Patrzac na stan zatrudnienia w MSX i przychody operacyjne ciezko uzyc wyrazenia, ze jest to warzywniak, bo jest to obraza dla warzywniakow - srednia zatrudnienia i przychodow w warzywniakach jest sporo wyzsza.
No to juz niedlugo kolejne emisje na sfinansowanie spolki posiadajacej wielce cenne dzialki i koncesje i papier w rynek. Ech, marzyciele ;)
Widać ze nie masz zielonego pojęcia co się dzieje w spółce. Zajrzyj do słownika i zapoznaj się z pojęciami -zmiana profilu i restrukturyzacja. Potem się bierz za ratowanie cudzych kapitałów.
Twierdzisz, ze do wydobywania zlota w Mongolii potrzeba mniej osob niz do prowadzenia kiosku Ruchu? Wg raportu w MSX pracuja dwie osoby - w sumie to wystarczajaco, zeby wydobywac kase na GPW w Warszawie ;)
Nawet nie wiecie, jak mnie cieszy tak liczna Wasza reprezentacja na forum. Rzadko kiedy się zdarza aby na raz spotkało się tak dużo osób kompletnie nie zainteresowanych kupnem akcji spółki namiętnie natomiast komentujących jej wyniki finansowe, a nawet bieżące notowania. Powinni dołączyć do AT następny wskaźnik - proponuję nazwę roboczą "gęstość naganiaczy" jako stosunek liczby postów tych co nie mają akcji do tych, którzy je posiadają.
Widzę szkołę 666. Naprawdę na więcej Was nie stać poza prymitywnymi porównaniami? Trochę polotu by się przydało zwłaszcza w sytuacji gdy kreuje się na eksperta.
Jasne, po prostu za piętnaście piąta grupa akcjonariuszy stwierdziła, że spółka nie ma wartości i wyrzuciła akcje. A Ty z wrodzonej dobroci serca musiałeś nas o tym fakcie poinformować.
Do mongolgold. Jeżeli mówisz o dzisiejszej świecy, to gdzie ty tam widzisz duży czarny cień? Może patrzymy na całkiem inne wykresy. Otwarcie 2.38, zamkniecie 2.20 to jest korpus świecy. Max.2.39 i to jest cień tej świecy.
Spoglądam na ten badziewiasty rynek jednym okiem i nie mogę się nadziwić. Rzeczywiście świeczka brzydka, ale jurto może być ładniejsza. Krótko mówiąc inwestycja w ten walor jest długoterminowa, a co dzieje się teraz na papierze mało mnie obchodzi. Umowa jest, Spółka wyróżnia się solidnością raportowania i wykonywania wszystkich punktów strategii.