NO i dziś zrobią obrót , ale oczywiście tylko dlatego że wywalą na to co się ustawiło na kupnie. I jak wszyscy co piszą, nie ma obrotu na kupnie - ale Przemuś swoje. Ciekawe ile ma z pisania tych bredni..
jeżeli nie podniosą kursu w najbliższym czasie, to później szans nie będzie w ogóle. Sytuacja jest korzystna na rynku, jak pojdą powyżej 1.50 to może coś będzie. jak zostaną koło 1 zł albo na groszach to radzę ni tykać bo wtopa murowana
Kurs powinien i zapewne zostanie podwyższony. Jeśli podniosą go do 1.50 to będzie wystarczająco. Jeżeli mają poprawić swoją sytuację poprzez podniesienie kursu co pewnie uczynią, to teraz jest właściwy moment aby zainteresować się ich akcjami
Niech mi ktoś wyjaśni dlaczego zlecenia kupna nie podchodzą pod zlecenia sprzedaży. Tak jak być powinno. Przemek nikt nie zarobił 50% bo nie uda mu się sprzedać
Nie wiem, jak z tobą dyskutować. NIC co piszesz nie ma pokrycia w rzeczywistości. Wystarczy spojrzeć na oferty, aby odechciało się wracać i Ci tłumaczyć, że kłamiesz.
Przyglądam się od jakiegoś czasu twojej dyskusji z Przemkiem i widzę, że obydwaj jesteście zafiksowani. On chcę, żeby rosło, Ty, żeby spadało. I nie wypieraj się tego, bo taki jest właśnie przewidywalny efekt tego, co tu robisz. W tym aspekcie faktycznie słuszne wydaje się być pytanie tego przemka: po co Ty to robisz?
Bo ja kupuję tłumaczenie przemka, że on działa tak, bo ma akcje spółki. Logiczne jest, że jak ma akcje to zależy mu na wzroście kursu. A dlaczego tobie zależy na jego spadku?
Ja nie chcę aby spadali, lecz fakty są takie że chętnych na kupno nie ma i obrót realizuje się tylko na zjazdach. A po splicie znów zjazd i szanse na wejście w trend wzrostowy malejà z każdym dniem