Witaj, chciałem Cię prosić o pomoc i informację jak mogę dołączyć do grona wspomnianych 30 osób dochodzących swoich praw/roszczeń wobec PMI?W największym skrócie wróciłem po przeszło roku z zagranicy i przeżyłem głęgokie rozczarowanie ponieważ zdecydowana większość moich oszczędności została utopiona w PMI. Wyjechałem za chlebem w naiwnym jak się okazało przekonaniu, że zainwestowałem w stabilną i rozwojową spółkę, jak wyszło wszyscy wiemy....Padają tu różne kwoty, dla każdego jest to większa/mniejsza, ale zawsze strata. Nie robiąc z tego tajemnicy straciłem(póki co)około 25 tys zł.co dla mnie jest B.dotkliwe. Reasumując wiem,że przez brak kontroli nad tą inwestycją mam co ma na własne życzenie, ale nie chciałbym tego tak zostawić i mimo dość ciężkiej syt fin.z chęcią przyłączę się do próby rozliczenia spółki ze złodziejskich praktyk. Co innego strata poniesiona w skutek wahań kursu na akcjach funkcjonującej spółki bez przesłanek o przestępstwie, a co innego strata poniesiona przez władze świadomie działające na szkodę spółki i co za tym idzie jej akcjonariuszy i efekcie końcowym wykluczenie z NC. Jako osobę jedną z najbardziej zaangażowanych w proces , który ma na celu doprowadzić do wymierzenia właściwej kary i pociągnięcia do odpowiedzialności właściwych osób chciałem ponowić pytanie z początku wątku tj.jak mogę pomóc swoją osobą w bieżącej syt?
napisz email do gościa wciągnie cie na listę. Zadzwoni do Ciebie pogadacie... obecnie chcemy doprowadzić do karnego procesu i wsadzić kogo sie da... Idea jest genialna bo chcemy to zrobić nie ponosząc dużych kosztów. jak juz będą siedzieli to zastanowimy sie czy jest z czego odzyskać kasę
ps. heh będziemy pisali listy do TM ty ukradłeś miliony a ja Cie wsadziłem wydając 200zł
Trochę surowo ocenia kolegę i zbyt emocjonalnie. Czasy złości frustracji już minęły. Jesteśmy no nowej drodze mamy wspólny cel nieśmy sobie pomoc i budujmy zaufanie. Może i faktycznie kolega długoterminowo inwestuje i nie miał ochoty tracić nerwów na zbyt dużo zmienność. A w przypadku PMI użycie hasła duża zmienność to mało powiedziane.
o widzę , kolega Miluh przeszedł reinkarnację , obrońca uciśnionych. Nie wierzę , że gość przez rok nie zagladał, mamy tu gości z USA , Czech, Francji, grecji Angli , ze Śląska. ŚCIEMA
Ludzie co Wam odbilo?Malo Wam syfu i spekulacji gosc pisze,ze nie kontrolowal inwestycji pewnie zakladajac,ze spolka sie pozbiera i tyle w temacie,a slowa uwazajcie na P.,czy olac szmaciarza pokazuja poziom rozmowy i rozmowcy rowny brukowi.I jeszcze jedno nie nam zamiaru nikogo bronic na tym forum przez anonimowosc,ale osadzanie ludzi,ze jest taki czy owaki,czy mial internet tam ,a moze gdzie indziej nie m
a najmniejszego znaczenia.Wazne jest to co napisal jeden z kolegow,ze w tej syt kazdy kto zainteresuje sie tematem niech uzyska pomoc bo w tej syt"sila w kupie".
Panowie o czym wy piszecie? Nie macie innych problemów pliss.... chyba że to psy które wyszły z aresztu i próbują zakłócić porządek. Każdy kto próbuje najeżdżać na drugiego nie jest tu mile widziany
zamiast szukać problemów zastanówcie się czy znacie kogoś z Piły kto my mógł się udać do sadu coś zbadać.
i do jednego delikwenta. ciesze się że moje piśnie tak Cie wkurzyło i zdołałaś napisać do bankiera żeby mi strzelili bana na moje IP. Skoro zadajesz sobie tyle trudu znaczy że tyłek Ci się Pali i tracisz nerwy... wal wal głową w ścianę nic Ci nie pomoże
Panowie o czym wy piszecie? Nie macie innych problemów pliss.... chyba że to psy które wyszły z aresztu i próbują zakłócić porządek. Każdy kto próbuje najeżdżać na drugiego nie jest tu mile widziany
zamiast szukać problemów zastanówcie się czy znacie kogoś z Piły kto my mógł się udać do sadu coś zbadać.
i do jednego delikwenta. ciesze się że moje piśnie tak Cie wkurzyło i zdołałaś napisać do bankiera żeby mi strzelili bana na moje IP. Skoro zadajesz sobie tyle trudu znaczy że tyłek Ci się Pali i tracisz nerwy... wal wal głową w ścianę nic Ci nie pomoże