j.w. ktoś poświęcił już ponad 50 000 żeby wciągnąć was w sprzedaż ,ale ten kto chce zarabiać na akcjach w takich przypadkach kupuje.... ja w każdym bądź razie podbieram...
nie nie jestem zdziwiony , to bardzo przemyślane i wyrafinowane zagrywki spekulacyjne - rodem z oila ,ganta i innych , ale MSX to nie bankrut a spekuła - ta gruba jest widać wkur...ona bo za mało nałykała się taniego towaru ( spadek pod atak FR na Ukrainę) - tylko za 0,5 mln zł więc konsekwentnie będą uwalać kurs żeby jak najniżej się zakupić - ale przy tych zagrywkach nie da się ukryć jednej rzeczy ---OBROTÓW!!!!!!!- które zdradzają że ZAINTERESOWANIE MONGOLSKIM ZŁOTEM JEST OGROMNE!!!!!!!!!!!!!!!!
Niekoniecznie spekuła, możliwe, że negocjują z jakimś inwestorem i chcą zaoferować akcje po okazyjnej cenie, dlatego kurs jest trzymany na takim poziomie
Na pewno część akcji trafiła z powrotem do nich ale jak dużo trudno ocenić, więc podałem całkowity wolumen od charakterystycznego zbicia z 15 do 10gr. Jutro może być ciekawa sesja. Fajnie by było, żeby w końcu poszli w górę, ale z nimi nigdy nic nie wiadomo.