Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: do jegomościa xyz

no i padło silne wsparcie na 20gr.Obrót nie jest jakiś oszałamiający ,ale co mi chcesz przekazać.To.że wsparcia czy opory padają??

Chcesz żebym Ci przyznał racje? ok pomyliłem się wsparcie dzisiaj na 20gr padło.
.Pomyłki na giełdzie to normalka i co to zmienia ? Mi wyparowało na papierze parę tysięcy ,a Ty co? dostałeś orgazmu? zakładasz pięć wątków ,skaczesz z radości jak mały Kazio
Ja jestem na rynku kilkanaście lat - myliłem się,mylę i będę mylił.Co mi nie przeszkadza w zarabianiu .Za to Ty masz (w swoim mniemaniu) zawsze rację,ale nigdy nic nie zarobisz ,bo Ty nie inwestujesz ,Ty uwielbiasz mieć rację.
Jak ci to potrzebne do życia niech Ci bedzie.
Dzisiaj Twoje jest na górze,a ja się myliłem.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DEPEND -4,00% 0,25 2015-03-02 16:49:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.