• PYTANIE Autor: ~KAMELEON [93.180.161.*]
    CZY JEST KTOŚ Z WARSZAWY KOGO OSZUKAŁ TEN ZŁODZIEJ?
  • Re: PYTANIE Autor: ~ynwestor [195.182.52.*]
    A czego potrzebujesz ? Przecież wszystko z wnioskami z prawnymi włącznie można załatwić korespondencyjnie.
  • Re: PYTANIE Autor: ~kameleon [93.180.161.*]
    a co teraz mozna kolego? mam kilka set tysięcy tego gówna i co teraz moge zrobić?
  • Re: PYTANIE Autor: ~ynwestor [195.182.52.*]
    Wiesz .... g...wno to z tej spółki było już wcześniej i pytanie po co to kupiłeś. Ale że jest już po fakcie to proponowałbym kontakt z jakąś kancelarią prawną i może rozpatrzyć zarzut o doprowadzenie do niekorzystnego rozporządzenia mieniem poprzez celowe działania zarządu (zatajanie danych finansowych, celowe działania zmierzające do wykluczenia spółki z obrotu). Myślę, że również zapisy KSH mogą być pomocne. Natomiast można jeszce próbować sił szukać pomocy w KNF, chociaż spółki NC są na rynku nieregulowanym.
  • Tak Wasz prezes dziękuję Wam na fejsie za włożone pieniążki Autor: ~fan [37.248.255.*]
    Cytat:
    Mam za sobą ponad 50 różnego rodzaju przedsięwzięć czy firm. Część się udała, a część na moje szczęście się nie udała.

Nieziemskim doświadczeniem było 3P Inwestycje Internetowe Sp. z o.o. i wszystkie projekty SEO, afiliacje etc., które były tam realizowane, a także dużo nauczyłem się działając w PMPG S.A... w międzyczasie powstało ProxyAd S.A., był fajny biznes reklamy Bluetooth i zbudowanej kawał fajnej technologii. Rozwijało się dobrze, weszło na małą giełdę ... i z niej zeszło.

Całość wynurzenia złotoustego prezesa na jego fejstłuku:
    https://www.facebook.com/surmacki.1977/posts/10202863530141996:0

• do ynwestora Autor: ~kameleon [93.180.161.*]
    jest jakis kontakt do ciebie prv?
  • Re: do ynwestora Autor: ~raf_ [31.11.152.*]
    zbieramy się tu - jest kilka osób i mecenas ..mozolnie ale zbieramy

proxyad14@gmail.com
  • Re: do ynwestora Autor: ~juscza2745 [83.25.193.*]
    Witajcie. 2 lata temu w dobrej wierze kupiłem akcje ProxyAD po 20 groszy. Zainwestowałem 5.000 złotych. Ani mało ani dużo. Dziś mam 0 zł oraz 25 tys akcji nic nie wartych. Nie zamierzam tej sprawy tak zostawić. Jeszcze nigdy nie straciłem 100% kapitału. To boli.
  • Re: do ynwestora Autor: ~wlodekgulinski [89.74.148.*]
    Dobry wieczór, też umoczyłem kilka tysięcy w ProxyAd, może wspólnie coś się da odzyskać ?
  • Re: do ynwestora Autor: ~ynwestor [195.182.52.*]
    Sorki, ale prywatnych znajomości przez net nie zawieram. Temat Proxy traktuję teraz z resztą drugorzędnie, ale tematem się interesuje ponieważ będę się niedługo szarpał z inną spółką, gdzie miałem większe zaangażowanie. Jak widzę tworzy się jednak grupa wsparcia więc jest szansa dokopać gościowi.
    Jak mniemam nieopublikowanie raportu rocznego było celowe, żeby spółkę wyrzucono z notowań i po cichu bez obowiązku komunikacji z rynkiem będzie przeprowadzona likwidacja. Po cichu dlatego, żeby udziałowcy Fachowców nie spanikowali, a także żeby nie było sam wycofuje spółkę.
  • Re: PYTANIE Autor: ~mar_cik [87.205.212.*]
    Zdecydowałam się podjąć walkę o swoje.
    Potrzebuje dokupić trochę PROXYAD, jeśli ktoś chce sprzedać to zapraszam na priv: mar_cik@o2.pl

• Re: PYTANIE Autor: ~wlodekgulinski [153.19.113.*]
    Jak można odsprzedać jak spółka nie jest w obrocie ?
  • Re: PYTANIE Autor: ~mar_cik [87.205.42.*]
    Pewnie, że można odsprzedać, gdyby się nie dało, to bym nie pisała, że chcę dokupić.
  • Re: PYTANIE Autor: dvd123 [31.187.28.*]
    A ile chcesz dokupić?
  • Re: PYTANIE Autor: ~mar_cik [87.205.42.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • "Sprzedałem akcje PROXYAD" Autor: ~SEBA [87.119.14.*]
    "Rzeczywiście dało radę sprzedać te akcie. Nawet nie jest to takie skomplikowane jak mi się wydawało. Spisuje się umowę między kupującym i sprzedającym, a następnie w swoim biurze maklerskim wypełnia wniosek o przeniesienie akcji. Teraz mam chociaż stratę do odjęcia na kolejne lata i trochę kasy."
  • Re: PYTANIE Autor: ~WłodekzGdyni [89.74.148.*]
    Dnia 2015-01-14 o godz. 03:19 ~mar_cik napisał(a):
    > Pewnie, że można odsprzedać, gdyby się nie dało, to bym nie pisała, że chcę dokupić.

Mam 107000, może odkupisz?
  • Re: Transakcja w realizacji Autor: ~mar_cik [87.205.217.*]
    Transakcja w realizacji.
    Ktoś jeszcze che się pozbyć akcji PXY ?
  • Re: Transakcja w realizacji Autor: ~WłodekzGdyni [89.74.148.*]
    Mar_cik odkupił ode mnie akcje, mogę teraz odliczyć stratę.
  • Re: PYTANIE do seba Autor: ~kameleon [93.180.161.*]
    a kto od ciebie kupił ,za ile i jaka ilość prezes?
  • Re: PYTANIE do seba Autor: ~Seba [87.119.14.*]
    Kierowniku pozbyłem się 500 000 papieru, sprzedałbym to nawet po 0 zł, bo nawet wtedy odzyskałbym 20% w podatku, które mogę inwestować dalej. Zamiast czekać na cud, albo opłacać papugę, wolę odrobić stratę. Kupcem był mar_cik, był gdzieś namiar na forum, parę postów wyżej. Przy okazji nauczyłem się sprzedaży poza rynkiem, przyda się na przyszłość.Oczywiście za sprzedaż też trochę kasy dostałem.
  • Re: PYTANIE do seba Autor: ~mar [89.78.235.*]
    Za mar_cikiem pewnie stoi Surmacki co to chce skupić akcje aby nie narażać się na ewentualne spory sądowe.
  • Re: PYTANIE do seba Autor: ~mroczek [46.186.2.*]
    panie surmacki wiemy gdzie mieszkasz. straciliśmy kase .
  • Re: Seba Proxyad Autor: ~Seba [87.119.14.*]
    Ludzie od których Mar_cik kupił akcje PROXYAD przynajmniej odzyskają 19% kasy,
    a Ty skoro znasz adres prezesa to możesz co najwyżej zaśpiewać mu serenadę pod balkonem.
  • Re: Seba Proxyad Autor: ~EndriuGołota [46.21.222.*]
    Napewno by się Piotruś ucieszył, bo mało kto wie że to prawdopodobnie homoseksualista, podobno kilka razy widziano go w Warszawskim klubie ToRo (od nazwy właścicieli Tomasz i Robert) Napewno jakieś spotkania biznesowe omawiali dwaj "Fachowcy" :)))
[x]
PROXYAD -50,00% 0,01 2014-06-25 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.