Dziękuję, że zadałeś sobie tyle trudu na odpowiedź, aczkolwiek nie w temacie. Czy ja pytałem co zrobić z wolnym czasem ?. Może nie wiem gdzie szukać, może nie jestem tak bystry. Chciałem uzyskać pomoc, rozumiem, że tym się Wojtusiu kierowałeś. pozdrawiam
czyli reorganizuja sie to dobry znak,zostanie jeden podmiot,i wtedy moga zaczac kolejna runde ,miejmy nadzieje ze tez zadluzenie spadnie z tytulu tych bankructw ,,
zastanawia mnie sytuacja kurska ,sprzadaz bardzo dobra i z tego co pamietam w kursku poroszenko ma tez udzialy,niby konkrencja na ukrainie ale razem z dzerdzenskim kobinuja w kursku wiec z westa moze byc jeszcze roznie,
0.22 mieliśmy w minionym tygodniu. Ludziom powoli kończy się cierpliwość. Jakie są dalsze perspektywy przy tak drastyczny spadku przychodów i wciąż trwającym napięciu ue ru? Nadzieja matką głupich.
jaka jest sytuacja kazdy wie doskonale,kazdy tez moze zdecydowac I sprzedac akcje po obecnym kursie,,czy spodziewales sie ze w tej sytuacji sprzedaz sie zwiekszy I przychody?oni walcza o przetrwanie ,,,
Proponuję wszystkim o nieustabilizowanej psychice i wytrzymałości, sprzedać akcje, pozbyć się gniota i przerzucić na inne badziewia. Mam nadzieję, że wtedy skupujący dziadostwo jakim jest westa pozwolą jej na start do przodu. Sprzedajcie je już w poniedziałek, póki ktoś jeszcze tym jest zainteresowany. Ja czekam na układ z bankami i pozwolę jej chociaż spróbować się postarać zrobić restrukturyzację. Interesuje mnie cena około piątaka. Srednia zakupu u mnie to 0,37 i spoko. Zawsze powtarzam, że cierpliwość jest dobrą cechą, pośpiech nie zawsze musi być najlepszym rozwiązaniem. Kto postawił kasę zabraną z kupki na chleb ma problem.....