Witaj w klubie.........no może nie uważałem jej za najlepszą, ale do top 5 się zaliczała, a tu taki klops:/ Kto by pomyślał, że powstanie tyle nowych kanałów muzycznych...
Wystarczy grzecznie przeszacować należności(in +) oraz zobowiązania (in -) Zmiana stanu należności handlowych oraz pozostałych należności: 1 457 355,68 Zmiana stanu zobowiązań handlowych oraz pozostałych zobowiązań: -1 227 446,30
i juz teoretycznie rachunek przepływów ładnie wygląda.
do pieska leszka: nie ma sensu żebym się tu wymądrzał swoimi typami spółek, jest wiele dobrych firm na gpw, problem polega tylko na tym, czy w momencie zakupu jest ona odpowiednio tania:) każdy ma swoje kryteria doboru no i strategię inwestowania/spekulacji...mogę tylko napisać, że 4fun to, jak na razie, moja najgorsza inwestycja:/ do dexa: tak... cyferkami można ładnie żonglować, żeby wszystko wyszło cacy...w końcu 4fun ciągle wygląda nieźle na papierze, pomimo ostatniego kwartału. Martwi mnie bardziej sytuacja w branży. Obawiam się, że tyle kanałów muzycznych to o wiele za dużo jak na polski rynek. Zrobiło się naprawdę tłoczno i walka o widownię naprawdę ciężka.
Pozostaje nam samemu oglądać kanały 4 fun (ja np. jak tylko jestem w necie to włączam internetową transmisję którejś z ich stacji plus klikam na reklamy) oraz namawiać do tego rodzinę i znajomych...