Gimnazialisto__nie oglądaj się na innych, nie proś o podciąganie kursu, tylko sam bierz sprawy w swoje łapy i zgarniaj te 400-600 k papiera w mega promo do zetki__a będziesz /wierz mi/ mega zarobas za kilka miechów__potem będziesz mi przysyłał ruskiego szampana, kawio i dziwki za dobre rady__nie ociągaj się, pamiętaj__tutaj czy tego chcemy czy nie, lecimy niedługo w kosmosa__hehe
Marne twoje zabiegi - najemnicy nie dość, że im gul skacze gdy ktoś pisze prawde o ich zarabianiu na pisaniu postów prospadkowych, to jeszcze są tak ciężcy w myśleniu, że nie kumają związku miedzy wzrostem kursu a dużymi obrotami oraz spadkiem kursu na małych obrotach. Wczoraj czy to przedwczoraj była lekka korekta, a tu żadne ergieery nie leciały. żadne zdechłe koty i inna zwierzyna, aż dziw bierze... Do roboty lenie! Naganiac, upadlosc likwidacyjna stygnie! Naganiać! :D
cyt za ~lolitą po korekcie: ''Naganiać, upadłość likwidacyjna stygnie! Naganiać! :D''
znowu ci się zagotowało w głowie, przecież to tylko używasz tych słów, ja na pewno nigdy bym nie śmiał coś takiego napisać, zainwestowałem w e-Kiosk, bo to perełka, to bardzo przyszłościowa spółka która znakomicie się rozwija i będzie co roku na pewno zwiększać przychody z zyskami to już może być różnie tak myśli zarząd Ruchu, tak myślę i ja tylko z tą różnicą, że ja wymyśliłem to już dawno temu i mam średnią 41 groszy bo bez sensu kupowałem jeszcze po 56-57 groszy
każda inwestycja ma swój początek i koniec moja rozpoczęła się ją dawno i teraz zamykam pozycję niech sobie rośnie do 2 zł, ale mnie już cena powyżej 1 zł nie interesuje i tak jak wielu innych inwestorów oddajemy w okolicach 80-90 groszy
wy zaczęliście tę inwestycję później i teraz drżycie z niepewności czy uda wam się wyjść bez straty
różni nas też wycena spółki każda spółka jest albo niedowartościowana albo przewartościowana dla was 80 gr to okazja do kupna, a dla mnie to cena dobra do sprzedaży
~gienek, wiem że chcesz wkraść się w łaski ~lolity zapewne to naskakiwanie na mnie zdecydowanie ci w tym pomoże
ale promocja to była po 25-35 groszy ja tutaj sprzedaje akcje chcę jakoś wyjść z tej inwestycji i zostało mi jeszcze ponad 70 kilo ale uda mi się to opchnąć wyznawcom 1 złotówki spokojnie, może potrwa to jeszcze 3 tygodnie ale powolutku wyrzucę cały mój e-kiosk w rynek
No to super__wyrzucaj tylko umiejętnie, co by nam kursa nie spirdolić_hehe Potem już będzie znacznie lżej, by połamać zeta.
PS. Nikomu nie muszę naskakiwać__pisze jak jest - ty jesteś zarobas, my tys bydziem zarobasy___myślałem tylko, że chcesz być mega zarobas, a ty wolisz byc tylko mały zarobas___ale to twoje małpy___pozdro
A i jeszcze jedno____promo to było na poziomaxch 0,15-0,17___długo tam stało, sam tedy miałem to gówno__pisze gówno, bo takie wówczas było, leżało i kwiczało bez nijakich perspektyw__więc mi się znudziło i wylazłem___szkoda, bo po dwóch latach miałbym już 500% zarobasa___ale nie można mieć wszystkiego__przez ten czas zarobasowałem na innych papirach__w mniejszym bądź większym skutkiem. Ale tak z perspektywy czasu muszę powiedzieć, że siedzenie cierpliwe na dupie jednak popłaca__bo gdybym tak nie skakał, to bym miał chyba większy zarobas z tego jednego gówna, niż z tych, sam już nie wiem ilu, papiórków. Tak więc kolejna aluzja__nie sprzedawać teraz, gdy jest na początku rozwoju, gdy naprawdę coś już widać w tunelu__a będziem mega zarobasy__hehe
masz rację, ja wiem, że to będzie drożeć te 2 zł to nie abstrakcyjna cena, ale trzeba będzie na to poczekać, może 2 miesiące a może 2 lata powinienem już wyjść z tej inwestycji 4 miesiące temu, ale wtedy był rok szkolny i nie dało się śledzić notowań
Nie da się ukryć, że ktoś od bodajże trzech sesji sprzedaje swoje akcje. Było wystawione po prawej trzy razy po 10 000. Dwa razy po 0,83 i raz po 0,85. Wszystko zostało kupione. A w piątek poszło też w lewo ponad 10 000. O kurs jestem jednak spokojny bo i popyt jest. Nie nachalny ale widoczny. Chociażby w piątek zostało łyknięte jedną transakcją kilkanaście tysięcy a i zlecenia na trochę niższych poziomach widać konkretne. A jak kurs spada w czasie sesji to od razu i popyt staje się bardziej aktywny.