Jesteś nieoceniony;) Szkoda ze tylko sam tu jesteś .No ale jaka spółka tacy inwestorzy z drobnymi wyjątkami. Czekam co napisze konkwistador bo tęga głowa ,reszta kolegów to intelektualna tragedią .pozdrowienia Jan;)
Słuchaj proroku! Jeśli już informujesz gawiedź,to rób to uczciwiej. Na razie jest jeszcze wsparcie niepokonane(być może padnie i ono) na poziomie 0,72-0,71. Swoją drogą,jaki ty(i druga po tobie proroczyni) macie interes w tym ,by siać panikę. Każdy ma swój rozum i jego wola,co zrobi ze swoją kasą.Rzygać mi się chce ,jak czytam twoje i innych naganiaczy(wszystko jedno,czy na spadki czy wzrosty)wypociny.
Jak Bomi miało paść to od dwudziestu paru złotych do upałości likwidacyjnej [1 gr !], pisało 2 gości na okrągło. Akcji nie posiadali, ale pisali...Pisali jak będzie...Spółka [delkatesy BOMI] padła, a właściwie to powróciła do pierwszego właściciela...[...!!!!!! ] Czy tu jest rozpisany ten sam scenariusz....
Z tego,co pamiętam to Bomi przeszarżowało z inwestycjami. Co się tutaj dzieje,czort jeden wie. a razie wiszą ,jak czarna chmura ,podejrzenia o jakieś szemrane działania. Wszystko jedno,może i coś jest na rzeczy. Ja się tylko pytam,jaki mają interes ci wszyscy prorocy: Jan, Marta,Miecio i inni piewcy armagedonu lub hurraoptymizmu. Co to ich obchodzi,czy ktoś wtopi(więc niech czym prędzej sprzedaje,tnąc stratę)czy chce zarobić(więc nich kupuje,bo TERAZ to promocja!). Do cholery,ktoś im za to płaci. Wkurza mnie taka czyjaś "troska" o nieswoje finanse. Wolałbym czytać merytoryczną dyskusję niż to nachalne naganianie w tę czy wewtę. Nie wierzę w niczyj altruizm na tej bananowej giełdzie!
A no interes jest duży bo jest paru cwaniaków którzy naganiają na wzrosty i nie są to zwykle leszcze tylko jakieś ciołki z dm by zwykłe śmieci komuś opchnąć.Nie raz natchnąłem się na takich na kilku spółkach co wieszczyli dzidy ,odpały ,popyt oszalał,i tym podobne farmazony a potem był płacz i lament udupionych.Pozdrawiam
Różnica pomiędzu Bomi a PCG tkwi w wynikach finansowych i kondycji ekonomicznych tych spółek... Przecież PCG nie jest zagrożona bankructwem, więc porównanie niezbyt trafione. A PC Guard teraz przeobraża się w spółkę technologiczną, czekają nas duże zmiany, dokąd zaprowadzą czas pokaże.
Ja zostaję na pokładzie, do końca mojego lub PCG ;D
nie przerabiales jeszcze takich scenariusxy? To sie dzieje na malych spolkach od 20 lat ,malo zebrales dosiadczen kolego.Ja zaliczylam 3 podobne wpadki.No coz winie tylko siebie bo " starsi" i ostrzegali kupuj tylko blue chip general. wig20. Nuestet jak widze muesa armatniego przybywa z kazdym rokiem.Teraz ty nim jestes.Insiderzy glowni akcjonariusze malych spolek stosuja te same metody tylko z kazdym rokiem bardziej wyrafinowane. Nie chce ci radzic ale ja bym sprzedala bo to sie szybko nie skonczy.
Marta jestem zażenowany i zawstydzony, że z taką empatią martwisz się o zasobność mojego portfela. Jednak pozwól mi samodzielnie decydować o moich inwestycjach giełdowych. Ja strategię mam zgoła odmienną i zamierzam przy każdym kolejnym spadku kursu PCG o 5-10 groszy dokupywać kolejny pakiecik akcji dziękując organizatorom tej promocji za tak udane zakupy. Ci co uwalają tak ten kurs PCG nie robią przecież tego charytatywnie tylko czekają abym sprzedał moje akcje właśnie ze stratą. Jednak zapewniam cię że Oni mają zdecydowanie więcej do stracenia niż ja bo na tym spadku tracą przecież miliony. Ale Ciebie to nie dotyczy bo Ty przecież żadnych akcji nie posiadasz. Ps. Jeśli chcecie moje akcje to po 2,5 zł poproszę ;)). Jak nikt nie będzie sprzedawał to za chwilę przestanie się opłacać ta jazda do dołu.
to nie jest racjonalne co robisz a zreszta nie pisalam do ciebie.Po co kupowac i ciqgle tracic z swiadomoscia ze kazdego dnia bedxie nizej .Chyba lepie poczkac az uklad srednich , macd wygeneruje sygnal kupna . To jest glupota bedaca wyrazem dyletanctwa.Duma w tej grze to szczyt bezgranicznej glupoty.Pozdrawiam.
Po co ty to wypisujesz? Ktoś ci za to płaci? Na pewno nie kieruje tobą altruizm. Każdy ma swój rozum i niech się nim kieruje. Obrzydzenie bierze,jak się czyta jakiekolwiek naganianie!!!
Jakie naganianie ? O co ci chodzi. Czy mój punkt widzenia nie jest impulsem do refleksji? Przecież ja odwołuje sie do reguł i sztuki inwestowania i szlag mnie trafia jak widzę te dziecinne wpisy w stylu : będę kupować po każdym 5 punktowym spadku ....przecież to są dyrdymały jakiegoś kompletnego tłumoka .A poza tym tu nikt praktycznie nie wie co to jest AT ......to nie dowiary! argumenty uspakajajace od poziomu 2 zł lansuje jakaś banda najaranych przedszkolaków ! Nie mogę zrozumieć jak to możliwe ,ze większość bagatelizuje poważne zarzuty co do vatowskich przekrętów, a nadto wierzy w bajki o kupnie imagisu przez prezesa. Pomysł ,gdzie umowa ,rygory jej niedotrzymania ,kary .Jaka firma zdecydowalaby sie na sprzedaż na takich warunkach kiedy podobno imagis to kura znoszącą złote jajka. Poczytajcie o ludziach ,którzy robię te interesy poznacie ich historie i przygody biznesowe ........Czy to jest nieważne ? czekam na polemikę kontrargumenty , a nie pieprzenie o rzekomym naganianiu.
Pytam cię tylko,po co to robisz? Altruistką jesteś? Nigdy w to nie uwierzę! Na giełdzie nikt niczego nie pisze w czyimś interesie! To wszystko,co mam ci do zakomunikowania. Sam jestem ciekaw,co się tu wydarzy,stojąc z boku i obserwując. To dopiero jest nauka. A twoja analiza techniczna g...o mnie obchodzi.
po co ty zajmujesz tu glos ? Nic nie wnosisz zadnych argumentow za lub przecie.Ja mam tu powody ,sprzdalam ze strata i caly czas vanaluzuje mozliwisci odzyskania kasy. Po to jest forum by wymienuac poglady i wtawiac hipotezy.A ty jestes destruktorem tej "debaty" ajedt uch tu wiecej ,Napisz cos sensiwbego co mize przysluzyc sie wszytkim w podjeciu wlasciwych decyzji.
po pierwsze nie jestem chlopcem ,po drugie tak sie tu produkujesz na forum wiec skoro stracilas to czyms sie kierowalas przy zakupie akcji,wiec napisz czym
dlaczego nie uzywacie argumentow merytor. tylko jakies osobiste podjazdy.Powiem dlaczego bo wasza udawana podenjrzliwosc jest zasadzona na hipokryzji i podlosci Argumenty" nie bo nie "z epitetami pod adresem osob krytycznie oceniajacych spolke nikogo nie intetesuja..Do czego zmierzaciez ? Uzasadnij argumentami merytor. obrone swojej pozycji. Ja wylozylam kawe na lawe. Nie potraficie polemizowac bo ciezar zarzutow jest trudny do odparcia.
Po raz n-ty pytam po kiego to robisz? Przestań zbawiać innych swoimi wywodami. Każdy ma swój rozum. G...no kogokolwiek obchodzi twoja analiza. Zbędni na tym forum są wszyscy wszelkiej maści doradcy: ty, Jan ,Miecio i inni naganiacze. basta!
anonim ,powtorze za Marta pytanie, jak jest twoja rola na forum,po co tu jestes ?
p.s.
moje skromne zdanie jest takie ,ze te gosc ma bardzo nieczyste sumienie . Nie znalazlem ani jednego merytorycznego wpisu ,same "polajanki' kierowane do tych co maja "duzy ladunek" niewiary we wzrosty.Poza tym to starszny niechluj :)
Jan a jaka jest twoja i Marty rola na tym forum, po co tu jesteście ? Akcji ponoć nie posiadacie a produkujecie się jak mało kto tutaj naganiając nieustannie na spadki. Przestańcie wypisywać te swoje wypociny i tak was już tutaj nikt nie traktuje poważnie zatruwacie tylko powietrze !!!!!!!
gość chce kupic taniej więc nagania całymi dniami, a troll marta vel grzesiek to chłopak jana i masz całą odpowiedż na twoje pytanie ,najlepiej nie zwracać większej uwagi i nie karmić troli