• HFT Brokers Autor: ~Agata [83.9.169.*]
    Nikogo nie zastanawia dlaczego nasz emitent DM Prospectus zmienił niedawno nazwę na HFT Brokers, wynajął w maju ogromne biuro w nowoczesnym biurowcu w samym centrum Warszawy, podniósł kapitał zakładowy na prawie 6 mln zł i ściąga do pracy najlepszych fachowców z branży? Do tego mówi się na forach o tym, że zamierzają pod koniec października wejść na rynek z taką ofertą, że konkurencji nie będą mieli, zwłaszcza jeśli zaoferują technologię HFT. Największy dotychczasowy konkurent Armada właśnie niedawno dostał wilczy bilet z Polski od KNF, więc jego klienci szukają nowego brokera. Ciekawe co z tego wyniknie dla naszego Intakusa? Może to my będziemy w przyszłości furtką dla HFT Brokers do wejścia na GPW? czas pokaże. Ilość troli na forum tylko potwierdza, że coś się tu będzie działo.
  • Re: HFT Brokers Autor: ~zzzz [178.181.216.*]
    a wcześnie zaczęli ...o obligacjach.

ZAPEWNE jesteśmy trzymani w sprytnych rękach ..TO DOBRZE
  • Re: HFT Brokers Autor: ~itt [37.60.26.*]
    no i jeszcze ta działka w bełchatowie
    oj będzie się działo
  • Re: HFT Brokers Autor: ~Agata [82.145.222.*]
    Zbyniu bedz sie dzialo spadek z 20zl na 1zl hm a kiedy otwieraja notowania bo chetnie kupie po 1zl
    ciekawe czy znajdziesz takiego co sprzeda za 1
  • Re: HFT Brokers Autor: ~Aga [82.145.222.*]
    w grudniu beda po 0,35groszy jak po 20zl nikt przez dwa lataniechcial kupic teraz kupia taniej jak na otwarciu sie na 1zl zatrzyma to bedz ok mam infa zle hm wiem ale niewolno mi gadac bo akcje by polecialy na grosze takie sa straty i cos z ukladem nie chalo tak jak na ideonie
  • Re: HFT Brokers Autor: ~Agap [82.145.222.*]
    w grudniu beda po 0,35groszy jak po 20zl nikt przez dwa lataniechcial kupic teraz kupia taniej jak na otwarciu sie na 1zl zatrzyma to bedz ok mam infa zle hm wiem ale niewolno mi gadac bo akcje by polecialy na grosze takie sa straty i cos z ukladem nie chalo tak jak na ideonie
    postępowanie układowe już dawno zakończone
  • Re: HFT Brokers Autor: ~Aga [82.145.223.*]
    Dwa lata juz zakonczone i co z tego nic nie robia same stra tx
  • Re: HFT Brokers Autor: ~Agata [185.26.180.*]
    Monnari Winogradzki też nie od razu na nogi postawił. Intakus jest na tej samej drodze. Spółka po układzie, ma na razie zyski a nie straty, podpisala umowy więc co za brednie piszecie. Ktoś zbiera sprytnie akcje wmawiając nam od 2 lat, że nie warto w to inwestować. Tylu naganiaczy co tu nigdzie chyba nie ma.
  • Re: HFT Brokers Autor: ~glon [87.52.51.*]
    Czuc zbychowy spisek. najlepszy jest oczywiscie tekst.
    Spolka przynosi zyski i papier zbierany :-))))).
    To widac ze ten ow zbieracz nie chcial kupowac po 1 grosz ale na pewno po resplicie bedzie brac po 50 zeta :-)
    2 lata zbiera i jueszcze mu malo :-), kto to jest Pewnie slynny patro z gudzowatym :-) a tych rewelacji ala zbysio nie chjce mis sie szukac w historii inatkusa.
  • Intakus to chyba pupil Bankiera... Autor: ~Zosia [176.105.133.*]
    Intakus to chyba pupil Bankiera...Wszędzie cisza...A tu jazgot...
  • Re: HFT Brokers Autor: ~Radoslaw [217.99.103.*]
    Witam, powiem tylko tyle ze są to złodzieje i oszuści. już kilka razy mi się zdążyło ze zamknęli mi sami pozycje (zaznaczę ze środki posiadałem i to ze sporym zapasam na koncie), a zaraz po tym był ruch w kierunku który założyłem ze pójdzie i to spory ruch trendu. Stop loss nie wchodzi a to dlatego ze już kilka tików przed stop losem pozycja zostaje zamknięta.  ale wszystko to w trosce żebyś nie stracił wszystkich środków. tak się troszczą!
  • Re: HFT Brokers Autor: ~Bartek [77.113.16.*]
    HFT znowu bierze pożyczkę, dziwnie to wygląda bo niedawno chwalili się dobrymi wynikami. Macie jakieś wieści o nich?
[x]
CFI -3,68% 0,16 2025-09-18 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.