moderator coś pokombinował i nie można odczytać nowych wątków w starym tytule. Koledzy nasze spostrzeżenia i szanse różnych spółek przedstawiajmy w tym nowym. Pozdrawiam
Dnia 2014-11-15 o godz. 20:59 ~1973 napisał(a): > moderator coś pokombinował i nie można odczytać nowych wątków w > starym tytule. > Koledzy nasze spostrzeżenia i szanse różnych spółek przedstawiajmy w > tym nowym. > Pozdrawiam :)
brednie? żebraku od bredni jestes ty:) 3 lata ujadasz nieudaczniku i już nawet po sądach cie wyśmiali jeszcze moze rodzince brednie wmówisz że długi masz chwilowe
przetrzymalem, zobaczymy ciekawe czy zdejmie tego batona z rana, ale dla mnie wygląda to dalej dobrze.
Co do novavisa, może ktos sobie poczytał o prosumencie i takie tam, ja jeszcze mam apetyt na dokupienie niżej nie ukrywam. choć nie zdziwi mnie szczególnie kolejna umowa. Spółkę trzymam z dobra średnią na longa.
Cześć Lorg, dawno Cie nie było - zaliczyłeś kółko na cybatonie? - widziałem Twoje wpisy dziś :). Ja się chyba starzeję, ale podebrałem i sprzedałem zostawiając parę sztuk na pn. Swoją drogą smutny kał. GNG mówisz... Ja chyba chwilowo spasuję z tymi słupo spółdzielniami, ostatnio zagrałem na cde i na gng nawet nie patrzę ;).
Z pozytywów - Novavis pokazał klasę. Zobaczymy co będzie z chińczykami, ale patrząc po chińczykach będzie wysoko i będą zagrywki, dubienka do oddania wkrótce (nawet niedługo sobie tam podjadę). Czy będzie z tego k..pa na resorach nie mi się wypowiadać, ale pewnie nim to nastąpi wytrwali zostaną w swoich momentach wynagrodzeni. pozdrawiam kolegów
Witam. Jak oceniacie vedię. Było przelanie 170tyś akcji i poszły konie po betonie. 800tyś utknęło na 40gr. teraz wisi na 0,21gr. Jak to oceniacie? Ja straciłem 8tyś. bo zachłysnąłem się bogactwem i super obrotami i wylosowałem zbuka. Jest jeszcze szansa żeby odrobić na tej spółce czy już tylko powolne opadanie? Pozdrawiam.
Panowie, ci którzy tak jak ja męczyli Biomassa chyba mają powody do radości w dniu dzisiejszym.
Mamy kluczowe info. Pamiętajcie, że cybaton objął sporo akcji tejże spółki, co w przypadku braku bardziej negatywnych wydarzeń niż te minione, konsekwentnie zadziała in plus.
A novavis nadal polecam zbierać po wyskokach skoczków.
Witam Kolegów! Na 01Cyb siadłem w samym dołku (tak jakoś weszło po 1,75) wyskoczyłem po ok. 3,15 i znowu mam po 1,81. Tym razem na dłużej. Biomass nie mam ale mam za to FLUID od jesieni 2012. Obracam nim ale trzymam żelazny pakiet na przyszłość. A tak na szybko to zerknijcie Koledzy na EMMWH. Do końca grudnia może być rakieta. Można też zastanowić się nad MIT. Ja wszedłem zobaczymy co z tego będzie. Pozdr
foreveren-ostatnie 2 dni pozbyłem się całości.Nakupiłem Cybatona w okolicy 2 zylka i ciekawie dla tych co wolą coś bezpiecznego wygląda ECA(super bezpieczne poziomy do akumulacji). Pozdrawiam towarzystwo
tylko INTERSPORT super cena 2gie dno jesli nie odbije to mozecie mi uciac łepek... założe sie ze wygrzebia sie z bagna jak monnari a jesli monnari by przejło intera to nawet nie chce wiedziec co by było ;/
Witam Kolegów w Nowym Roku, życzę Wam i sobie owocnych inwestycji oraz świetnych strzałów bez makulatury ;)
Z końcem roku dobrałem JHM, zbliża się czas. Z innych typów dalej i niezmiennie biomass, novavis, przyglądam się też fluidowi na przyszłą grę pod sędziszów, mam też trochę cybatona z przeceny. Cóż będzie to rok oze i gier. A jakie są Wasze typy na dłużej?
CDE - spółka po przecenie odbija się od dna, może być na prawdę mega grubo bo na horyzoncie szykuje się prowizja z pozyskania inwestora dla Foty, spółka bardzo płynna jak na NC
Boruta - spadło nie wiadomo czemu, teraz trend boczny ale długo nie będzie się kisić, bo potencjał jest,
Fota - będzie inwestor będzie bal, nie będzie inwestora będzie strypa - dla odważnych lubiących grać z diabłem w 3 karty,
Cigames - był CDR, jest 11Bit będzie Cigames?
Bytom - gigant z branży odzieżowej, teraz na korekcie, poprawia wyniki, otwiera nowe salony, będzie rósł,
Lentex - moja ulubiona spółka, pewna inwestycja ale niskoprocentowa, coś dla wytrwałych, Lentex zrobił 110 % planu za 2014 r., więc będzie sowita dywidenda, dodatkowo przejęcie Novity w zamian za akcje skupione z rynku, zarząd w wezwaniu wycenił akcje na 9.75 zł. Fuzja z Novitą + dywidenda, jest pod co grać.
Cybaton - papier odleszczony poleciał z 8 zł bez przyczyny, spółka stawia nowe elektrownie i ładnie zarabia nic ino brać.