Witam Dziękuję z góry tym, którzy na moją prośbę powstrzymali się z pisaniem na wątku. Za to klaun radzio- p...io spełnił swoje zadanie. Powiem tylko tylo ....FF zrobił się mniejszy w ostatnim tygodniu :) nie udało się zebrać pokaźnej ilości ale trochę się zebrało. reszta w swoim czasie. Kto ma spokój w sercu to siedzi na akcjach i czeka bo niedługo .... :) :) Oczywiście dalej chętnie przyjmiemy na klatę kolejną partię :) To mówiłem Ja Wasz MisioInwestor
Co za osz.....st. Obiecywał Wam, że kurs nie spadnie a jesteście o 25 % niżej. Wyciągnijcie prawidłowe wnioski kogo słuchać na przyszłość. Te gość skarmił Was drogimi akcjami.
Człowieku malej wiary " to nie popsuje naszego kursu" nie odnosi się do perspektywy tygodnia ...buhahaha jak masz miekkie serce to trzeba mieć twardą pupę :) dalej czekasz poniżej 1 pln ? To mówiłem Ja Wasz Misio Inwestor
a jak nie będzie 50gr to kto będzie oszustem? dzisiaj dokupiłem i uśredniłem do 0.95 po korekcie która dobiega końca możliwe nowe szczyty tego się trzymam i nie słucham radka
Misi Inwestor czy Ty rzeczywiście uważasz, że masz jakikolwiek wpływa na kurs tej spółki ;-) Możesz sobie tylko z boku popatrzeć bo zapewniam Ciebie, że nie ty pociągiem kierujesz!! Jesteś co najwyżej pasażerem i na gapę. Za jakiś czas na stacji zwanej 0.5 wysiądziesz z płaczem!!
biednyś radzio-p...io siedzisz dzień i noc i na każdego posta odpisujesz na dodatek cały czas chodzisz z wielkim stresie i obserwujesz co by ci nie uciekł papier sprzedany za grosze :) nie martw się nie ty jeden taki jesteś :) nie ty jeden oddałeś perełkę za parę procent rzeczywistej wartości i nie martw się ty tutaj też kursem nie sterujesz ale zadanie spełniłeś pewnie paru leszczy sie zes.. widząc batonika na S :D i uciekający popyt :D Pozdrawiam serdecznie i polecam zaopatrzeć się niedługo w środki na przeczyszczenie jak zobaczysz co się z kursem stanie :D To mówiłem ja Wasz Misio Inwestor
Obiecujesz? A jak powiem że jesteśmy w stanie przytulić cały ff do 1 pln to też obdarujesz nas tym ? oh nie nie - wszak ty tego cudownego towaru nie masz tylko nadzieję ze odbiór posiadasz :D To mówiłem Ja Wasz Misio Inwestor
Do końca tygodnia odszczekasz to wszystko Misiu. Już okazałaś się niewiarygodny pisząc te bzdury tydzień temu!! Oddasz leszu poniżej 0,8 ale nie żal mi Ciebie za nic!!
Wreszcie rozsądny głosy!! Myśleć Panowie po co pisze te głupoty Misio Inwestor!! Brak zainteresowania na kupnie. Ludzie nie chcą się łapać na te same numery. Spółka nie warta więcej niż 4 mln i to w porywach!!!
który radzio?:] Chyba, że to ten sam tylko ma rozdwojenie jaźni. A na poważnie - wydaje mi się, że posypało się w wyniku owczego pędu. Niewykluczone, że będzie miał rację, chwilowo. Bardzo prawdopodobne, że jeszcze spadnie - to wynika z analizy tzw. behawioralnej. Choć z drugiej strony to korekta się należy i powinno się odbić - to znowu wynika z AT. W dłuższym okresie, na podstawie analizy fundamentalnej, przy założeniu, że będą mieli marży ok. 5%, spółka powinna wskoczyć na poziom minimum ok. 2,15 zł. Podejrzewam jednak, że jak ruszy po podskoczy lekko wyżej (znowu analiza behawioralna)
Ale 2,15 zł za ile akcji?? Jak za cztery to pełna zgoda!! Widzę, że jakoś nie za bardzo wierzycie temu Misiowi pseudo inwestorowi. Wreszcie dotarło, że ubiera was w te akcje ;-) Troszkę późno....
A kolega nadal wierzy w bajeczki;-) Zapewniam Ciebie, że 2 zł "słownie dwa złote' nie będzie nigdy na tej spółce bo ona jest warta tylko 4 mln......... sam sobie oblicz z czego ta cena i żaden Misiek tego nie zmieni.......
Moja subiektywna wycena fundamentalna to grubo powyżej - wystarczy przy 5% rentowności na kontraktach wartych 150 mln PLN wychodzi 7,5 mln zysku co przy 5 mln akcji daje 1,5 pln dywidendy z samego zysku na 1 akcję cena do zysku na poziomie 10 daje wycenę 15 pln do tego dochodzi bardzo mały ff i możliwość :D spekulacji :D. Jeśli spółka jest "porządna" i realnie podchodzi do biznesu i zna się na tym co robi a z dotychczasowej działalnosci i zrealizowanych kontraktach ewidentnie tak wynika to spokojnie możemy siedziec i czekać , jesli natomiast spółka byłaby by bardzo "nieporządna" to bardzo prawdopodobne jest wejście spekuły lub nawet przejęcie pakietu kontrolnego przez potencjalnych "inwestorów" patrz ostatnio Budvar :D. Oczywiście wariant I + wariant II wzajemnie się nie wykluczaja (oczywiście poza przejęciem pakietu większościowego przez "inwestora" :D)
Ja Wam tutaj tylko nakreśliłem możliwe scenariusze , każdy musi słuchać swego własnego sumienia :D radzio-p..io nieswiadomie częściowo spełnił zadanie :)
Pozdrawiam Was i do usłyszenia za parę dni- ja tutaj dalej będę :) To mówiłem Ja Wasz Misio Inwestor
Widzę, że gość całkowicie oderwał się już od rzeczywistości. Biedny człowiek, żyje w swoim własnym wyimaginowanym świecie. Potrzebny lekarz od zaraz - to tak na marginesie.