• spora analiza interbudu Autor: ~kamillo [109.243.97.*]
    http://www.finweb.pl/gielda/analityk-radzi/15392-jak-buduja-w-lublinie

dla potomnych, srednio to wyglada..
  • Re: spora analiza interbudu Autor: ~gość [78.9.156.*]
    czy ci skupujący zbiera pod dobre info ? Czy może sypiący sprzedają pod zakup agrotonu ?
  • Re: spora analiza interbudu Autor: ~SaER [83.7.43.*]
    Info
  • Re: spora analiza interbudu Autor: ~gość [78.8.38.*]
    Ciekawe jednak kto skupował. Ja tu raczej widzę sypanie kontrolowane. szczerze mówiąc mogliby zrobić tu jakieś wezwanie jest tak śmiesznie tanio.
  • Re: spora analiza interbudu Autor: ~nox [178.37.160.*]
    Z pobieżnego researchu wyszło mi, że Interbud nie miał opóźnień w budowie. To raczej Nordicowi skończyła się kaska i chce się wycofać psim swędem z drogiej inwestycji.
  • Re: spora analiza interbudu Autor: ~gość [78.8.38.*]
    I to jest to dobre info, pod które koś się tanio obkupuje. Ciekawe, bo na stronie Nordic Apartaments piszą, że wstrzymują budowę Nordic Haven ze względu na zastosowanie specjalnej technologii, ale firma Interbud wejdzie na plac budowy we wrześniu http://www.urbanity.pl/kujawsko-pomorskie/bydgoszcz/wstrzymano-budowe-apartamentowca-nordic-house,w12543
  • Re: spora analiza interbudu Autor: ~sa [83.27.103.*]
    Albo współpraca Interbud z Vistalem podczas budowy Nordic ?
    Narazie jestem z boku i obserwuje ,
  • Re: spora analiza interbudu Autor: ~gość [78.9.146.*]
    To info z piątku jest przynajmniej dziwne. A może tu szykuje sie scenariusz Awbudu.
  • Re: spora analiza interbudu Autor: ~albert [212.106.25.*]
    Nordic Haven tłumaczy się tym że spółka wypowiedziała umowę ponieważ potzrbuje jakiejś specialnej technologi do dalszej budowy. Ciekawe czy dopiero teraz się o tym dowiedziała?! Interbud powinien podać inwestora do sądu o duże odszkodowanie za bezpodstawne zerwanie umowy!
  • Re: spora analiza interbudu Autor: ~A1 [83.27.65.*]
    A ja bym się nie zdziwił jak będzie ogłoszone wezwanie przez jakąś spółkę. Wycena jest smiesznie niska , a taki kąsek można przejąć.
  • Re: spora analiza interbudu Autor: ~gość [78.8.97.*]
    Czyli Interbud Lublin uznaje wypowiedzenie umowy przez Nordic Apartments za nieskuteczne i niezasadne, ponieważ paragraf 19, na który się powołuje Nordic jest już nieważnym zapisem umowy. To wtedy by sie zgadzało, co piszą na stronie Nordica, że prace są wstrzymane, ale jeszcze we wrześniu Interbud wchodzi na plac budowy. Chyba, że Nordic faktycznie chce zmienić generalnego wykonawcę, bo chce użyć innej technologii, to wtedy Interbud może liczyc na odszkodowanie w wys. 15% wartości wynagrodzenia. Chyba to tez ok
[x]
INTERBUD -0,25% 2,00 2026-04-13 12:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.