spółka się umacnia macie racje, systematycznie się rozwija, może tempo jest nieco powolne, ale na pewno dużo jest do obrobienia papierologii itp. rzeczy. Myślę, że obniżenie kursu i chęć sprzedaży ze stratą jest związana ze zniecierpliwieniem posiadaczy akcji, którzy widzą, że na innych spółkach na nc, są duże obroty i bardzo duże wzrosty, wiadomo każdy chce zarobić, a teraz na Igorii nic się nie dzieje. Niestety, trezba czekać, na pewno coś będzie się dobrego działo. pzdr.
kurs musi się pomielić na dolnym poziomie dobrze że wystawiają na sprzedaż i kupno coraz większe kwoty a tym co liczą na łatwy zysk tutaj od zaraz mówię ---do widzenia
nie zrozum mnie źle, jestem na Igorii od półtora roku, byłem przy sierpniowym szale, to było coś pięknego, coś co pozwoliło mi zarobić kilkaset procent (pisałem to już), mam do tej spółki sentyment (chociaż na giełdzie nie powinno sie mieć sentymentów) i dlatego dokupiłem znów trochę akcji i czekam cierpliwie, aż znów coś drgnie. Wzrosty na pewno będą. Moim skromnym i niczym nieuzasadnionym zdaniem jest, że kurs Igorii kiedyś na pewno dobije powyżej 10 zł. Osobiście stawiam na 23 zł. I nie pytajcie dlaczego.Także trzymamy i czekamy na rozwój sytuacji. Pzdr.
Jakby tak wszyscy podchodzili jak ty. A tu ci co kupili liczyli na łatwy i szybki zysk a tu zaskoczka. Tanio kupić potem wzrośnie i drogo sprzedać. To za łatwe i proste. Do pracy by nie trzeba było chodzić. Tu tak nie ma trzeba się trochę pomęczyć, poczekać pozagryzać pazury. Ci co liczą się z tym zarabiają. A rozczarowani sprzedadzą i dobrze. Dlatego jest grupa tych co zarobią i tych co stracą.
Wrócą, wrócą :) Potrzebne jest solidne info, a wygląda na to, że tylko takie nas będą czekały bo spółka ewidentnie się rozkręca. Już nie piszą o planowaniu ale informują o rozpoczęciu działalności w kolejnych krajach co zapowiada dużo wyższe zyski. Tu po prostu musi iść w górę. Przy ostatniej hossie sporo zarobiłem ale mam jeszcze spory pakiet i czekam na więcej :)
ja już przestałem wierzyć w tą spółkę, swoje 5 minut już miała i obawiam się, że wzrosty już nie wrócą, chyba że minimalne. Co się musi stać tzn. jakiej skali info musi się pojawić żeby kurs wzrósł?
Na tej spółce na pewno będzie jeszcze jazda. Trzeba trzymać akcje i nie oddawać, wiadomo że żal bo gdzie indziej są niezłe jazdy, ale przecież nie inwestuje się całej gotówki w jedną spółkę, przynajmniej ja tak robię. A Igoria to spółka o solidnych podstawach i mocno się trzyma mimo dużej konkurencji. Stale się rozwija i z kwartału na kwartał zwiększa dochody, na tak trudnym rynku. Myślę że zaskoczy nas niejednym mega infem. A wówczas....