Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Apel do gimnazialisty !!!

cyt za ~lolitą po korekcie: ''Naganiać, upadłość likwidacyjna stygnie! Naganiać! :D''

znowu ci się zagotowało w głowie,
przecież to tylko używasz tych słów,
ja na pewno nigdy bym nie śmiał coś takiego napisać,
zainwestowałem w e-Kiosk, bo to perełka,
to bardzo przyszłościowa spółka która znakomicie się rozwija i będzie co roku na pewno zwiększać przychody z zyskami to już może być różnie
tak myśli zarząd Ruchu, tak myślę i ja
tylko z tą różnicą, że ja wymyśliłem to już dawno temu i mam średnią 41 groszy
bo bez sensu kupowałem jeszcze po 56-57 groszy

każda inwestycja ma swój początek i koniec
moja rozpoczęła się ją dawno i teraz zamykam pozycję
niech sobie rośnie do 2 zł, ale mnie już cena powyżej 1 zł nie interesuje i tak jak wielu innych inwestorów oddajemy w okolicach 80-90 groszy

wy zaczęliście tę inwestycję później i teraz drżycie z niepewności czy uda wam się wyjść bez straty

różni nas też wycena spółki
każda spółka jest albo niedowartościowana albo przewartościowana
dla was 80 gr to okazja do kupna, a dla mnie to cena dobra do sprzedaży

proponuję wymianę

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EKIOSK -3,23% 0,90 2025-10-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.