Raport cienki,,widać ,że sytuacja się pogarsza. Pytanie-co westę może uratować? Na pewno ułożenie się z bankami lub innymi wierzycielami,,,mogą odcinać kolejne westy,,na czym zyskają czas,,spółkę mogłaby uratować druga emisja,,mogłaby ale nie w przypadku w westy,bo kto ją obejmie? Raz -po takim ipo i ogólnej sytuacji w samej weście,,dochodzi sytuacja na ukrainie,,która wciąż się zaognia.,.i po tych wszystkich wałkach,brakiem informacji dla inwestorów,,,musiałby tu nastąpić jakiś przełom..zrolowanie długów,,podpisanie znaczących umów,chinczycy,,pewno też wstrzymują się z różnymi inwestycjami jak sytuacja jest niepewna na ukrainie i nie wiadomo co będzie jutro,,,jak tak dalej będzie westa może zimy nie doczekać,,,wasze przemyślenia,.,.?
to napisz mądralo jak według Ciebie będzie wyglądało najbliższe pół roku dla westy,.,chętnie poznam Twoje przemyślenia co do przyszłości tej spółki,,,a jeśli chodzi o przedszkole,,chętnie bym się cofnął w czasie ale niestety się nie da,,ale dziękuje za radę,,pozdr
trochę zarobiłem . byłem na gancie od złotówki do 0, 5 . ciężki tema w trendzie spadkowym grać . gant płynny był . nawet setki tysięcy stały na S i K . kupujesz na czuja , ustawiasz SL i grasz . trakcja była fajna , ale już słabo buja
Ja uważam że trend spadkowy wtedy się odwróci gdy ostatecznie wiarę w spółkę straci pan Wojtek i zacznie wieszać na niej psy. Czasem takie paradoksalne wydarzenia są początkiem czegoś nowego i zmieniają bieg historii!