• zarządca Autor: ~loona [46.205.61.*]
    a dlaczego ccenergy w końcu nie pierdyknie w łeb kolegi buczkowskiego, niejakiego zarządcy czy tam komisarza ccenergy za działanie na szkodę spółki o której interesy miał dbać. Niby ugoda z dymaczami poznańskimi jest ewidentnie ze szkoda dla ccenergy. Gdzie są adwokaci ccenergy??? Śpia czy nadal bedą bagatelizować sprawę zarządcy????
  • Re: zarządca Autor: ~pierdołka [83.20.40.*]
    loona! W końcu wróciłaś! MOżesz przybliżyć o co chodzi z tymi obligacjami? Pisałaś że są podwójne czy jakoś w ten deseń? O co tu chodzi poza tym że chodzi o pieniądze bo to już każdy wie!
  • Re: zarządca Autor: ~loona [46.205.136.*]
    pisałam wiele rzeczy. Ale jeśli chodzi o kasę, to analizując komunikaty i sprawozdania ccenergy i komputronika oraz ich prezesów (głównie krasnala - hahahaha - oscar dla tego kto to wymyślił ) można to wypunktować.
    1. Weksle - nienależne już komputronikowi. Buczkowski je uruchomił i usiłuje puknać na 10 baniek ccenergy. Pozajmował majatek, skosił ze trzy bańki, akcje kompa które miał wydać dla amentum wciągnął ktoś podstawiony, swapu akcji serii e dokonał ktoś z rodziny itd, itp. Jeszcze troszkę i bedzie musiał z powrotem oddać to co niesłusznie ściągnał. Jak raportowano sprawy z weksli obróciły się na niekorzyść kompa. WTOPA nr1.
    2. Obligacje - wadliwe, jak pokazały już wyroki dwóch niezwiązanych ze sobą sądów. Contanissimo popłyneło na 6,5 bańki plus odsetki czyli około 10. Komputronik popłynie 28,5 plus odsetki czyli jakieś 40 baniek. WTOPA NR 2.
    3. Opcja PUT - mieli poznaniaki skosić 48 baniek plus odsetki, a mogą pocałować paszynskiego w doooopę. WTOPA nr 3.
    4. Kwestia czasu jak komputronik zgodnie z zapisami umowy inwestycyjnej będzie musiał wydać dla inwestora około 1.350.000 akcji kompa serii E. Tutaj dziwię się inwestorowi, że pobłaża tak krasnalowi i nie żąda wydania tych akcji lub zapłaty odszkodowań. Dziwne???? Może te akcje, tak jak przypuszczam dodrukował sobie buczkowski żeby szybko zarobić, a cały czas udaje durnia. Ale może tez jest to wtopa nr 4.
    Jak mu sie posypało to próbuje z luksusowego busa załatwić tematy. Wykorzystał kolejne uśpienie ynwestora i jego prezesa i adwokatów. Ale to tylko przedłuzenie agonii kompa. Czekać tylko, który bank pierwszy pęknie. Na razie hodują dłużnika, bo jeszcze spłaca raty i odsetki. Jak ccenergy połozy łapę na jakimś majatku kompa to wszyscy wierzyciele go rozjadą. A, że komputronik to dęta i "pusta" spółka z obrotami to wściekłość wierzycieli bedzie ogromna. Myślę, że juz powinni się pogodzić ze stratami. Od banków, dostawców na ccenergy kończac. NIC NIE ODZYSKAJA. Krasnal od trzech lat się do tego przygotowywał...............bye, bye..........wydymani wszyscy..........bye, bye............ha!!!!!!!!
  • Re: zarządca Autor: ~pierdółka [83.20.40.*]
    1. O jakich wekslach piszesz? Skąd i na co i dla kogo?
    2. Obligacje... ale czyje po co i dlaczego wadliwe? Dlaczego pisałaś że dwa razy użyte zostało, zarówno przez Kompa jak i przez Conta... o co w tym chodzi Kompa / Conta... chyba ktoś się spił, jak wymyślał te nazwy.
    3. Po co ta opcja PUT że o co tu chodzi za co komu? Coś pamiętam. Jakieś wezwania na akcje.
    4. Te akcje serii E może to właśnie one cały czas są w obiegu i stąd te hasła " od jutra północ" - taki o akcje serii E do spekulacji? A może leżą spokojnie i dostają co roku dywidendę?
    5. Czy widziałaś może gdzieś tą umowę inwestycyjną do poczytania? Czy któraś strona to opublikowała? Tam jest właśnie sedno tego zamieszania.
    6. Jesteś w stanie w ogóle opisać w skrótach co się tu właściwie dzieje od czasu umowy inwestycyjnej?
    I tak dziękuję za poprzednią odpowiedź! Nie wiem czy coś odpiszesz. Wiem za to że nie można we wszystkie zapewnienia złotoustego wierzyć - w szczególności po ostatnich wydarzenia z ostatniego roku. No wiesz - chodzi o to że piszesz że wiesz wszystko od złotoustego. Hmmm może jak się wgryzę w raporty to też będę wiedziała?
  • Re: zarządca Autor: ~loona [188.146.217.*]
    a tak w ogóle to czemu ten zarządca jeszcze jest w cce skoro contanissimo przegrało z kretesem w KIG???? Jak długo to frajerstwo władze cce beda tolerować ???? Czy prezes redalkiewicz jeszcze żyje???? Jak żyje to bejsbol w garść i w ryj......bronić majątek przed złodziejami!!!!!!!!!!!!!
  • Re: zarządca Autor: ~am [109.196.145.*]
    weź już wyluzuj chłopie bo z tej euforio/zawiści w końcu ci żyłka pęknie. Jak cie pognali to przecież nie bez powodu, a jak sie czujesz z tym źle to idź do sadu.
    Krzyczenie na forach to to samo co krytykowany buczek robi.
    idź na piwo!
  • Re: zarządca Autor: ~loona [188.146.217.*]
    chłopie??? To własnie wy CHŁOPY tacy poukładani , że nie potraficie porządku zrobić. Jakby mi w firmie jakiś misio się panoszył to wsadziłabym go na minę i ..............paszoł w .............. A tak cackaja się z bandą przebierańców, krasnali i modeli. A ty się nie martw, że coś mi peknie i sam sobie idż na te wasze samcze rozrywki typu piwo, pilocik i meczyk.
  • Re: zarządca Autor: ~loona [188.146.215.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/C-C-ENERGY-SA-Sad-stwierdzil-upadek-zabezpieczenia-udzielonego-Contanismo-Limited-w-postaci-zarzadu-przymusowego-nad-Clean-Carbon-Energy-S-A-7220409.html
    Czy ktoś ma jeszcze obiekcje kto oszust i złodziej????? Chyba mu odwaliło, że zrobił się 11 najbardziej wpływowym leszczem w polsce. Jakie "zacne" i znienawidzine grono wokół niego. Kolejny sukces..............dłuzej bedzie lecieć i mocniej pieprznie.
  • Re: zarządca Autor: ~antykrasnal [77.242.233.*]
    loona, o co chodzi z tym "11 najbardziej wpływowym leszczem w polsce" ??? Żartujesz czy krasnal jest w jakimś rankingu?
  • Re: zarządca Autor: ~antykrasnal [77.242.233.*]
    Beka! http://www.komputronik.com/item/661/118/Aktualnosci/Biezace/Ranking-najbardziej-wplywowych-mezczyzn-w-Polsce.html

:DDDDD
  • Re: zarządca Autor: ~tomass [95.40.207.*]
    cała ta sekwencja wpisów jest extra. Gdzie jest LOONA????????????
  • Re: zarządca Autor: ~tomass [95.40.207.*]
    Loona gdzie ty!!!!!
  • Re: zarządca Autor: ~jim [91.198.150.*]
    Loona (on) popełnił samobójstwo w sierpniu 2016 roku ...
  • Re: zarządca Autor: ~tomass [5.174.175.*]
    eeee, niemożliwe.
  • Historia Komputronik Karen, ranking mężczyzn z kompleksami, Loona :) Autor: ~Myśliwa [37.47.189.*]
    Loona odezwała się w październiku 2016. Trzeba przetrząsnąć kompostownik :)

https://www.bankier.pl/forum/temat_loona,22189779.html
  • Re: zarządca Autor: ~tomass [77.113.247.*]
    Dnia 2020-09-23 o godz. 16:39 ~jim napisał(a):
    > Loona (on) popełnił samobójstwo w sierpniu 2016 roku ...

jeśli myślę o kim piszesz i to on, to nie popełnił samobójstwa. Załatwili go. A inni z tamtego grona do dziś się boją i nie chcą śpiewać.
  • Re: zarządca Autor: ~andrzej [82.160.140.*]
    Ja sprzedałem i kupiłem Images za 70 groszy..Większa szansa aby zarobić.
[x]
CCENERGY -0,65% 0,30 2025-12-19 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.