Kto mnie posłuchał i wyszedł z tej spółki przy przy kursie 0.40 zł to wygrał. Pan Kluba nie tylko z was zrobił naiwniaczków tym kredytem ale również proponował innym firmom "zagraniczne kredyty" oczywiście z takim samym skutkiem. :) Pozdrawiam myślących.
jesli by chodzilo o ten sam kredyt, to oznaczaloby, ze pan B za kase Depa chcialby finansowac swoja prywatna spolke, wiec chyba raczej nie ten sam kredyt? tak czy siak burmistrz tej miesciny dzieki "inwestycja" pana B ma przechlapane w najblizszyc wyborach, sadzac po komentarzach pod artykulem
Luk dzięki za link, bardzo fajny pomysł głównego akcjonariusza - jak będzie kredyt to sprzeda do depa wszystkie swoje nietrafione inwestycje za grubą kasę i już. on będzie zarobiony no a reszta niekoniecznie. fajne tylko kredytu nie ma
z tymi zakupami nieruchomosci w atrakcyjnych lokalizacjach (najczesciej za atrakcyjne ceny pod inwestycje na ktorych ma korzytac rowniez miasto czy gmina wg obietnic) to akurat ostatnio czesty deal. Potem zmienia sie koncepcje np. burzy to co mialo zostac rewitalizowane i sprzedaje czysta dzialke w centrum miasta za kilkukrotnie wieksza kase. Tak przynajmniej bywalo u nas i w okolicach.
inna sprawa to, ze pan B (co wynika z wywiadu) twierdzi, ze nie dolozy juz ani zlotowki do tej inwestycji jesli nie otrzyma kredytu i jest gotowy sprzedac cala nieruchomosc jesli tylko znajdzie nabywce. Wiec co? stracil wiare, ze otrzyma ten kredyt?
Kukolewski i Kluba pożyli sobie trochę na koszt naiwnych akcjonariuszy i jak sie okazuje partnerów biznesowych oraz władz samorządowych. Tak jak w każdym tego typu przypadku sielanka kiedyś się kończy i wszyscy manieni "amerykańskim kredytem" mówię sprawdzam. Los Kukolewskiego jak i Kluby jest już przesadzony, to bankruci. Tych którzy uwierzyli w te bzdury o kredycie - też. Pozdrawiam myślących.
Jestes kompletnie niewiarygodny heniu. Bylem w jednym ze spa Kukolewskiego pare lat temu i rozmawialem z nim kiedys osobiscie. To facet na bardzo wysokim poziomie, wiec nie pomawiaj go o oszustwo. Zobaczymy czy wreszcie uruchomia kredyt ale napisane jest,ze maja info o wrzesniu.
Dnia 2014-09-04 o godz. 11:14 ~kubuspuchatek napisał(a): > Jestes kompletnie niewiarygodny heniu. Bylem w jednym ze spa Kukolewskiego > pare lat temu i rozmawialem z nim kiedys osobiscie. To facet na bardzo > wysokim poziomie, wiec nie pomawiaj go o oszustwo. Zobaczymy czy wreszcie > uruchomia kredyt ale napisane jest,ze maja info o wrzesniu.
Kubuś wróć do swojej bajki i już nic nie pisz w tej sprawie o wiarygodności swojej i Kukolewskiego.
Dnia 2014-09-04 o godz. 11:55 ~Henio napisał(a): > Dnia 2014-09-04 o godz. 11:14 ~kubuspuchatek napisał(a): > > Jestes kompletnie niewiarygodny heniu. Bylem w jednym ze spa > Kukolewskiego > > pare lat temu i rozmawialem z nim kiedys osobiscie. To facet na bardzo > > wysokim poziomie, wiec nie pomawiaj go o oszustwo. Zobaczymy czy > wreszcie > > uruchomia kredyt ale napisane jest,ze maja info o wrzesniu. > > > Kubuś wróć do swojej bajki i już nic nie pisz w tej sprawie o
> wiarygodności swojej i Kukolewskiego.
Co ty kretynie mozesz wiedziec o decyzjach bankow z USA? I nawet nie chodzi o to czy przyznaja czy nie. Ja jestem teraz na szczycie NATO i mam takie wiadomosci , ktorych Obama nawet nie posiada. Udowodnij mi, ze tak nie jest. Koncze rozmowe z takim debilem jak ty.
Dnia 2014-09-04 o godz. 12:10 ~kubuspuchatek napisał(a): > Dnia 2014-09-04 o godz. 11:55 ~Henio napisał(a): > > Dnia 2014-09-04 o godz. 11:14 ~kubuspuchatek napisał(a): > > > Jestes kompletnie niewiarygodny heniu. Bylem w jednym ze spa > > Kukolewskiego > > > pare lat temu i rozmawialem z nim kiedys osobiscie. To facet na > bardzo > > > wysokim poziomie, wiec nie pomawiaj go o oszustwo. Zobaczymy czy > > wreszcie > > > uruchomia kredyt ale napisane jest,ze maja info o wrzesniu. > > > > > > Kubuś wróć do swojej bajki i już nic nie pisz w tej sprawie o > > > wiarygodności swojej i Kukolewskiego. > > Co ty kretynie mozesz wiedziec o decyzjach bankow z USA? I nawet nie chodzi > o to czy przyznaja czy nie. Ja jestem teraz na szczycie NATO i mam takie > wiadomosci , ktorych Obama nawet nie posiada. Udowodnij mi, ze tak nie > jest. Koncze rozmowe z takim debilem jak ty.
Kubuś “Próżnoś repliki się spodziewał Nie dam ci prztyczka ani klapsa. Nie powiem nawet pies cię jebał, bo to mezalians byłby dla psa.” ― Julian Tuwim