• Juz sie zlecieli....... Autor: ATS [46.76.30.*]
    Juz sie zlatuja etatowi nieudacznicy i placzki, juz zaczynaja sie teksty o KNF-ie, o wydmuszkach, ubieraniu etc.

A gdzie byliscie jak kurs szorowal po dnie? Kto wtedy akumulowal ma obecnie gdzies czy bedzie korekta czy nie bo do cen zakupu daleko, oj daleko.

Nie rozumiem Was ynwestory placzki, to taki Polski sport chyba jest, mi sie nie udalo skosztowac to innym napluje do talerza zeby mu nie smakowalo.

Daremne Wasze starania .......
  • Re: Juz sie zlecieli....... Autor: burakisomnawiejskiej [83.144.112.*]
    Stary skup sie!

ta firma nic nie produkuje, nie ma żadnych nowoczesnych technologi, które w jakikolwiek sposób miały by powodować jej kilkutysięczny wzrost!

Wydmuszka? - TAK!

Nie pamiętasz czasów, kiedy wieksi niż my wszyscy razem stracili majątki na Petrolinvestowych rewelacjach, które znacznie lepiej rokowały niż ten niukonektowy papierek!

Jak tylko zniosą zawieszkę, spadam stąd z grupo ponad 200% zyskiem.

Mówię dość i nie mam powodu ani do naganiania w jedną, ani w drugą stronę - po prostu uprzedzam młodzież, że będzie płacz!
  • Re: Juz sie zlecieli....... Autor: ~Inwestor [176.97.81.*]
    Szczerze to już mnie nie interesują wasze wiadomości
    Ważne, że leci do góry i jeszcze kilkaset % czeka na wzrostów!!!
    W poniedziałek otworzy się na 70 zł
  • Re: Juz sie zlecieli....... Autor: ~janek [78.131.236.*]
    skoro jestes takim 'wielkim inwestorem" to postaw swoj pakiet na PKC odwiesisz i sprzedaz. Proste
  • Re: Juz sie zlecieli....... Autor: ATS [46.76.30.*]
    Stary skup sie !

Piszesz bzdury, jestes na gieldzie? Jestes! Chcesz zarabiac? Chcesz!
    I piszesz, ze ostrzegasz mlodych? Wiekszego obludnika nie widzialem. Kazdy kto jest na gieldzie liczy na zyski a zyski sa mozliwe tylko wtedy, kiedy inni straca. Wiec pisanie, ze nie naganiasz jest zalosne. Tu kazdy nagania wedle wlasnych potrzeb. I Ty i ja i ksenon i inni wiec nie rob z siebie samarytanina bo nikt Ci nie uwierzy.
  • Re: Juz sie zlecieli....... Autor: burakisomnawiejskiej [83.144.112.*]
    Samarytanin to ładna nazwa :-) chyba zostaniesz ojcem chrzestnym mojego nowego nicka :-)

Jestem maksymalnie supiony i totalnie nie rozumiem, jak firma o takim profilu działalności może rosnąc kilkaset procent, kiedy inne o podobnych, a nawet szerszych profilach jadą na realnych giełdowych wzrostach.
    Pomyśl firma kupuje do portfela spółki, których akcje rosna powiedzmy 100% bo mają wtyki i w CBA i w NSA, ale jakim cudem akcje samej firmy mają roznąc drożej niż ich portfel?

Wytłumacz mi to, bo chyba cienki bolek jestem i tego nie ogarniam.
    Ja odnioslem sie do Twojego pisania o wydmuszce, napisales odwiesza spadam z 200% zyskiem a ja napisze odwiesza znowu nie kupisz i jutro bedziesz jeszcze bardziej naganial. Nie masz akcji lub straciles na Certusie i dlatego tak piszesz. Gdybys mial jak piszesz i chcial wyjsc z zyskiem nie naganial bys na sprzedaz.

To tak jakby handlarz w komisie mowil do klienta, Panie kup Pan to auto ode mnie jest po wielkim dzwonie i nic nie warte ale ja je kupilem za 20 tys i chce Panu sprzedac za 30 tys zeby zarobic.

Sam widzisz, ze Twoje slowa sa malo wiarygodne.
    A co do spolki, coz jak kazda na GPW, widzisz na Borucie tez mnie atakowali ze balon, ze ubieraja, ze spoldzielnia etc, wyniki dzis podali slabe a zobacz gdzie kurs i jaki obrot.
    Tam mam akcje za grosze i tu mam akcje za grosze, malo tego za jakis czas na EMMWH tez bedzie jazda i tez beda pisania balon, spoldzielnia etc.
    Kazdy inwestuje gdzie mu pasuje ale pisanie o balonach jest smieszne.

To NC jest, czy sie myle???
  • Re: Juz sie zlecieli....... Autor: ~Mike [81.18.207.*]
    ATS masz EMMWH ? Ja tez zapakowalem kilka miesiecy temu. Jak myslisz kiedy odpali na nominalną ?
    Mam, mam,zapakowany jestem pod korek, mysle, ze koniec listopada juz powinno byc wszystko wyklarowane i troche zysku wpadnie :) kolejny komunikat powinien sie ukazac tak sadze pod koniec przyszlego tygodnia.
[x]
EMTASIA -17,65% 33,90 2022-07-25 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.