Panowie wbrew pozorom, pojawia się szansa powrócić na przyzwoite poziomy.
Dziś ktoś popuścił, obroty tu jak na handlu pietruszką a koleś musiał sprzedać widocznie. Nikt nie chciał brać to wrzucił w rynek+może jakieś SL poszły, a resztę sprzedał z ukryciaka.
Ulica już nie kupuje, kupowała wysoko, a potem część uśredniała w dobrej cenie - po 3 i 2zł. Więc pewnie dziś odbierała spekuła i to daje nadzieje na wzrosty! mogą teraz spuscić kurs na stare 5gr aby po drodze nakupić akcji i oby jak w przeszłości stamtąd podbili na stare 20gr !!
może nam zrobią rajd świętego mikołaja i na koniec roku wbiją 4-5zeta!!
z drugiej strony jak spadnie poniżej 1zł, to znaczy że to wszystko to fatamorgana i Amber Gold 2
btw. Ani Solo ani Jedrzej nie dobierają, a wcale % nie mają dużo akcji. Musieli kupować naprawdę tanio(inaczej by się pochwalili) i ciągle są na dużym +. Obstawiam, że brali po 2gr.
kolego umiesz czytać ze zrozumieniem czy to przerasta twoje możliwości? do czasu dzisiejszego zrzutu obroty od conajmniej kilkunastu sesji są praktycznie żadne, a ty mi piszesz co było dziś na koniec :D
Duży spadek na jednej sesji zwiastuje od razu duży ruch w górę? O kupowaniu na słupy słyszę już tu od starych 23gr!
Ja na szczęście albo niestety posiadam akcje MSX. Mam pytanie do ~Arnolda. Czy posiadasz akcje MSX i jakie w związku z tym masz co do tych akcji plany w ciągu 3, 6, 12 miesięcy. Dziękuję za odpowiedź bo ja już się pogubiłem i trochę zwątpiłem.
cześć, niestety posiadam i mam mega wtopę(jak większość ulicy). Na szczęście nie uśredniałem, jednak to czyni spory % na minusie.
Plany mam takie: -jak spadnie <1zł to wywalam syfa -Jeśli nie spadnie to czekam do marca i wtedy podejmuję decyzje czy trzymać czy wywalać -dopóki kurs nie dojdzie do mojej ceny zakupu, która niestety jest bardzo wysoka patrząc na dzisiejszy kurs-nie kupie ani jednej akcji, nawet gdyby rosło o 40% dziennie
Cześć, ja posiadam akcje MSX i trzymam je do Gwiazdki potem podejmę dalszą decyzje. Patrząc ostatnio na oprocentowanie lokat Bankowych wydaje mi się że niedługo ludzie zaczną inwestować bardziej agresywnie w Fundusze inwestycyjne a odważniejsi na giełdzie. Co za tym idzie możliwe są wzrosty i to na takich spółkach jak MSX, więc warto trochę poczekać i jeszcze trochę zainwestować. Pozdrawiam.
Nie badz smieszny naganiaczu arnold,nie posiadasz zadnych akcji ,co do kursu który tu wymieniasz 0.23 zapominasz ze do tego poziomu urosło od 0.05,wiec sie nie osmieszaj cie naganiacze.A kupno na słupy to w dzisiejszych czasach to nie zadne zdziwko,nie osmieszajcie sie naganiacze
nnok nie przejmuj się, 80% inwestorów traci na giełdzie swoje pieniądze. Przykro mi, że jesteś w tej grupie, ale nie musisz od razu wszystkich obrażać.