chcą go trzymać poniżej 1zł żeby na listę alertów się dostał a potem zrobią resplit - inaczej mógłby im odpłynąć trochę za bardzo. Rozumiecie co mam na myśli? Zero szacunku dla drobnych co kupowali to kiedyś za 4,5 zł
ta spolka nie powinna sie znalezc na parkiecie od 7 lat jest martwa. Obok kryterium minimalnej ceny powininen byc jeszcze minimalny obrot uzalezniony od kapitalu wlasnego
Oczywiście, że będą chcieli zwalić jak najniżej, bo chcą zmusić do oddania nowego inwestora (byłą żonę). Podbili cenę jak ustalali wartość majątku do podziału (ponad 0.80zł) a teraz jak chcą odzyskać papier to będą zwalać cenę (co będzię im to baba się wcinać)
Eskulapku czy jeszcze dychasz jeżeli tak to zapraszam do świnoujścia na rowerki najadniejsze w całej Europie naprawdę super siedzie jeszcze 2 tyg w pensjonacie As 55 od głowy z łazienką lodówką telewizorem i parkingiem pokoje ładne i w pierszym szeregu zaraz przy promenadzie
Co te siurki wyprawiają ,nawet raportu nie są w stanie podać o normalnej godzinie, To się w pale nie mieści, co z tą spółką zrobili. Raport na pewno będzie o 23,59,59
ale bieda... mam nadzieje ze sa ntyle madrzy i rozmyslaja zeby sprzedac te spolke action albo abcdata albo... chcialem odkupic akcje ale na szczescie tego nie zrobilem
Firma jest beznadziejnie zarządzana. Przy nastepnym spowolnieniu w gospodarce znowu będzie miała milionowe straty i będą zwolnienia. Pan Kurek powinien odać fotel prezesa komuś z kompetencjami albo ją sprzedać tak jak wyżej było powiedziane.
125 000 000zl na lokace oprocentowanie 5% daje 6 250 000 zl daje jakies 12gr na akcje konkurencje z takimin gigantami action,abcdata, komputronik.... nawet modecom patrzac na zyski! juz przegrali teraz to kopanie sie z koniem -synergia z jakas spolka albo sprzedaz tego - trzeba wiedziec kiedy zejsc ze sceny
Nieważne ile tu żalu i łez wylejemy nic to nie zmieni. Z tego co wiem w tym albo w przyszłym tygodniu bedzie zebranie rady odnośbie ustalenia daty scalenia. Może będzie poruszony temat skupu akcji (wątpie, łudze się tym, akcje by lekko poszły do góry i byłbym na zero)... nadzieja umiera ostatnia