Może zechciałby Pan łaskawie odkupić chociaż połowę z tych 1.100.000 akcji, które sprzedał Pan po 65 groszy. Rozumiem, że obecna cena jest nieco wyższa nie mniej jednak jest dużo niższa niż 1,05 zł a po tyle obejmował Pan przecież ostatnią emisję. Uważam, że każdy akcjonariusz powinien być traktowany tak samo i nie chciałbym aby Szanowny Pan Prezes jako jedyny ponosił takie straty sprzedając akcje taniej a kupując drożej.
Z poważaniem
PS. Każdy może to wysłać do prezia. Gorąco polecam :-)
to zrozumiesz że 2-krotnie zwiększono skalę działalności (2-krotnie wzrosły i zobowiązania ale też i należności). Zrób sam biznes że będziesz miał taki osiąg.
Nie jestem w tej branży od wczoraj i wiadomo że są tutaj spore opóźnienia w płatnościach i to w stronę dla mnie i w stronę ode mnie.
We wrześniu wyłuskałem 665.000,00 zł i wykupiłem obligacje.
Biznes się kręci więc wiadomo że będę potrzebował kasy na rozwój i bieżące płatności. Mam kilka sposobów. Podniosłem kapitał (częściowo waszym kosztem). Obligacje B i C poleciały sporo to można je taniej odkupić i umorzyć. Po zejściu z obligacjami do jakiegoś przyzwoitego poziomu mogę wypuścić kolejne obligacje a wierz mi chętni się znajdą.
Tak że generalnie nie bój żaby. Jak masz akcje to poczekaj z pół roku do roku. A jak nie masz to zajmij się czymś w domu póki mama nie wróci.
prom wiem, że już raz cię o to pytałem ale chyba przeoczyłem odpowiedź, więc zapytam jeszcze raz: czy możesz się pochwalić jaką masz średnią na tej "perle"? Śmiało, nie wstydź się. Każdy popełnia błędy ale nie każdy ma się odwagę do nich przyznać i to odróżnia chłopców od mężczyzn. No więc po ile cię ubrali przezio z Twinlight'em?
Orzeł ma rację. Przepuścili kasę na fajerwerki tj. ferrari, helikoptery, imprezy, filmy i teraz pusto. A z pustego nawet Salomon nie naleje. A Jarosz wreszcie porządek z tą dziecinadą chce zrobić. I bardzo dobrze, bo to kpina jest i tyle!
No właśnie - mężczyźni: * nie potrzebują wypłakiwać się na forum zakładając dziesiątki wątków monotematycznych * wiedzą kiedy wejść a kiedy wyjść z inwestycji * nie szukają akceptacji na forum
Dlatego jesteś chłopcem. Nie zdążyłeś wyjść między 6 a 4 złote i zostałeś. Teraz czujesz że już się nie odkujesz, chyba że w 1-2 lata a na to nie masz czasu. Tak że jeśli szukać ubranych to mamy ciebie. Ty natomiast widzisz wokół siebie samych ubranych. Ja wszedłem w spółkę jednorazowo bo zainteresowałem się "perłą" która tak mocno zjechała z kursu że aż się prosi żeby wziąć trochę. Tak że wziąłem garść za kilka kafli w okolicy obecnego kursu. Z tym że mi prądu szybko nie odłączą za niepłacenie a u ciebie ten problem zdaje się przybierać na sile.
Piszesz, że wziąłeś garść za kilka kafli więc zapewne kupiłeś akcje za 2-3 tys. zł a walczysz jakbyś kupił ze 100.000 akcji. No ale to rozumiem bo przy tej wielkości inwestycji każda strata jest bardziej zauważalna. Oczywiście ty już w tej chwili jesteś na stracie ponieważ inaczej pochwaliłbyś się średnią. I jeszcze jedno, to, że bronisz spółki to rozumiem, bo w nią wierzysz (nie oceniam tego to twoja sprawa i twoje pieniądze, nieważne większe czy mniejsze) ale tego, że bronisz prezia to już nie rozumiem - przecież gość cię (i nie tylko cibie) dy.. ma równo aż po same pachy. Śpij dobrze bo jutro znowu będzie czerwień ale spokojna bo trzeba robić dystrybucje. Biegunka dopiero po wynikach.