• durnie Autor: ~as [95.49.104.*]
    tyle pozostało , pocieszać się zawsze wolno
  • Re: durnie Autor: ~as [83.31.138.*]
    naiwni zdechną bez grosza ,
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.2.4.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: durnie Autor: ~Morus [31.2.4.*]
    Czego ten krętacz nie usunie wszystkiego heeee... heeee... może nawet psa z budo bo to jest dom na sprzedaż heee... heeee...
  • Re: durnie Autor: ~as [83.31.138.*]
    nie liczcie tu na nic , nie naganiajcie siebie , nie blokujcie kasy , to co dobre wylizał antkowiak ,i to trzeba zrozumieć, trąbie o tym od lat , paru idiotów może już zrozumiało , fanatyków tego kłamcy śmierdzącego szczura
  • Re: durnie Autor: ~yogi [37.209.134.*]
    TYLKO AKCJE KOPALNI ZŁOTA W MONGOLII - MSXRESOURS - sprzedajcie bankruta i kupujcie MSX....
  • Re: durnie Autor: ~as [178.42.78.*]
    wymiana gówna na gówno durny naganiaczu
  • Re: durnie Autor: ~średniak [31.61.138.*]
    ... i dlatego ja zaryzykowałem.
    Mając na sporym minusie, Ganta ost opchnałem ze stratą.
    Włożyłem w inne spółki , zeby "tam" odrobić te procenty co straciłem na Gancie .
    Jak odrobie strate to moge tu wrócić, odkupić po 20-22 groszze i będę na zero. A jak spadnie to jeszcze lepiej.
    Oczywiscie Gant moze wzrosnac a ja "tam" nie zarobię.
    Wczoraj kupiłem KSG (po 0,88groszy) , bo kurs spadł na 33g z 4-5 (nie moge odczytac wykresu).
    No i dzis chodzi po 90 groszy.
    Jak sie Ukraina uspokoi to to wszyscy krzycza up, up,
    Jak sadzicie?
    Jezeli spółka spadła w dzień czy dwa o prawie 100 % wartości to zakładajac , że to nie bankrut ... musi odbić choc o 50% czy wcale to nie takie pewne?
    Aha obroty w ostatnich dniach to 9 milionów akcji .Prawde mówiac tu sprzedałem ze strata, wiec zalezy mi by na KSG nie bylo dzisiaj czy jutro zwały bo jak straciłem na Gancie i teraz z 50 $ strace na KSG to moge sobie palnac w łeb :(
    Co robić ?
[x]
GANT -14,29% 0,07 2015-05-22 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.