• Raport Autor: ~westchmen [83.30.226.*]
    Czy westa ma jakiś termin, w którym raczy opublikować raport ze swoich wyników, jeśli takowe posiada ?.
  • Re: Raport Autor: ~Wojtek [185.30.90.*]
    zadaj sobie troche trudu I przeczytaj kiedy sa raporty westy I bedziesz wszystko wiedzial,,,takowe sa,,
  • Re: Raport Autor: ~westchmen [83.30.226.*]
    Dziękuję, że zadałeś sobie tyle trudu na odpowiedź, aczkolwiek nie w temacie. Czy ja pytałem co zrobić z wolnym czasem ?. Może nie wiem gdzie szukać, może nie jestem tak bystry. Chciałem uzyskać pomoc, rozumiem, że tym się Wojtusiu kierowałeś. pozdrawiam
  • Re: Raport Autor: ~Wojtek [185.30.90.*]
    28 listopada do konca listopada powinni podac,,istotna jest tu restrukturyzacja I jak to wplynie na zadluzenie westy,pozdr
  • Re: Raport Autor: ~westchmen [83.30.226.*]
    Dziękuję i życzę nam wszystkim 7 z przodu. pozdr
  • Re: Raport Autor: ~wojtek [185.30.91.*]
    czyli reorganizuja sie to dobry znak,zostanie jeden podmiot,i wtedy moga zaczac kolejna runde ,miejmy nadzieje ze tez zadluzenie spadnie z tytulu tych bankructw ,,
  • Re: Raport Autor: ~wojtek [185.30.91.*]
    zastanawia mnie sytuacja kurska ,sprzadaz bardzo dobra i z tego co pamietam w kursku poroszenko ma tez udzialy,niby konkrencja na ukrainie ale razem z dzerdzenskim kobinuja w kursku wiec z westa moze byc jeszcze roznie,
  • Re: Raport Autor: ~123 [81.190.163.*]
    http://www.westa.com.ua/uploadfiles/fckeditor/file/Westa%20ISIC%20Report_3q_2014.pdf
  • Re: Raport Autor: ~321 [46.112.64.*]
    Zjazd na 0.10 zl
  • Re: Raport Autor: ~Wojtek [185.30.91.*]
    a kto ma niby ten zjazd zrobic I z jakiego powodu?wyjasnij prosze?
  • Re: Raport Autor: ~jandzban [46.112.64.*]
    0.22 mieliśmy w minionym tygodniu. Ludziom powoli kończy się cierpliwość. Jakie są dalsze perspektywy przy tak drastyczny spadku przychodów i wciąż trwającym napięciu ue ru?
    Nadzieja matką głupich.
  • Re: Raport Autor: ~Wojtek [185.30.91.*]
    jaka jest sytuacja kazdy wie doskonale,kazdy tez moze zdecydowac I sprzedac akcje po obecnym kursie,,czy spodziewales sie ze w tej sytuacji sprzedaz sie zwiekszy I przychody?oni walcza o przetrwanie ,,,
  • Re: Raport Autor: ~westman [83.30.215.*]
    Proponuję wszystkim o nieustabilizowanej psychice i wytrzymałości, sprzedać akcje, pozbyć się gniota i przerzucić na inne badziewia. Mam nadzieję, że wtedy skupujący dziadostwo jakim jest westa pozwolą jej na start do przodu. Sprzedajcie je już w poniedziałek, póki ktoś jeszcze tym jest zainteresowany.
    Ja czekam na układ z bankami i pozwolę jej chociaż spróbować się postarać zrobić restrukturyzację. Interesuje mnie cena około piątaka. Srednia zakupu u mnie to 0,37 i spoko. Zawsze powtarzam, że cierpliwość jest dobrą cechą, pośpiech nie zawsze musi być najlepszym rozwiązaniem. Kto postawił kasę zabraną z kupki na chleb ma problem.....
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.22.15.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać