It's been over 3 months now, since Early Access release. In that time, we have prepared 2 big updates and numerous hotfixes. We can see that we have done a great use of Steam Early Access listening to all of your comments, suggestions and implemeting them where possible.
Now it's high time for the new stuff in our game. Update 1.4 is comming out soon and our dev team is working hard to polish everything before the release. Today we present the most important changes scheduled for this update:
1/ New enemy class – it's going to be harder now,
2/ Protagonist melee attack – you ask, you get,
3/ A journal with quest log and lore information added – we'll introduce you slowly to the storyline (we're trying to avoid spoilers as much as possible)
4/ Lake map reworked and enlarged - now, you have access to more colors than brown and grey,
5/ New quests (on Lake map) – killing have to has some purpose
6/ Improved interface – and it's going to be improved all the time
7/ New enemy animations (spawns and idles) – gotta find the all!
8/ Improved enemy perception – they should notice you much faster, so be careful
9/ AI re-works (spawns and pathfinding) – programmers permanent nightmare
10/ New enviro models (trees/rocks etc) - we're still adding some live to this dead postapo world
11/ Instant bugfixing and more
As usual, we ask you to get our game and give us your feedback. Only 3 more updates scheduled left, but remember that you still have time to make your input in the process of making our game tailor made by the gamers and for the gamers.
Dnia 2014-11-06 o godz. 11:45 ~jodaw napisał(a): > Nowy update w następny czwartek, więc kolejna odsłona gry za parę > dni.... premiera coraz bliżej.
Ja jestem ciekaw wyników sprzedaży i czy gra się przyjmie, no i czy spółka raczy wreszcie poprawić te niezgodne z prawdą raporty. Ktoś tu wspominał o stronie firmowej, to już jest kompromitacja na całego.
Premiera coraz bliżej, rozumiem że to tylko twoje nadzieje, mysli bo z informacji nie wiadomo nic. Pomijam ten kłamliwy harmonogram którego nie zrealizowali po roku. Obecnie podają do wiadomości na steam że w 1Q 2015r a tym samym na fb podają link do informacji w której pojawia się informacja że premiera w 2014 a w 1q 2015 ju II epizod. Coś tu jest nie tak z nimi i do tego na zapytani uczestnika tego forum w beszczelny sposób pomijają jego wypowiedz po raz kolejny. Ładnie to tak.
Nie wypowiadam się na temat harmonogramu (o ile się nie mylę to głównie dotyczyło planów - czyli co by chcieli - to nie jest prognoza ani deklaracja) bo jego realizacja jest zależna od 1 epizodu cyfrowego. A w kilku ludzi nie da się robić 3 produktów. Ale nie o tym chciałem. Kto podaje i gdzie jakieś daty premiery finalnej wersji. Dopóki nie ma podanej daty dziennej (tak jak to zawsze w branży jest) to zawsze trzeba wpisywać "when its done".
Harmonogram i co by chcieli? a czy oni od wczoraj gry robią i nie byli wstanie przewidziec że nie da się w tak krótkim czasie co założyli zrobić tylu rzeczy czyli gry w detalu, xboxa360 i xboxaONE. Co do xboxów to nawet nie raczyli poinformować co i jak. Za to potrafią dawać nieprawdziwe raporty na które nikt nie zwraca uwagi tylko cieszy się updatami jak to miało miejsce przy poprzedniej produkcji.
Dnia 2014-11-06 o godz. 12:25 ~Gracz napisał(a): Kto > podaje i gdzie jakieś daty premiery finalnej wersji.
A czy ja pisze o konkretnej dacie, już ci to tłumaczyłem. Dlaczego na steam podają informacje że premiera w 1Q 2015 a tym czasem na fb lansują się linkiem w którym widnieje informacja że premiera w 2014 a II epizod w2015.
Wejdź sobie poczytaj fb a potem na steam majak.corp.
no i widzisz, w tej chwili jest 11 zleceń na 1 208 780 akcji, więc ktoś kupi..... programista ha, ha, ha i jeszcze teraz znawca giełdy, inwestowania i branży gier
pewnie ze znawca :D poczytaj prognozy w wątku argumenty do leszka ;)) sprawdzalność 100% wporównaniu do twojej która równa jest 0 to chyba nieźle :) buahaha
Znikąd, wymysł tego co nagania tu i na onecie :) Dosypał na 2 i majaczy. Coś tam sprzedadzą w raporcie ale nie odbiegnie to od poprzedniego raportu. Jak by były jakies informacje to forum zasypane zostało by w moment postami :)
Dnia 2014-11-07 o godz. 09:28 ~Maestro napisał(a): > gry nie będzie , ...... ale nowe emisje akcji mile widziane > > HAHAHahhhahaa ahhahahahaa
Będzie na pewno inaczej było by po nich. Emisji się nei spodziewaj, deklarowali że już nie będą robić, zresztą po 1gr by im i tak już po tylu wpadkach nie zaufał. Lepiej niech pomyślą o konkretnej reklamie bo jak sprzedaż będzie słaba to kurs nigdy już nie odbija z grosza a tak może ktoś spekulacyjnie zagrać.
Dnia 2014-11-07 o godz. 09:44 ~quku napisał(a): (...) Emisji się nei spodziewaj, > deklarowali że już nie będą robić, zresztą po 1gr by im i tak już po > tylu wpadkach nie zaufał.
oni tu już nie jedną i nie dwie rzeczy 'deklarowali' , a "zaufanie" do NGS, p. tomka i drużyny jest na poziomie ZEROWYM ..... jeszcze niżej niż kurs akcji ..........
Dnia 2014-11-07 o godz. 09:56 ~Maestro napisał(a): > Dnia 2014-11-07 o godz. 09:44 ~quku napisał(a): > (...) Emisji się nei spodziewaj, > > deklarowali że już nie będą robić, zresztą po 1gr by im i tak > już po > > tylu wpadkach nie zaufał. > > oni tu już nie jedną i nie dwie rzeczy 'deklarowali' , a > "zaufanie" do NGS, p. tomka i drużyny jest na poziomie > ZEROWYM ..... jeszcze niżej niż kurs akcji .......... Z tym zaufaniem to racja, do tego komunikacja, pomijają ni ewygodne pytania dotyczące błędów w raportach, brak inf, złych danych na swojej stronie itd. Do tego nie potrafią się sprecyzować, na steam co innego i na fb co innego. Mają gdzieś wizerunek a tym bardziej akcjonariuszy
Acha rozumiem że forum jest tylko dla posiadaczy akcji i osób co wyłącznie wybierają pozytywne tematy. Mnie interesuje to gdyż od dawna nie uzyskałem odpowiedzi. Chcesz to kupuj, sprzedaj nie obchodzi mnie to. Podbiją ci to zarobisz. Jak ja tu kiedyś byłem to tez wciskałeś tą ciemnotą o wzrostach po co?
Forum jest od tego żeby poruszać sprawy spółki a nie tak jak ty pisać bzdury o odpałach. Ważne sprawy ci przeszkadzają ale jak ktoś pisze o super opiniach, wielkiej sprzedaży, wzrostach na nie wiadomo ile pod kilkoma nickami to siedzisz cicho i skaczesz z radości. Prawda cię w oczy kole czy co. Może się wypowiesz w tej sprawie, nie interesuje cię to, dziwne.
Jedziemy na 10gr , gra sprzedaje się świetnie, zadowolony?