• Dziwne ruchy Autor: ~ted123 [91.200.238.*]
    O co to chodzi, Kto ma papier do sprzedania po tej durnej cenie???
  • Re: Dziwne ruchy Autor: ~doted [78.8.10.*]
    nie dowiesz sie jak nie napiszesz do KNF
  • Re: Dziwne ruchy Autor: ~maniek [31.61.138.*]
    funud się wkurzył na artykuł józka że ma gdzieś zyski i teraz się będzie rozwijał a fund nie moze czekać i wali, trzeba odczekać bo wyniki są ok, dług spadł, zaczynaja nieźle sprzedawać,
  • Re: Dziwne ruchy Autor: ~MAPI [89.78.69.*]
    Spoko loko, uwalają cenę przed jazdą do góry pod wyniki za 4Q. Trzymać papier i nie dać się wyleszczyć !!!! Tutaj będzie jeszcze bardzo dobrze !!!!
  • Re: Dziwne ruchy Autor: ~hahaahhaha [83.6.237.*]
    sam sie ostro zastanawiam nad mocnym wejsciem w ten papier tylko nie wiem czy na tym poziomie

moze to magiczne 2,5 zaczne kupowac bo po 2 zl nie wierze ze bedzie

moze jozek wezwanie zrobi tylko po ile

max uwazam 3,2
  • Re: Dziwne ruchy Autor: ~MAPI [89.78.69.*]
    Wezwanie to on sobie może robić, tylko kto mu sprzeda po takiej cenie ????
  • Re: Dziwne ruchy Autor: ~hahahah [83.6.237.*]
    oj uwierz mi ze jak sie lud obkupi ponizej 3 to odda z pocalowanie w pindola

a moze i to 2 zl bedzie bo wtedy wezwanko na 3 hmmm

nie wiem od niedawna sie przygladam temu papierowi wy tu siedzicie dluzej to moze macie racje
  • Re: Dziwne ruchy Autor: ~nox [78.9.2.*]
    Obawiam się, że to nie lud się obkupi poniżej 3, bo lud się będzie bał, jak tylko spojrzy wykres. Tu ktoś inny ma się obkupić.
  • Re: Dziwne ruchy Autor: ~Sowa [83.9.143.*]
    Z tego co się orientuje to jakby było wezwanie to Prezes nie mógłby zaoferować mniej niż najwyższa cena jaką zapłacił za akcje w okresie ostatnich chyba 6 miesięcy - a było to coś w okolicach 4 zł, więc może to zejście jest właśnie po to, żeby przyzwyczaić ludzi do niskiej ceny i po tym okresie kiedy ostatnio kupił wysoko zrobić wezwanie po np. 3 zł czy jak przy ostatniej emisji po 3,15...
    Drugi pomysł to wejście w życie nowej rekomendacji w sprawie wkładu własnego i obawy o spadek liczby transakcji, ale moim zdaniem to bardziej pierwsze rozwiązanie, bo to z wkładem da się obejść
[x]
JWCONSTR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.