• jaki split ? 4:1 ? Autor: ~kupiec [37.209.144.*]
    warto do was dołączyć ?
  • Re: jaki split ? 4:1 ? Autor: ~toczek [89.67.125.*]
    4:1
    Za rok będą znowu resplitować, bo znowu spadnie poniżej złotówki, zobaczysz. Bo skoro od tych 7 lat zainteresowanie akcjami entka było zerowe, to czemu teraz miałoby być większe? Spółka ma silną (i stabilną pozycję na rynku), niezłe perspektywy, kosmiczne parametry w stylu c/wk, a i tak pies z kulawą nogą nie chce tego kupić.

Jako ciekawostka, bo może nie wszyscy pamiętają: NTT po debiucie na GPW przebił 5zł. Potem nie było ŻADNYCH sygnałów, żeby coś było nie tak, w czasie kryzysu wiadomo - było cienko, ale bez żadnych dramatów, a kurs i tak spadał i spadał. Bądź tu człowieku mądry.
  • Re: jaki split ? 4:1 ? Autor: ~obstawiacz [79.189.34.*]
    obstawiam dalsze zwalanie kursu po splicie
  • Re: jaki split ? 4:1 ? Autor: ~printt [46.114.136.*]
    http://www.ntt.pl/index.php?c=1673&l=pl&
    z printt mogliby zdobyć Europę albo i cały świat, niewykorzystany potencjał na własne życzenie?
  • Re: jaki split ? 4:1 ? Autor: ~Agrar [93.105.63.*]
    Tą spółką zarządza beton który dba tylko o to żeby mieć ciepło pod tyłkiem, tych głąbów nie powinni nigdy wpuszczać na GPW nie dają perspektyw rozwoju tej spółce.
  • Re: jaki split ? 4:1 ? Autor: ~szkoda [46.115.163.*]
    chory kraj chorzy ludzie - super opakowanie super produkt ... reklama na czapce nastepcy stocha jakiegos mlodego skoczka NTT i koniecznie pod spodem adres strony www.ntt.pl ... tych produktow na prawde nie trzeba sie wstydzic ten printt jest zaje... mam 2 komputery ntt 3 lata i 7 lat dzialaja !!!! ale ja nic tam nie podkrecam itp itd... moze zdywersyfikowac zdrodla przychodu i kupic jakas mala perspektywiczna spolke z NC ...moze ktos z kasa pomoze im troche kupi pakiet akcji wypromuje te firme...moze sie nie uda ale jak sie nie zaryzykuje to....
  • Re: jaki split ? 4:1 ? Autor: ~egzorcysta [5.174.20.*]
    panowie może ktoś wie po ile i kiedy to znowu wejdzie na giełde
  • Re: jaki split ? 4:1 ? Autor: ~egzorcysta [5.174.20.*]
    może mi ktoś wytłumaczyć bo mnie nie było teraz czytam i jestem matoł po jakie 1.50 jak była akcja po 0,60 gr to powinna być na giełdzie x4 to po 2,40 gr a nie po 6 zl mam we łbie kompletny misz masz możer to z powodu różnicy w czasie 7 godz do Wietnamu.prośba podpowiedzcie jak ktoś wie
  • Re: jaki split ? 4:1 ? Autor: ~ntt [46.115.173.*]
    z tego co mi wiadomo 2.4 zobaczymy w poniedzialek. Pozdrawiam

ps ile to juz lat....
  • Re: jaki split ? 4:1 ? Autor: ~toczek [89.67.125.*]
    6zł to wartość nominalna akcji.
    W poniedziałek kurs wystartuje od 2,40zł.
  • Re: jaki split ? 4:1 ? Autor: ~szalony_koń [212.67.134.*]
    To jest super firma, spełniają życzenia. Już dawno mówiliśmy, że kurs powinien być 2,5 zł, no i mamy.
  • Re: jaki split ? 4:1 ? Autor: ~toczek [193.0.102.*]
    No, chyba jednak 2,5zł nie zobaczymy. Za rok znowu będzie zagrożenie alertem.
  • Re: jaki split ? 4:1 ? Autor: ~biedny [213.95.148.*]
    bieda
  • Re: jaki split ? 4:1 ? Autor: ~modecom [213.95.148.*]
    http://www.crn.pl/artykuly/raporty-i-analizy/2014/10/tablet-na-rozdrozu
[x]
NTTSYSTEM 0,00% 12,80 2026-05-26 16:28:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.