powinniśmy być zadowoleni, cały dzień kurs jest na plusie. kto powiedział, że ma rosnąć szybko? na początek muszą być małe kroki, tak bywało już nieraz :)
Fajnie gdyby ktoś jednym liżnięciem łyknął wszystkie akcje do 6 zeta to by wytrąciło argumenty osobom czekającym poniżej 5 zeta . Tak wiem za dużo wymagam . :)
Dnia 2014-11-18 o godz. 10:44 ~GMBH napisał(a): > Dzisiaj to jest problem , żeby przejść 5.50 . Chyba większość > forumowiczów sprzedała bo się nikt nie odzywa . To może dobrze > wróżyć .
myślę, że nie wszystkie dzieci sprzedały, chyba powinien być "docisk"
podaz ladnie sie z pakiecikami poustawiala, az korci, zeby to lyknac, ale jak pisalem juz jakis czas temu, gdy bylismy ponizej 5, obiecalem sobie, ze nic nie wezme juz wiecej, chyba ze w okolice 4 zjedzie :). Jak tak ma byc to do dziela Panowie... macie czas do nastepnych wynikow... :).
Spodziewalbym sie wszystkiego oprocz stabilizacji kursu :). Uwazam, ze bedziesz oddawal na poczatku grudnia sporo nizej lub wyzej. Biorac pod uwage kreski pewnie nizej, fundamenty pewnie wyzej. Od poczatku wrzesnia poki co gora kreski ;).
Mysle, ze fakt, ze raczej buy backu nie bedzie spowodowal zjazd po wynikach za 2 kwartal, ktory tak naprawde generuje podaz po dzis dzien. Okazalo sie wtedy ze ilosc pieniadzy w kasie znacznie spadla, a przyjaciele krolika juz zmagazynowaly papiera i czekali tylko na rozpoczecie skupu :). A teraz gdzies to trzeba opchnac a spolka do potentatow plynnosci nie nalezy... moze jak sie spusci kurs do kibla to sie zarzad zdecyduje? Mam nadzieje, ze nie :). Ale to tylko gdybanie przeciez ;).