A może to właśnie artykuł z pb miał na celu zaniżyć kurs? Nie wiem, ale to wszystko jest bardzo podejrzane. Wydaje mi się, że tutaj może naprawde szybko przebić 1 zł. Będzie ciekawie. Jak jutro obstawiacie??
nie do końca prawda, zależy jaki byłby układ - w pewnych sytuacjach mniej odzyskają likwidując...zależy od szeregu parametrów, dlatego cała zmiana układu z likwidacji na układ miała wypracować takie warunki , gdzie bzwbk dostałby więcej niż przy zwykłej likwidacji - wczoraj przejeźdzałem koło zakładu w Piławie i moim zdaniem za ten ich majątek nie dostaną , aż tak dużo - rozsądniej byłoby utrzymać zakład , zwiększać dalej produkcję i wypracować środki na spłatę zobowiązań
przez artykuł Tokarza w Pulsie biznesu przy cenie 1 pln ludzie uwierzyli ze Karkosik przejmuje ten burdel 2012 rok wakacje dziś idm kosztuje połowe grosza a uczciwych redaktorów PB zwolnił a Tokarz do dziś pracuje....\
nigdy nei uwierzę Pjjakowi A i oszustowi L
BZwbk ich spuści bo wszytsko co tyla idm sa musi paśc
ty boguś, doświadczony, no trzymajta mnie, ten gumofilec doświadczony inwestor, buahahahahahahahaha.
do reszty -
Czytam i czytam i z podziwu wyjść nie mogę ilu tu dawców kapitału, ludzie dawajcie na inne spółki, tam też potrzebny wasz pieniądz, tym bardziej, że szastacie bezmyślnie forsą na lewo i prawo hehehehehehe hahahahahaa, ynwestory, hahahaah. Kierujecie się "opiniami" cymbałów w rodzaju bogus czy maciej z krakowa a ci ludzie ubrali już tylu inwestorów, że głowa mała. Pojęcie o grze na giełdzie te dwa kalosze mają jak o astronomii. Szanujcie się ynwestory hehehehe