• dlaczego? Autor: ~mati [188.33.153.*]
    czym bliżej końca notowań to tych 2 czy 3 "gimbusów" zaczyna wyścig ze sprzedażą swoich oszczędności życia (250-550) szt akcji robiąc wyścigi w zaniżaniu kursu o 1 gr byle być na pierwszej pozycji? - a rano grzecznie odkupują. Po odbiciu prowizji to wam się to opłaca jeszcze? napewno dobrze sobie liczycie?

może zmieńcie piaskownice chłopaki? bo to was przerasta.
  • Re: dlaczego? Autor: ~Ktoś [83.27.40.*]
    Cierpliwości ;)
  • Re: dlaczego? Autor: ~mati [188.33.153.*]
    cierpliwości to już się dawno nauczyłem - tylko mnie zastanawia po co tacy w giełdę się bawią jak i tak za dawców kapitału skończą pewnie.

od ilu jesteś?
  • Re: dlaczego? Autor: ~MM [81.18.207.*]
    Podejrzewam ze sie boją. Wystarczy, ze ktos nie wytrzyma i wysypie sie z 1300 akcji i juz masz 5,20 czyli mniej wiecej tyle co przed raportem.Troche duze sito na kupnie. Jak by nie te batony to by dzisiaj dalej roslo
  • Re: dlaczego? Autor: ~Ktoś [83.27.0.*]
    Wskoczyłem przed raportem, ogólnie inwestuję od niecałego roku ;)

Dopiero zaczynam rozumieć działające tu mechanizmy.
  • Re: dlaczego? Autor: ~MM [81.18.207.*]
    No i ladnie idzie :) dla myslacych kopahaus, poczytajcie infa, kurs bez podstaw zanizony totalnie
  • Re: dlaczego? Autor: ~-ts [77.65.27.*]
    Koaphaus nie splacil obligacji w terminie,

W najlepszym wypadku ktoś w tej spolce nie umie liczyc. Co tez nie jest dobra rekomendacja.
  • Re: dlaczego? Autor: ~mati [91.189.142.*]
    przy piątku widać wcześniej zaczeli.

• Re: dlaczego? Autor: ~Endi [95.49.49.*]
    W poniedziałek jeszcze głębsza korekta by tak jak powiedział kolega przesiać sito i zrealizować zyski.
    Info spoko choć nie wszystkie informacje się tam znalazły.
    Prawdziwe info mówiące czy naprawdę warto w te spółkę wejść będzie w listopadzie.
    Może być tak jak na innych spółkach zbijanie akcji pod przejęcie. majątek spółki jest bardzo mały i rekiny giełdowe mogą szybko nanotelka przejąć.
    Korekta dojdzie chyba do 5,50 w ciągu tygodnia i ustabilizuje się na tym poziomie aż do października. Będziemy się wozić 20 groszy góra dół i raport listopadowy pokaże prawdziwy kierunek
    Pozdrawiam
  • Re: dlaczego? Autor: ~Georg [83.29.124.*]
    Też tak uważam, choć to scenariusz bardzo czytelny - a może życzeniowy? Dla mnie mógłby się zrealizować.
[x]
NANOTEL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.