Lepiej zwróćcie uwagę na Platinum Properties Group. Miesiąc temu namawiałem na kupno kiedy formował się dołek i w ciągu następnych trzech dni urosło ponad 60%. Potem przewidzialem korektę znowu do 2 zł, sprawdziło się i teraz trzeba brać bo będzie kolejny wzrost conjamniej do 3 zł, a kto wie jeśli to jest podwójne dno... Ale na razie tego nie można stwierdzić. Akcje są tanie to na pewno skoro kapitalizacja jest mniejsza niż 30 mln, a w zeszłym roku zysku netto było 40 mln !! :D Spółka nie ma problemu z zadłużeniem a same aktywa są dużo więcej warte niż ta kapitalizacja. Pisałem o tym wielokrotnie więc się nię będe powtarzał. kto chce zarobić wskakujcie do pociągu - kto nie to jest sprawa :P
Chrzanisz aż niemiło. Śmieciem to może sam jesteś, ale jak Ty, wielki "góró" coś uzbierałeś na innej spółce, tak inni (w tym ja) uzbierali na GNT.
A do pozostałych - sprawa się wyjaśniła. Notowania się zawiesiły w moim programie w dziwny sposób, dlatego nie widziałem, że są zawieszone notowania. Dzięki za info.
żenada nikt konkretnie nie odp. kurs zawieszony poniewaz sie rownowazy za duzo kupujacych a malo sprzedajacych ,jak cos nie tak niech jakis madry leszcz mnie poprawi