ta firma nic nie produkuje, nie ma żadnych nowoczesnych technologi, które w jakikolwiek sposób miały by powodować jej kilkutysięczny wzrost!
Wydmuszka? - TAK!
Nie pamiętasz czasów, kiedy wieksi niż my wszyscy razem stracili majątki na Petrolinvestowych rewelacjach, które znacznie lepiej rokowały niż ten niukonektowy papierek!
Jak tylko zniosą zawieszkę, spadam stąd z grupo ponad 200% zyskiem.
Mówię dość i nie mam powodu ani do naganiania w jedną, ani w drugą stronę - po prostu uprzedzam młodzież, że będzie płacz!
Szczerze to już mnie nie interesują wasze wiadomości Ważne, że leci do góry i jeszcze kilkaset % czeka na wzrostów!!! W poniedziałek otworzy się na 70 zł
Piszesz bzdury, jestes na gieldzie? Jestes! Chcesz zarabiac? Chcesz! I piszesz, ze ostrzegasz mlodych? Wiekszego obludnika nie widzialem. Kazdy kto jest na gieldzie liczy na zyski a zyski sa mozliwe tylko wtedy, kiedy inni straca. Wiec pisanie, ze nie naganiasz jest zalosne. Tu kazdy nagania wedle wlasnych potrzeb. I Ty i ja i ksenon i inni wiec nie rob z siebie samarytanina bo nikt Ci nie uwierzy.
Samarytanin to ładna nazwa :-) chyba zostaniesz ojcem chrzestnym mojego nowego nicka :-)
Jestem maksymalnie supiony i totalnie nie rozumiem, jak firma o takim profilu działalności może rosnąc kilkaset procent, kiedy inne o podobnych, a nawet szerszych profilach jadą na realnych giełdowych wzrostach. Pomyśl firma kupuje do portfela spółki, których akcje rosna powiedzmy 100% bo mają wtyki i w CBA i w NSA, ale jakim cudem akcje samej firmy mają roznąc drożej niż ich portfel?
Wytłumacz mi to, bo chyba cienki bolek jestem i tego nie ogarniam.
Ja odnioslem sie do Twojego pisania o wydmuszce, napisales odwiesza spadam z 200% zyskiem a ja napisze odwiesza znowu nie kupisz i jutro bedziesz jeszcze bardziej naganial. Nie masz akcji lub straciles na Certusie i dlatego tak piszesz. Gdybys mial jak piszesz i chcial wyjsc z zyskiem nie naganial bys na sprzedaz.
To tak jakby handlarz w komisie mowil do klienta, Panie kup Pan to auto ode mnie jest po wielkim dzwonie i nic nie warte ale ja je kupilem za 20 tys i chce Panu sprzedac za 30 tys zeby zarobic.
Sam widzisz, ze Twoje slowa sa malo wiarygodne. A co do spolki, coz jak kazda na GPW, widzisz na Borucie tez mnie atakowali ze balon, ze ubieraja, ze spoldzielnia etc, wyniki dzis podali slabe a zobacz gdzie kurs i jaki obrot. Tam mam akcje za grosze i tu mam akcje za grosze, malo tego za jakis czas na EMMWH tez bedzie jazda i tez beda pisania balon, spoldzielnia etc. Kazdy inwestuje gdzie mu pasuje ale pisanie o balonach jest smieszne.
Mam, mam,zapakowany jestem pod korek, mysle, ze koniec listopada juz powinno byc wszystko wyklarowane i troche zysku wpadnie :) kolejny komunikat powinien sie ukazac tak sadze pod koniec przyszlego tygodnia.