Jeżeli zależy Ci aby spółka Digate wróciła do notowań potraktuj to poważnie.
Jako akcjonariusz spółki i człowiek który nie zgadza się z takimi działaniami jak te znane i obecne nam na spółce Digate w celu podjęcia stosownych działań proszę o wysłanie emaila z ilością akcji ( narazie bez żadnych danych , tylko i wyłącznie ilość akcji ) w celu możliwości zwołania WZA i przytarcia nosa niektórym osobą co robią z nas pośmiewisko.
hmmm moje głupie 120 tys plus Twoje 920 tys , ktos pisał ze ma 170 tys plus ten ktos to załozył wątek bo pisał ze jest akcjonariuszem i pewnie jeszcze pare osob bedzie to mysle ze 2-3 mln będzie !
Dzisiaj moje były wystawione na 2 gr,wiedziałem że będą niedowiarkowie.Jutro wystawię na 10 gr o ile nie zapomnę :) Nie zostawię tak tego,będziemy walczyć z OSZUSTAMI!
Spoko to dla ciebie wystawione ;) Nie musimy zaliczać już mamy ok 4 mln ;) organizator trzyma nad tym piecze! Niebawem dowiecie się co dalej ;) będzie im gorąco!!!
Tylko, że to wszystko za późno. Ciekawe jak chcecie zwołać walne, jak spółka nie ma siedziby? Watpię aby miała jeszcze prezesa, a wprawdzie nadzorczej pozostał jeden członek. Wasza korespondencja wróci z adnotacja, że nie ma takiego podmiotu pod tym adresem (wiem coś o tym) i bedzie dupa zbita. Jak był na to czas to znalazł sie tylko jeden odważny i on ma realna szanse na wyciagnięcie konsekwencji od oszustów. Wy jesteście teraz na straconej pozycji, nic nie uda wam sie zrobić. Ale Żyjecie dalej mzonkami, samo to że tu popiszcie ulży wam w cierpieniu. Gdybyście uwierzyli choć w polowe tego co tu było pisane (wd was negatywnego) o spółce, nie bylibyście w takiej sytuacji. Teraz... życzę szczęścia i zarobku SII
To ze to ałe GPW to jakis absurd ! kurwa wykluczaja spółke i pie... ze w celu ochrony inwestorów... absurd !
Ktoś to jest wewnatrz wie o wszystkim.. sprzedaje akcje zostawia społke a gpw w celu OCHRONY wyklucza z rynku ! K... to się do Strasburga nadaje ( nie mylic ze strasburgerem z familiady heh :)
Ale co cię dziwi? Giełda dobrze robi. Wszyscy wiedzieliście o długach, i braku jakichkolwiek perspektyw, a mimo to nie sprzedaliście akcji. Wręcz przeciwnie, jeszcze je kupowaliście - kretyni. Teraz giełda wykluczy spółkę aby nie znalazło się znowu kilku "mądrych" którzy kupią te akcje od was. Wy już straciliście. Pogódźcie się z tym. Napijcie wódki, prześpijcie i tyle. Nic więcej nie zrobicie. Śmieszą mnie te wasze wpisy. Pokazują tylko, że nie potrzebnie inwestowaliście na giełdzie, bo gówno o niej wiecie.
a może pochwalisz sie Ty co zrobiłeś oprocz napisania meila i stękania na forum ? jakies kroki ? masz jakieś wiesci ? wykonałeś jakiś telefon ? czy jesteś zwykłym hejtującym polaczkiem ?
Nie czaję. Przecież nie hejtuję, tylko dopytuję. Napisałem maila bo zainteresowała mnie akcja gościa z pierwszego posta. Przez tydzień nikt nie odpisał, więc tutaj piszę. Mam 340k i ciekawi mnie czy coś się dzieje? Podpisali porozumienie by mieć powyżej 5% i móc zwołać NWZA, czy nie?
I jak tam ruchu walczący:-) Udało się: 1) zebrać oświadczenia akcjonariuszy do zgromadzenia <5% 2) dostarczyć korespondencję do spółki:-) 3) zwołać walne?:-))) To wam napisze. Nic wam sie nie udało. Jesteście w jeszcze większej dupie, bo juz wiecie że jesteście bez szans na odzyskanie pieniędzy od podmiotu, ktorego fizycznie nie ma. A mówiłem, trzeba było słuchać.
P.S. Mam nadzieje że nie darliście sie jeszcze naciągnąć SII, bo szkoda kolejnych pieniędzy.
Jak tam sprawy? Coś już wam zapłacili, zwrócili? Kiedy weźmiecie sie do roboty i sami stworzycie zarzad i obejmiecie stery w tej perspektywicznej spółce? Mieliście nia zarządzać abym mógł sprzedać te resztki co mi jeszcze zostały, jak tego nie zrobicie to ja was zaskarze!
Watpie aby Prokuratura robila cos w tej sprawie. Sam zlozylem kilka donosow, ale reakcja jak do tej pory jest zadna. Niewatpliwie potrzeba jest wiecej poszkodowanych i donosow. Proponuje wspolprace w tej sprawie. bratek_a@op.pl
Jestem właścicielem obligacji Digate. Tez uwazam, ze trzeba cos zrobic i zrobilem - napisalem kilka donosow do Prokuratury. Aby sprawa ruszyla z miejsca potrzeba jest wiecej poszkodowanych. Proponuje wspolne dzialania przeciw kolejnym zarzadow, ktore popelnily szereg czynow zabronionych. Moj adres: bratek_a@op.pl