no i padło silne wsparcie na 20gr.Obrót nie jest jakiś oszałamiający ,ale co mi chcesz przekazać.To.że wsparcia czy opory padają??
Chcesz żebym Ci przyznał racje? ok pomyliłem się wsparcie dzisiaj na 20gr padło. .Pomyłki na giełdzie to normalka i co to zmienia ? Mi wyparowało na papierze parę tysięcy ,a Ty co? dostałeś orgazmu? zakładasz pięć wątków ,skaczesz z radości jak mały Kazio Ja jestem na rynku kilkanaście lat - myliłem się,mylę i będę mylił.Co mi nie przeszkadza w zarabianiu .Za to Ty masz (w swoim mniemaniu) zawsze rację,ale nigdy nic nie zarobisz ,bo Ty nie inwestujesz ,Ty uwielbiasz mieć rację. Jak ci to potrzebne do życia niech Ci bedzie. Dzisiaj Twoje jest na górze,a ja się myliłem.
Daj spokój xyz to rzeczywiście jakiś dzieciak musi być , racji dalej nie miał bo pisał o 15gr a zdaje się że takiego kursu na razie nie ma. Zresztą co tu można pisać o racji , wiadomo że przy takim popycie ktoś straci nerwy i wystarczy że wywali 50-80k zaraz się paru wystraszonych dołączy i mamy 17gr. Zobaczymy teraz przez parę sesji jak szybko kurs powróci powyżej 20gr .
Dnia 2014-09-08 o godz. 20:00 ~wawiak napisał(a): > a moze powroci... > http://www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/index/news/info/631435,depend-sa-info > rmacja-na-temat-linii-kredytowej-
A pomyśleć że miałem sobie dzisiaj po sesji za złe że za wcześnie dokupiłem akcję po 18gr a na zamknięciu ktoś podsypał po 17 :) Nie wiem skąd nagle taka nerwowość , ta firma nie ma prawa upaść, nie ma długów nie płaci dywidendy od wirtualnych zysków jak PCA więc jedynie co akcjonariuszom grozi to wahania kursu. gdzie cierpliwi mają już i tak te akcje prawie gratis :)
Zerkam, zerkam, bo mam w obserwowanych. Gdy zwróciłem na niego uwagę, przypuszczałem wówczas, że spółka wraca do gry ale niestety, nie poderwał się - bywa. A komentarz o rożnej maści padluchach i ściemach ograniczam głównie do Dependa.
Ale za to chętnie skomentuję działania komisji i nadzoru - gdy ich w końcu ktoś zapuszkuje, za tolerowanie takiego bagna jakim jest rynek NC.