• Gant w minionym tygodniu... Autor: ~Marek [87.205.139.*]
    ciekawe jak wyklaruje się sytuacja na spolce po ostatnich zakupach powyżej 3mln., kto się przyzna w komunikacie o nabyciu znacznego pakietu, jesli w ogole, to uczyni, czy tez w dalszym ciągu będzie zbieranie papieru z rynku i kolejny gwałtowny wzrost akcji, wszystko możliwe, zbyt wiele przeszlo przez rynek akcji, aby kurs miał się cofnac, mam nadzieje na kolejne wzrosty w przyszłym tygodniu, gorzej na razie być nie może, na razie!!!! poki co zarząd ma czas do wyprowadzenia spolki na prosta, splate wierzycieli, by odzyskac stracona wiarygodność wśród inwestorów, co nie jest takie proste,
  • Re: Gant w minionym tygodniu... Autor: ~wojtek [31.175.203.*]
    .,.,jestem posiadaczem dość sporego pakietu tych akcji,myślę, że gant będzie chodził do połowy listopada powyżej 0,50 groszy,,restrukturyzacja to raz,dwa to weryfikacja grudniowa a kurs z trzech ostatnich miesięcy musi oscylować koło złotówki,,może to myślenie życzeniowe,,widać ostatnio konsolidację na gancie przed następnym wybiciem,,a ostatni zakup był kokretny,cofka o 1 grosz nastąpiła na małym obrocie,,moim zdaniem gant będzie się piął powoli do góry,,
  • Re: Gant w minionym tygodniu... Autor: coxi35 [89.74.10.*]
    jest akumulacja ale juz nie nachalna
  • Re: Gant w minionym tygodniu... Autor: ~marek [77.255.93.*]
    wzrost przyzwoity jak na pierwszy dzień tygodnia, maly obrot, ale coraz wyzej
  • Re: Gant w minionym tygodniu... Autor: ~krisb [193.239.124.*]
    gant krotkoterminowo pokonal trend spadkowy w dodatku na obrotach i to jeszcze na umieralni zwanej fixami.i szturm dzieje sie bez zadnego infa i b.dobrze niech sie wszyscy domyslaja
[x]
GANT 0,00% 0,07 2015-05-22 15:29:27
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.