Otóż robi go była spółka zależna, ta z Niemiec. Dlatego właśnie ABS Inwestment pytał o nieściągnięte należności od byłych spółek zależnych niemieckiej i czeskiej. Czyżby drugie PMI?
~ORP-Orzeł złoty człowiek, produkuje się, zakłada nowe wątki, a tutaj na złość nie chce spadać ;)). Czyżby to robił z dobroci serca, tracił swój cenny czas. Nie sądzę :P
Tak, tak. Za to tobie rośnie tylko, że na czerwono i z minusem z przodu :-). Szukasz jeleni, żeby odebrali od cienie trefny towar? To może idź do prezia on sprzedawał 1.100.000 akcji po 65 groszy a kupował po 1,05 to może i od ciebie odkupi po 0,75 groszy. Myślę, że powinien być zainteresowany a ponieważ wielkim altruistą on jest, co to sprzedaje taniej a kupuje drożej, to może ci jeszcze z 5 groszy na akcji dorzuci.
~ORP-Orzeł ja akcje posiadam, więc się udzielam. Natomiast Ty wnioskuję, że tracisz swój cenny czas na tej jak Ty to mówisz trefnej spółce bezcelowo. Wszyscy mamy w to uwierzyć ?? buhaha. Pomyśl człowieku, zanim coś napiszesz
Jakaś logika w tym jest, za to Twojej nie ma żadnej. No chyba, że masz ukryty cel, odkupić taniej ;)). Tyle, że ja nikogo nie zmuszam do zakupu, wręcz zachęcam jak zauważyłeś do szybkiego oddania akcji. Chętnie odkupię, pytanie dlaczego. Hm...
a ja tam nie bagatelizuje tego co pisze Orzeł. tak nagły wzrost przychodów jest podejrzany a utrwalam sie w tym podejrzeniu m.in. przez ujemny cash flow i słaby kontakt społki z akcjonariuszami. jakby wszystko było cacy i uboat zarabiał kokosy, to jaki problem zlecic przebadanie sytuacji biegłemu i podac do publicznej wiadomosci.
Jak widać na giełdzie jest dużo psychicznych gości którzy potracili sporo. Tu jest przykład mnożyciela wątków i psychopaty który cieszy się z kilku groszy spadków i zachłysta się tym że najpewniej on ma rację. Można sprawdzić jego wpisy na kilku kolejnych stronach. Pisze że będzie stał z boku a zakłada po kilka wpisów. Jest to też przykład typa który sam nie zarobił to i drugiemu nie da. Nie poradzenie sobie z tym że straciłem plus jakieś na pewno kompleksy męczą. Jak można na giełdzie mieć osobisty żal do prezesa albo do tego co od ciebie odkupił taniej akcje? Trzeba mieć nieźle zrytą dynię żeby oskarżać innych o naganianie a samemu zakładać wątki cisnące na sprzedaż i wystraszenie innych. Poza tym pisanie po innymi nikami na Onecie co można poznać po stylu nagonki.
Ponieważ typ się powtarza wpisami, przez co i ja zaczynam się powtarzać a jestem za poważny jednak na takie dziecięce zagrywki. Zdania o spółce nie zmieniłem a moja odpowiedź jest tutaj: