Ciężko coś zebrać mimo tylu dni prawie nic nie wpada już do koszyka... Ale leszcza brak i to najważniejsze. Paru odważnych zostało i tyle. Spółka rozpoczyna tak naprawdę poważne życie i poważne zyski. zanim się ulica obudzi będzie parę ładnych złotych wyżej :) To mówiłem Ja Wasz Misio Inwestor. P.S. radzio- p...zio coś tak zamilkł? i kiedy będziesz brał ode mnie towar po 80 groszy ? ;)
Powiem tyle. Nie jeden inwestor kupuje spółkę bo jest na nią nagonka, nie sprawdziwszy co robi , lub kupuje obietnice zarządu i teoretyczne przyszłe olbrzymie zyski mimo że spółka w chwili obecnej nic nie produkuje. Tutaj mamy inny przypadek. Spółka już ma bardzo dobre przychody realizuje w terminie bardzo fajne inwestycje. Podpisuje umowy na kolejne realizacje na dodatek dzisiaj obniżono stopy procentowe więc automatycznie finansowanie większych inwestycji pochłonie mniejsze środki. Już raport za 3 kwartał powinien być bardzo ciekawy a biorąc pod uwage portfel zamówień, obecna wycene, wielkość ff i stosunek c/z to: miód cud i orzeszki.
Dnia 2014-10-12 o godz. 14:44 ~jurek napisał(a): > za rok te poziomy będą tylko wspomnieniem Jak będzie po 8 zł "śmigać"-to resplit 1/10-to wtedy będzie po 80 groszy :):)
Masz rację, ten poziomy będą miłym wspomnieniem bo będziemy znacznie niżej- czytaj 0,50 - 0,30. Po 0,8 nikt nie będzie zainteresowany kupnem!!! Tak więc wreszcie ktoś napisał prawdę!!
Już nie długo Misiu będę od Ciebie brał towar po 0,8!!! Nie denerwuj się bo kolejka będzie duża. Czasami możesz się nie załapać i będziesz mi sprzedawał po 0,5 "inwestorze"!