Nikogo na nic nienaganialem i ani na spadki ani na wzwyżki. tu za gora 2 miesiące bendzie 1.6-1.8 przedział i wie to każdy z trochę oleju w głowie. narazie leszcyna wypłoszona i akcyjki odbierane na dolku i niżej już nie będzie. spółdzielnia wziela co swoje i paczcie co dalej. ja nie oddam przed 1.8. a wy możecie ujadać pachołki.
To nie rzadne poufne info kolego tylko trzeba umieć czytać wykresy u tu się rysuje podwójna czarna świeca a do tego krzywy cień trzech wiedźm co jest wyjątkowe. Zobaczymy kto miał racje kolego ja czekam i nikogo nie namawiam a się doczekam 1.5-1.7. I bende czekał.
samo at chyba nie za bardzo działa na bankrutach , a by było 1,5-1,6 musiałoby naprawdę dobre info się pojawić , gdzie póki co mamy tylko złe infa i coraz trudniejszą sytuację firmy
kupowałeś po 30-40 groszy ? i co nie oddałeś po 95 jak Maciej ? - skoro byłeś pewien wedle aT, że skorekci aż na 40 znowu ??? dziwne...
Jeszcze nie widziałem żeby był problem z sprzedażą żwiru to jest lepsze od złota tylko oblizywacz potrzebuje twojch papierków żebyś wywalił heee... heeee... ( możecie im wysłać ze 100 kalkulatorów bo będą oblizaczowi potrzebne do liczenia )
Kolego nie naganiaj nienaganiaj bo mam wrażenie że ci płacą za wypisywanie tych głupot. Każdy ma swój rozum, trzeba znać at i czytac wykresy. Narysujesz pare kresek i już wiesz co jest na rzeczy, także nie czaruj. Stań i poczekaj na odjazd pociągu.
właśnie odjeżdza....minus 30,56 % na dobry początek ...mówisz o odjeździe na północ czy południe ? :-)))
Ty "naganiałeś" jak był już w okolicach 70 groszy - kupa ludzi wzięła te akcje przy tych obrotach - właśnie mają 40 % starty , dzięki czytaniu Twoich postów i analizy tech. - chyba jesteś zadowolony /???
Jeszcze bendzie przepięknie jak mawia poeta, dt nie mają ty czego szukać to jest długofalowa inwestycja. ja 3mam. I bez nnapinki proszę ja tu inwestuje i realizuje zyski.
TO CZYM BYŁ TWÓJ WCZEŚNIEJSZY POST ???...jeśli o nagonce mowa
iNFO Autor: ~makler [79.170.127.*] 2014-09-22 13:55
Nikogo na nic nienaganialem i ani na spadki ani na wzwyżki. tu za gora 2 miesiące bendzie 1.6-1.8 przedział i wie to każdy z trochę oleju w głowie. narazie leszcyna wypłoszona i akcyjki odbierane na dolku i niżej już nie będzie. spółdzielnia wziela co swoje i paczcie co dalej. ja nie oddam przed 1.8. a wy możecie ujadać pachołki.
Maciek przynajmniej podaje sygnały na czas...ehh !
makler, ty se zmień nick i IP , tu już ci nikt nie zaufa
iNFO Autor: ~MAKLER [79.170.127.*] 2014-09-22 14:39
Jeszcze bendzie przepięknie jak mawia poeta, dt nie mają ty czego szukać to jest długofalowa inwestycja. ja 3mam. I bez nnapinki proszę ja tu inwestuje i realizuje zyski.
ciesz się by KNF cię nie namierzył, jak ktoś zgłosi zażalenie na Ciebie