Zaangażowanie Zarządu w końcówkę prac nad aranżacją finansowania, nikt z głównych nie sprzedaje, co więcej mogę sie założyć że jest sporo akcji zaparkowanych po znajomych...
Trole które pisały że główny już sprzedał to zwykli oszuści z koszyczkami nastawionymi na dołku w którym teraz jesteśmy....
Jak myślicie, czy nieoficjalną przyczyną odwlekania przez Amerykanów otwarcia rachunku i przelania środków są poczynania Putina? Może Amerykusy boją się, że walki pomiędzy Ruskami a Ukrainą rozprzestrzenią się na szerszą część Europy?
Dnia 2014-08-16 o godz. 16:28 ~jorgenn napisał(a): > .......nie wykluczone ze biorą pod uwagę czynnik geopolityczny ! i tak od dwoch lat?? nawet rok temu nie bylo przeslanek o tym, ze mozna bedzie sie spodziewac balaganu na ukrainie.
Bardziej sie dla nich liczy co DEPEND soba reprezentuje.
Moja "wiara" w kredyt jest na poziomie 33% spadla z 51% ;] niestety ale akcje trzymam bo nic innego mi nie pozostaje zrobic obecnie.
Nawet jak oficjalnie powiedza ze nie dostaną linii kredytowej to i tak nie sprzedam.
Na wszystkich spolkach jest slabo teraz....spojrzcie na LOTOS -13% PKN -10% jakie jazdy na dol zrobiły ot tak z dnia na dzien...
Wiecie ze teraz gdyby ktos wiedzial o tym infie wstrzymalby z 2 dni i podciagnal kurs na 60gr i wielu z nas by pdoalo akcje i bylo zadowolonych ...a tu info i ..2zl otwarcie i ktos podaje zakumulowane nasze akcje ...nastroj wsrod nas idealny zeby tak sie stalo ..
nawet jak nie dostana linii kredytowej to spolka bedzie istniec nawet jako wydmuszka ... zawsze sie ktos moze po nią schylic ...a noz widelec nowy inwestor bedzie ją chcial miec :) mysle ze duzo zlego juz za nami... 3 lata boku na WIG20 kiedy w tym czasie USA mocno w gore to dawno tak slabo nie bylo ...
proszę was, nie bierzcie już narkotyków :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D 2 złote? hossa? przejęcie? ja już jestem przejęty faktem, jak ludzie szastają forsą kupując takie gnioty i myślą że zarobią
Ja już też nie sprzedam, niezależnie czy otrzymają kasę czy nie, na pewno nie po takiej cenie:( Jedynie co zostało to czekać i czekać i czekać, a resztą gotówki obracać poza giełdą:)
Muszę Was zmartwić. Zdarzają si e takie przypadki. Kiedyś na Nemexie był niejaki abc. Cały czas pisał na nie a inni forumowicze posądzali go o naganianie na spadki. I co? Do dzisiaj kurs nie urósł.
Pasza bo tak to już jest , prawie każda spółka ma swoją łajzę nadaje taki jeden z drugim i ma onankę jak kurs spadnie , to jest o tyle śmieszne że czasami to są całkiem prężnie prosperujące spółki nie to co ta nasza wydmucha :) Tutaj sprawa jest dosyć prosta albo wóz albo przewóz , paść nie padną bo nic złego się nie dzieje ale mogłoby się już zacząć dziać dobrze - czas najwyższy :)
Tak sobie możesz pisać i co ci z tego, byłbym naiwniakiem jakbym dalej miał Digate ale o niej zdążyłem już dawno zapomnieć chociaż trochę można było i na niej zarobić to fakt :) Nie wiem tylko co Digate z Dependem ma wspólnego oprócz pierwszej litery ? Gdyby Depend był firmą zadłużoną a jedynym ratunkiem byłby ten kredyt mnie by tu też już dawno nie było, Depek może sobie spokojnie dryfować bez ryzyka bankructwa w nieskończoność , jak jednak kredyt będzie ( a podobno już jest) wtedy będzie firmą przez duże F - warto więc czekać a i tu co bardziej zapobiegliwi mają już niezły zysk. Próżne więc twoje zabiegi bo kto te akcje jeszcze ma to wie po co , daj sobie chłopie siana nikogo nie nawrócisz , jest tyle innych pięknych spółek.
jest inne wytlumaczenie tego zaangazowania.... LAJZA jest niepelnosprawny .....lezy w lozku i jedyną jego rozrywką jest pisanie wlasnie .....a ze czasami nie pisze to przeciez umyc go trzeba przewinac itp
Co do zaangażowania, to wyjaśnienie jest dla mnie proste: wieszczone 200 mln $ stanowi wyjątkowość tego zdarzenia. Na dodatek wciągnięto w tę grę pozorów wiele "tęgich portfeli" naiwnego leszcza NC. Finał sprawy będzie intrygujący i wart przyglądania się aż do rozwiązania. Nie wykluczam, że po wielu miesiącach od zakończenia finans noweli związanej z tym Fiat Money, pisać się będzie na innych forach, przywołując właśnie Dependa jako przykład - też bezinteresownie i bez zaangażowania.
Jakiś akcjonariusz zaangażował się dzisiaj chciał pchnąć kurs a inny nie chciał skutek widać a więc nadal cisza Bolek ma swoje interesy i to go operacyjnie nie interesuje puki kasy nie dokłada cisza i dryf ...
powiedzmy ze nie przyznaja i podadza komunikat ...to kurs pewnie spadnie ponizej 10gr.
Ja zakladam ze dostaną ale z 1-5% tego co skladali .czyli 2-10mln USD linii kredytowej Pokaża zyski z tego co dostali to rok zwieksza za im linie kredytowa.
I tez bedzie dobrze wg mnie...w koncu jakis biznes bedzie z tego..... jakies zyski..spolka przestanie byc wydmuszką na NC.
ewentualnie dependziak razem z dark7 przejmiecie depa i otworzycie mega magazyn w europie pora, selera i jabłek, 20 baniek z wonga nie dostaniecie ale pani Jadzia z Końskowoli wam postawi i wyleczy ze wszystkich chorób, z tej o dolarach dla depa też
jaką zarząd ma głowę do załatwiania interesów to widać po czasie realizacji umowy kredytowej, ale jedno prezesowi trzeba przyznać na plus - akcji nie ma.