no na ŚWIETO NIEPODLEGŁOŚCI TAKI PREZENT-WSTYD-SOŁOWOF SŁABNIE TWOJA SPÓŁKA-LEPIEJ WEŻ SIĘ ZA TO BO Z WIGU 20 WYLECISZ I SKOŃCZYSZ NA ŚMIECIOWYM ROZDANIU-MOJA RADA -DOBRA RADA
PRZEPRZASZAM PANIE SOŁOWOF-ZA WPIS-WIDZĘ ŻE BYŁEM W DUŻYM BŁEDZIE-AKCJI NIE SPRZEDAŁEM- NA SZCZĘŚCIE POSTANOWIŁEM POCZEKAĆ-WIDZĘ TERAZ ,ŻE WARTO.POZRAWIAM
Na pocieszenie powiem Tobie, że nie jesteś jedyny z taką stratą.
Wystarczy cofnąć się do wpisów na forum w dacie kiedy Synthos się bujał (dosyć długo!) powyżej pięciu złotych. Wtedy miał przebić kolejne progi w ok. 5,50 i dojść do sześciu, czy siedmiu złotych. Teraz raptem forumowicze tamci zamilkli, wątpię, by wszyscy pozbyli się akcji...
Moje akcje są tańsze o 0,55 gr. ale trzymam. Puki się ich nie sprzedaje nie mam żadnej straty. Wierzę że 5zł nadciągnie i to jeszcze w tym roku. Porównajcie 2013.
Narazie JSW nie wypadło z WIG20 to dlaczego SYNTHOS miałby wypaść? Cena jego akcji w dużej mierze jest uzależniona od ceny kauczuku, czego wielu ludzi nie wie.
Jeżeli chodzi o W20 to czytałem gdzieś analizę na ten temat (że teraz nie spełnia warunków). Faktycznie jednak nadal W20 jest. Z kauczukiem prawda. No ale zrosną moce produkcyjne. Dzisiaj jednak ponownie stary dobry efekt "4,40".