do "jelenia " ten nick to misi być zbieg okoliczności, ale na temat to kopia ze strony msx :
Raport badawczy Projektu Baruun Khundlun – sierpnień 2014
02/10/2014
W sierpniu 2014, na projekcie Baruun Khundlun trwały prace poszukiwawcze, których głównym celem było rozpoczęcie szczegółowego odwzorowania terenu w skali 1:2000, połączone z pobraniem próbek skał i gleby. Przebadano 1236 hektarów, pobrano 223 próbki wyrywkowe, 795 próbek ziemi oraz wykonano badania dipol-dipol 20 kilometrów terenu.
Do jelenia- wklej raport o tym coś napisał nie bądź jeleń - podaj link do komunikatu o emisji po 1 zeta - która nie może być przeprowadzona poniżej ceny
nominalnej - nie będę pisał jaka to wartość ale ponad 1000% wyższa niż to co podajesz Nowy
nierozumiem ja sie tylko pytam na co czekaja ????? czego to nie rosnie na 12 zyli ????? jak bedzie uchwala to ja napewno wkleje probki odwierty a kurs stoi o co kaman ???? ja tez chce 12 zlotych
Tak jak piszesz. Ci co mieli kupić akcje , kupili je- po wrzasku na spadki. Teraz info o inwestorze strategicznym z dużą ale to dużą kasą . Po tym infie notowania długo ale to długo się nie otworzą. Pozdrawiam.