• Apel do gimnazialisty !!! Autor: ~gienek [212.160.172.*]
    Gimnazialisto__nie oglądaj się na innych, nie proś o podciąganie kursu, tylko sam bierz sprawy w swoje łapy i zgarniaj te 400-600 k papiera w mega promo do zetki__a będziesz /wierz mi/ mega zarobas za kilka miechów__potem będziesz mi przysyłał ruskiego szampana, kawio i dziwki za dobre rady__nie ociągaj się, pamiętaj__tutaj czy tego chcemy czy nie, lecimy niedługo w kosmosa__hehe

• Re: Apel do gimnazialisty !!! Autor: ~lolita [46.112.236.*]
    Marne twoje zabiegi - najemnicy nie dość, że im gul skacze gdy ktoś pisze prawde o ich zarabianiu na pisaniu postów prospadkowych, to jeszcze są tak ciężcy w myśleniu, że nie kumają związku miedzy wzrostem kursu a dużymi obrotami oraz spadkiem kursu na małych obrotach.
    Wczoraj czy to przedwczoraj była lekka korekta, a tu żadne ergieery nie leciały. żadne zdechłe koty i inna zwierzyna, aż dziw bierze...
    Do roboty lenie! Naganiac, upadlosc likwidacyjna stygnie! Naganiać! :D
  • Re: Apel do gimnazialisty !!! Autor: ~mat-fiz-chem [89.74.107.*]
    cyt za ~lolitą po korekcie: ''Naganiać, upadłość likwidacyjna stygnie! Naganiać! :D''

znowu ci się zagotowało w głowie,
    przecież to tylko używasz tych słów,
    ja na pewno nigdy bym nie śmiał coś takiego napisać,
    zainwestowałem w e-Kiosk, bo to perełka,
    to bardzo przyszłościowa spółka która znakomicie się rozwija i będzie co roku na pewno zwiększać przychody z zyskami to już może być różnie
    tak myśli zarząd Ruchu, tak myślę i ja
    tylko z tą różnicą, że ja wymyśliłem to już dawno temu i mam średnią 41 groszy
    bo bez sensu kupowałem jeszcze po 56-57 groszy

każda inwestycja ma swój początek i koniec
    moja rozpoczęła się ją dawno i teraz zamykam pozycję
    niech sobie rośnie do 2 zł, ale mnie już cena powyżej 1 zł nie interesuje i tak jak wielu innych inwestorów oddajemy w okolicach 80-90 groszy

wy zaczęliście tę inwestycję później i teraz drżycie z niepewności czy uda wam się wyjść bez straty

różni nas też wycena spółki
    każda spółka jest albo niedowartościowana albo przewartościowana
    dla was 80 gr to okazja do kupna, a dla mnie to cena dobra do sprzedaży

proponuję wymianę
    ~gienek,
    wiem że chcesz wkraść się w łaski ~lolity
    zapewne to naskakiwanie na mnie zdecydowanie ci w tym pomoże

ale promocja to była po 25-35 groszy
    ja tutaj sprzedaje akcje chcę jakoś wyjść z tej inwestycji i zostało mi jeszcze ponad 70 kilo
    ale uda mi się to opchnąć wyznawcom 1 złotówki
    spokojnie, może potrwa to jeszcze 3 tygodnie ale powolutku wyrzucę cały mój e-kiosk w rynek
  • Re: Apel do gimnazialisty !!! Autor: ~gienek [212.160.172.*]
    No to super__wyrzucaj tylko umiejętnie, co by nam kursa nie spirdolić_hehe
    Potem już będzie znacznie lżej, by połamać zeta.

PS. Nikomu nie muszę naskakiwać__pisze jak jest - ty jesteś zarobas, my tys bydziem zarobasy___myślałem tylko, że chcesz być mega zarobas, a ty wolisz byc tylko mały zarobas___ale to twoje małpy___pozdro
  • Re: Apel do gimnazialisty !!! Autor: ~gienek [212.160.172.*]
    A i jeszcze jedno____promo to było na poziomaxch 0,15-0,17___długo tam stało, sam tedy miałem to gówno__pisze gówno, bo takie wówczas było, leżało i kwiczało bez nijakich perspektyw__więc mi się znudziło i wylazłem___szkoda, bo po dwóch latach miałbym już 500% zarobasa___ale nie można mieć wszystkiego__przez ten czas zarobasowałem na innych papirach__w mniejszym bądź większym skutkiem.
    Ale tak z perspektywy czasu muszę powiedzieć, że siedzenie cierpliwe na dupie jednak popłaca__bo gdybym tak nie skakał, to bym miał chyba większy zarobas z tego jednego gówna, niż z tych, sam już nie wiem ilu, papiórków.
    Tak więc kolejna aluzja__nie sprzedawać teraz, gdy jest na początku rozwoju, gdy naprawdę coś już widać w tunelu__a będziem mega zarobasy__hehe
    masz rację,
    ja wiem, że to będzie drożeć te 2 zł to nie abstrakcyjna cena, ale trzeba będzie na to poczekać, może 2 miesiące a może 2 lata
    powinienem już wyjść z tej inwestycji 4 miesiące temu, ale wtedy był rok szkolny i nie dało się śledzić notowań
  • Re: Apel do gimnazialisty !!! Autor: ~pasza1 [188.147.154.*]
    Nie da się ukryć, że ktoś od bodajże trzech sesji sprzedaje swoje akcje. Było wystawione po prawej trzy razy po 10 000. Dwa razy po 0,83 i raz po 0,85. Wszystko zostało kupione. A w piątek poszło też w lewo ponad 10 000. O kurs jestem jednak spokojny bo i popyt jest. Nie nachalny ale widoczny. Chociażby w piątek zostało łyknięte jedną transakcją kilkanaście tysięcy a i zlecenia na trochę niższych poziomach widać konkretne. A jak kurs spada w czasie sesji to od razu i popyt staje się bardziej aktywny.
[x]
EKIOSK 0,00% 0,95 2025-10-24 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.