Spadki zatrzymane to wlazł do nory z której zapewne wyjdzie jak kurs znowu zanurkuje. Ten typ jest tak przewidywalny że naprawde zdziwilem sie gdy ktoś z forumowiczów nazwał go mianem GURU. Boki można zrywać...
......Spadki zatrzymane to wlazł do nory z której zapewne wyjdzie jak kurs znowu zanurkuje. Ten typ jest tak przewidywalny że naprawde zdziwilem sie gdy ktoś z forumowiczów nazwał go mianem GURU. Boki można zrywać...
Roześmiałem się w głos :) ( kolejność dyskusji powyżej ).
Zapytam w takim razie: panie SS, na jakim poziomie tych "zatrzymanych spadków" jesteście dzisiaj? Umiesz liczyć ?
ja pikole a ty nieudaczniku z kawalerki ciągle tutaj spamujesz?:) i to nawet w piątek o 23?:) co za idiota:) ja mam akcje i nie było mnie tu z pare miesiący a ty mongolski głupku nawet swojego czasu nie szanujesz a każdy ma z ciebie tu beczkę:) zajmij si ę czymś pożytecznym życiowa ofiaro i pożyj trochę nawet za te drobne które masz miernoto:)
Do zobaczenia za jakiś czas tutaj i pozdrówka dla starej gwardii:) Głowy do góry, będzie dobrze:)
Wariat on właśnie pisanie tutaj uważa za pożyteczne zajęcie :) Chce uchronić nowych przed Dependem to jego misja i będzie w niej trwał aż do jego bądź naszego końca. Taki folklor jest na większości spółek - jak to się mówi każdy ma swojego piewce "sukcesu"
Ale jaja! A któż to z tego bagna głowę wystawił - Wariat? Sądziłem już że poszedłeś śladem nwa albo MartinaEWP a nadal huśtasz się z resztą na tej podcinanej gałęzi o nazwie Depend. No cóż, taki wybór, taki los wierzących w ułudę. Wariat - przodujący monolit naiwności tej "starej gwardii" odezwał się przy kursie 19 groli :)) i trzech latach na kwicie :)) Ale zajrzyj tu wcześniej, bo starej gwardii powoli rozum wraca i zamykają kramy czując co się święci -dopóki sam Kluba nie napisze: The End.
Dzisiejsza ( i nie tylko dzisiejsza ) gra na kwicie bardzo kulawo wam idzie. Nie możecie pozbierać się po ekstra bombie z 22 października? Z perspektywą mega kredytu i z Kukolewskim na pokładzie a tu taki marazm zamiast 72 groli ?
W senie9 cała nadzieja, ale ten na razie w kaftanie siedzi.