Temat celowy. Mam nadzieję, że weszli tutaj wszyscy, którzy zakładają nowe wątki. Te negatywne. Mam do Was pytanie: skoro nie lubicie tak WDM-u, to dlaczego nie zainteresujecie się po prostu inną spółką? Zdrowie oszczędzicie.
Przemku, jest bardzo prosta odpowiedź na twoje pytanie.
Osoby, które celowo odstraszają od spółki (witaj Foxx) nie posiadają akcji bo nie zdążyli kupić tanio a wiedzą, że spółka w przyszłych miesiącach jest w stanie wygenerować spory zysk i wypłacić ładną dywidente. Każdy z nas zdaje sobie sprawę przecież, że zamiast marnować czas na spółkę w którą nie wierzą, mogliby zainteresować sie inną a tego nie robią. Stąd można prosto wysunąć takie wnioski :)
Ja ci odpowiem dlaczego ludzie zakładają nowe wątki, po to aby biedni ludzie nie tracili swoich ostatnich pieniędzy na oszustwach. A poza tym przy takich tendencjach zniżkowanie wieloletniego, powinni robić zbiorowe pozwy o odzyskanie mienia.
Odpowiem i ja:) Jak kupowałem akcje tej spółki, to wierzyłem... (mogłem kupić dobre auto 6-cyfrowa kwota) teraz to na dobry rower by mi zabrakło. Jakbym wpuścił wszystkie akcje do sprzedania to jedynie liczyłbym że na światełko dostałbym. O i cała prawda dlaczego czekać (jak się już nie ma nic, to tylko można pogodzić się i czekać że może....będzie) Normalnie czekam, i dalej wierze.... przynajmniej na tym podmiocie. Pozdrawiam
I nie ma co przestawać dalej wierzyć! Każdy kto siedzi długo na NC to wie, że nie takie rewelacje się działy gdzie spółka po jednej informacji od razu miała kurs i akcje na wzroście kilkukrotnie. WDM od lat trzyma się stabilnie i wszystko jeszcze przed nimi. Nie wiem jak wy ale ja nie przestane wierzyć w spółkę bo wiem co mnie tutaj czeka ;]
Kto przestanie wierzyć ten później zacznie żałować. Jeśli spółka ma potencjał jeszcze nie wykorzystany i mają pomysły jak go wykorzystać to chyba można spokojnie jej dać czas do realizacji
WDMSA nie jest na NC, przeszlo na rynek glowny. Rajdu nie bedzie bo nikt tego nie skupi - chyba ze obecni akcjonariusze beda chcieli rajd to sami skupia ze slopow ale poco ? Jak moga kroic wiecej niz 100% zysku w postaci pensji.