• WDM na wzroście Autor: ~Przemek [83.24.127.*]
    Temat celowy. Mam nadzieję, że weszli tutaj wszyscy, którzy zakładają nowe wątki. Te negatywne. Mam do Was pytanie: skoro nie lubicie tak WDM-u, to dlaczego nie zainteresujecie się po prostu inną spółką? Zdrowie oszczędzicie.
  • Re: WDM na wzroście Autor: ~Igoty [176.31.32.*]
    A to też dobre pytanie.
  • Re: WDM na wzroście Autor: ~dex [89.73.133.*]
    Oni nie lubia tej spolki bo na niej umoczyli; ale jest tez mala grupa ktora ocenia suche fakty, moze takze zainwestowali.
  • Re: WDM na wzroście Autor: ~Przemek [87.206.104.*]
    No właśnie, ale tutaj jest jak na wiejskim podwórku. Mały Foxx najbardziej szczeka, a przy tym zapewnia, że on nie chce spadków kursu.
  • Re: WDM na wzroście Autor: ~Masssakra [31.61.129.*]
    Może dla tego, że zostaliśmy z papierem wartym obecnie mniej niż toaletowy.
  • Re: WDM na wzroście Autor: ~Lebioda [158.58.172.*]
    Przemku, jest bardzo prosta odpowiedź na twoje pytanie.

Osoby, które celowo odstraszają od spółki (witaj Foxx) nie posiadają akcji bo nie zdążyli kupić tanio a wiedzą, że spółka w przyszłych miesiącach jest w stanie wygenerować spory zysk i wypłacić ładną dywidente. Każdy z nas zdaje sobie sprawę przecież, że zamiast marnować czas na spółkę w którą nie wierzą, mogliby zainteresować sie inną a tego nie robią. Stąd można prosto wysunąć takie wnioski :)
  • Cel osiągnięty jesteśmy na groszach zgodnie z oczekiwaniami, teraz 09 gr Autor: ~Foxxx [213.158.217.*]
    Ja ci odpowiem dlaczego ludzie zakładają nowe wątki, po to aby biedni ludzie nie tracili swoich ostatnich pieniędzy na oszustwach.
    A poza tym przy takich tendencjach zniżkowanie wieloletniego, powinni robić zbiorowe pozwy o odzyskanie mienia.
  • Re: ODP Autor: ~Kolanko [64.251.22.*]
    Ktoś stracił ostatnio na spółce ? Nikt. Jedynie osoby, które sprzedają słuchając się twoich bzdury

Zaraz będą zyski i wystarczy na nie zaczekać
  • Re: ODP Autor: ~Zdolowany [83.28.221.*]
    Odpowiem i ja:)
    Jak kupowałem akcje tej spółki, to wierzyłem...
    (mogłem kupić dobre auto 6-cyfrowa kwota)
    teraz to na dobry rower by mi zabrakło.
    Jakbym wpuścił wszystkie akcje do sprzedania to jedynie liczyłbym że na światełko dostałbym. O i cała prawda dlaczego czekać (jak się już nie ma nic, to tylko można pogodzić się i czekać że może....będzie)
    Normalnie czekam, i dalej wierze.... przynajmniej na tym podmiocie.
    Pozdrawiam
  • Re: ODP Autor: ~Lebioda [158.58.172.*]
    I nie ma co przestawać dalej wierzyć! Każdy kto siedzi długo na NC to wie, że nie takie rewelacje się działy gdzie spółka po jednej informacji od razu miała kurs i akcje na wzroście kilkukrotnie. WDM od lat trzyma się stabilnie i wszystko jeszcze przed nimi. Nie wiem jak wy ale ja nie przestane wierzyć w spółkę bo wiem co mnie tutaj czeka ;]
  • Re: ODP Autor: ~Kapitan [188.165.1.*]
    Kto przestanie wierzyć ten później zacznie żałować. Jeśli spółka ma potencjał jeszcze nie wykorzystany i mają pomysły jak go wykorzystać to chyba można spokojnie jej dać czas do realizacji
  • Re: ODP Autor: ~dex [139.149.31.*]
    WDMSA nie jest na NC, przeszlo na rynek glowny. Rajdu nie bedzie bo nikt tego nie skupi - chyba ze obecni akcjonariusze beda chcieli rajd to sami skupia ze slopow ale poco ? Jak moga kroic wiecej niz 100% zysku w postaci pensji.
  • Re: ODP Autor: ~Lebioda [158.58.172.*]
    Rajdu tutaj są tak samo możliwe jak w innych spółkach, nigdy nie wiesz co się wydarzy wiec nie możesz mieć pewności co do tego ;)
[x]
REINO -5,00% 0,76 2025-11-07 14:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.