Uwaga ludzie. Jestem typowoym leszczem ktory zawsze jak kupi akcje to kurs sie od razu osuwa w dół. Tak sie sklada ze wlasnie mam zamiar kupic depka, bo byl ostatnio zdolowany a teraz widze odbija. Tak że tego, z góry przepraszam jak wam uwale kurs. Ale coż, tez chce byc bogaty i to jest silniejsze ode mnie. Zeby nie było ze nie pisałem. Zostaliscei poinformowani ze kurs moze pójśc gwaltownie w dół (co nawet jest pewne mając na uwadze moje doswiadczenie na bananowej), wiec w razie czego nie miejcie do mnie pretensji. Kupuje PKC. No to tyle w sumie, zyczcie mi (oraz sobie bo jedziemy od teraz na jednym wózku) powodzenia.
Wawiak nie daj się prowokować bo to najlepsza nagroda dla tych pisarzy. Daj sobie na luz oni i tak na nic wpływu nie mają a pisać będą bo to ich kręci i nie maja innych pożytecznych zajęć więc pożytkują swój czas właśnie w ten sposób.
Lubie dyskusje na argumenty albo nawet teoretyczne rozwazania. Nie musze miec wtedy takiego samego zdania ale akceptuje odmienny punkt widzenia. Jesli jednak wciaz czytam nonstop to samo, jakies fantasmagorie nie poparte niczym to zaczyna mnie to wqrwiac. Spusc tych znawcow w kiblu i tyle.
Dnia 2014-10-02 o godz. 12:56 ~4-5-procent napisał(a): > Odpowiednią znajdziesz przed siedzibą spółki Depend
Może on na tą łączkę powinien się udać, skoro to taki strategiczny teren dla Spółki to może szefostwo zasadziło tam odpowiednie drzewo dla siebie, przyda się im po nieuchronnym strategicznym bankructwie :)))
ja się tam na tej łączce pasam bo tam pyszna trawka rośnie i takie krzaczki smaczne, konopie chyba czy cuś takiego ale świetnie się po tym czuję i potwierdzam, że rośnie tam taki buczek w naturalny sposób stylizowany na szubienicę.
Rzucają te same kwity z "lewa na prawo". Jak się któremuś znudzi lub wypatrzy inną spółkę to sypie Dependem na lewo, po czym wraca za dzień czy dwa i robi na nowo zrywkę z prawej. Stąd huśtawka kursu. Taka tu strategia gry obowiązuje.