jest taka pewna spółka która ma 3mln akcji kapitalizacja 4,5mln regularnie osiąga zyski płaci dywidendę i takie spółki trzeba brać a nie takie co mają długi po uszy
Hej. To ja się o 16.25 pomyliłem. Chciałem na próbę kupić 1000 sztuk. Napisałem jedno zero więcej. Wszystko przez ten cholerny m-bank i nie działające konto. Na szczęście kilku leszczyków odkupiło ode mnie koło 17.00. Uff dzięki. Na przyszłość muszę bardziej uważać bo mama nie da mi tyle kieszonkowego a idzie weekend.
Po 16 zaczął działać. I teraz jest już okay. Za błąd wszystkich zainteresowanych przepraszam. Spokojengo popołudnia, Może jutro też się ktoś pomyli i też zdążycie sprzedać/ kupić.
Ale trzeba przyznać że dobry psycholog,. zna sie na rozumowaniu tłumu. Wystawił zelecnie s. po 1.81 i nie boi sie zaryzykować 160 tyś zł -wie że czekaja na info i nikt mu nuie sprzeda.
dla mnie póki co to jest wielki szwindel. Spółka założona w USA, w stanie Dewelare (stan w USA, w której rejestrują się spółki widma, firmy, które jak tam są zarejestrowane nie mają prawa prowadzić działalności gospodarczej w USA), to chyba o czymś świadczy....