Chodzi mi oto czy zlecenia będą przyjmowane na okrągło czy też z jakimiś ograniczeniami. Szukałem na forach i nie znalazłem infa na czym dokładnie polega różnica w handlu pomiędzy notowaniami ciągłymi a podwójnym fixem. Jeśli ktoś wie to niech to wyłoży laikom!
możesz kupować i sprzedawać z tego co pamiętam o godzinie 11,15 i pod koniec sesji,,spółkę można ciągnąć w dwie strony i wbrew pozorom nie jset to trudne bo nie masz po drodze tylu skoczków jak na ciągłych
luknąłem z ciekawości na notowania z 2F i widzę że oprócz transakcji pomiędzy 11 a 11.30 są też pomiędzy 9 a 9.30 a więc troszkę chyba więcej tych przedziałów
,,po otwarciu giełdy wchodziły mi zlecenia na kupnie na dwóch fixach ale dawno nie inwestowałem w takie spółki,,a co do westy,,nikogo z funduszy nie ma,od połowy października mogą zacząć się ruchy,,moim zdaniem łatwiej pociągnąć westę małymi kwotami na fiksach ponad złotówkę i utrzymywać sztucznie kurs do następnej weryfikacji niż scalić akcje,bo spółka po scaleniu potrzebuje większego kapitału żeby chodziła na giełdzie i tez sporej płynności,,nie ma zainteresowania papierem ,,ktoś zbiera dłuższy czas--takie jest moje zdanie,,robi to mozolnie i długo zniechęcając innych,,rekstrukturyzajca przemawia na plus,westa lepiej wypada ze sprzedażą niż ista,,o 1/4 wzrósł eksport artykółow ukraińskich do ue po zniesieniu cła,,nie wiemy czy westa pozyskała po targach w Niemczech nowe zamówienia i chyba najciekawsza sprawa jak dotychczas upadek banku forum?!ponad 60 milionów pożyczał ten bank weście i co z tymi pieniędzmi?:)tu może się rozegrać ciekawa sprawa,.,.