tu jest stado głupców, nakupili akcji wyciągając kurs powyżej 90 gr i poustawiali sprzedaż powyżej 1 zł a teraz nijak z tej inwestycji nie mogą wyjść bez 50 % straty
naiwniaczku - bredzisz o abstrakcyjnej cenie - bo sam byś z pocałowaniem ręki oddał wszystkie swoje akcje e-Kiosku po 60 groszy ale niestety nie ma popytu,
Oho! Tak jak mówiłam - Kioskowi dopieprzyli w robocie taki plan sprzedażowy na posty, że aby dostać premię +1gr do każdego wpisu, musiał wziąć sobie kolegę do pomocy. Sam by się prędzej w kostke poskładał niż wyrobił nową normę miesięczną....
Witamy nowego frustrata na pokładzie :D We dwóch zawsze raźniej... Kiosku zakłada wątek, a jego partner naparza w klawiaturę i licznik bije. Normalnie mamy tu teraz profesjonalną spółdzielnię :D
Nie ma co się przejmować gołodupcami__hehe O tym, że to gołodupce, świadczy chociażby fakt żebrania na akcje "śmiecia" po 20 groszy___bo po więcej ich nie stać !!! Dodatkowo nie dość, że gołodupce to jeszcze kretyni__hehe Bo czym wytłumaczyć chęć zakupu akcji "śmiecia" po 20 groszy ??? Przecież "śmiecia" nie brał bym nawet po "0" groszy__bo "śmieć"__heheh Poza tym, jeżeli nawet nie chcą kupować, to ogłaszanie swojego targetu na spółce, której zakupem nie jest się zainteresowanym, delikatnie określił bym mega kretynizmem__hehehe Tak więc to typowe gołodupce i kretyni__buahahaha
Pojawił nam się nowy frustrat - pewnie Kiosku napieprza z dwóch kompów, bo biedak nie ma czasu nawet spuścić z moczowodu przy takim napietym planie sprzedażowym. Kompletny frustrat, aż żal patrzec na jego wpisy, gdzie totalnie nie rozumie pojęcia obrotu przy wzrostach/spadkach kursu.
Kolego, jeśli uważam dane akcje za śmieć to ich nie tykam. Jeśli akcji nie tykam, to nie wchodzę na forum owej spółki, bo aż tak samotna w życiu nie jestem. Logika trudna rzecz, prawda?
Jesteś może po rozstaniu? Rzuciła cie? Chcesz być wsród ludzi, rozumiem.... Bywa.
Wszyscy widzimy, że w tym momencie jedna tylko osoba nagania tutaj na spadki. Zatem jedynym sfiksowanym na tym forum jest obojniak o zmiennej nazwie "mat-fiz-chem" / "e-Kiosk". Logicznie zatem idąc - naprawdę kupiłeś akcje EKS po 90 groszy?? Ja tam zawsze wolę poczekać na lokalną korektę, no ale cóż.... pewnie można i tak.