czytajcie wontki o DSS, ale uważajcie na tego naganiacza - dzisiaj go osobiście tu rozszyfrowałem - jak ktoś chce może go zgłosić do KNF, zwłaszcza, gdy ktoś przez niego stracił pieniądze
żeby nie być gołosłownym - prześledźcie wątki o DSS jego autorstwa, zwłaszcza z dziś ( plus riposty na innych ) - moje trafne spostrzerzenia pokażą Wam , jak go szybko i skutecznie rozszyfrowałem i psychologicznie podeszłem , jak dzieciaka
Proponuje uruchomic pierdel można go wtedy zagospodarowac do niedobrych ludzi np.... może dla oblizywacza kto następny heee... heeee... jest tam pięknie ......
Boguś bogus "wontki", "podeszłem", ty psychologicznie, z ciebie taki psycholog jak ze świni koń. Z jakiejże ty wsi wylazł witja, i jak głuypi musisz być żeby7 tak pieniądze mamy przepuszczać, o takich jak ty Mickiewicz mówił Ynwestor czyli kalosze, słoma piana z pyska. Dzięki takim jak ty niedojdom ja zarabiam! Przepuszczasz kieszonkowe tatusia, tu "zarobisz" na zwyżce kursu 2 gr tam znowu stracisz na dołku 10 i tak tacy jak ja zarabiają na niedojdach jak ty. Jestem ten jedyny MAKLER, i jak ci mówiłem ucz się od nas bo my z siekierą znamy się na at, oj ty maluczki żuczku, Bogusiu ty hehehe
przywracam posta , aby był na górze , ku przestrodze, aby leszcze nie dały się temu cwanemu naganiaczowi , co się wcielił w diobła - makler, jesteś tera z na widelcu
Uwaga na niego dziewczyny kolego jest z metra cięty prosto z Pani wyjęty uważaj właśnie dlatego... lalala, ależ ty masz bogusiu silnom psychikę i rozszyfrować też potrafisz psychikę i umoczyć znowu umoczysz. Czego oni was w tych gimnazjach uczą, hę?