• zaczynamy odliczanie!!! Autor: ~Analityk78 [5.174.118.*]
    Zaangażowanie Zarządu w końcówkę prac nad aranżacją finansowania, nikt z głównych nie sprzedaje, co więcej mogę sie założyć że jest sporo akcji zaparkowanych po znajomych...

Trole które pisały że główny już sprzedał to zwykli oszuści z koszyczkami nastawionymi na dołku w którym teraz jesteśmy....

no nic AD jasno pokazuje że akcje są akumulowane.

ja mam czas:)

pozdrawiam

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.186.2.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: zaczynamy odliczanie!!! Autor: ~jorgenn [83.5.201.*]
    Zaiste tak !
  • Re: zaczynamy odliczanie!!! Autor: ~Aleks [89.73.86.*]
    Jak myślicie, czy nieoficjalną przyczyną odwlekania przez Amerykanów otwarcia rachunku i przelania środków są poczynania Putina? Może Amerykusy boją się, że walki pomiędzy Ruskami a Ukrainą rozprzestrzenią się na szerszą część Europy?
  • Re: zaczynamy odliczanie!!! Autor: ~jorgenn [217.99.196.*]
    .......nie wykluczone ze biorą pod uwagę czynnik geopolityczny !
  • Re: zaczynamy odliczanie!!! Autor: ~dep-end [94.250.183.*]
    Dnia 2014-08-16 o godz. 16:28 ~jorgenn napisał(a):
    > .......nie wykluczone ze biorą pod uwagę czynnik geopolityczny !
    i tak od dwoch lat?? nawet rok temu nie bylo przeslanek o tym, ze mozna bedzie sie spodziewac balaganu na ukrainie.
  • Re: zaczynamy odliczanie!!! Autor: ~dependziak [188.33.119.*]
    Bardziej sie dla nich liczy co DEPEND soba reprezentuje.

Moja "wiara" w kredyt jest na poziomie 33% spadla z 51% ;] niestety
    ale akcje trzymam bo nic innego mi nie pozostaje zrobic obecnie.

Nawet jak oficjalnie powiedza ze nie dostaną linii kredytowej to i tak nie sprzedam.

Na wszystkich spolkach jest slabo teraz....spojrzcie na LOTOS -13% PKN -10% jakie jazdy na dol zrobiły ot tak z dnia na dzien...

Wiecie ze teraz gdyby ktos wiedzial o tym infie wstrzymalby z 2 dni i podciagnal kurs na 60gr i wielu z nas by pdoalo akcje i bylo zadowolonych ...a tu info i ..2zl otwarcie i ktos podaje zakumulowane nasze akcje ...nastroj wsrod nas idealny zeby tak sie stalo ..
    .........myślę ze ostatnia prosta nastąpi jak wszyscy stracą nadzieję pamiętam na Dudzie a potem pięknie poszedł w górę !
    .......finalnie ! 2 zeta na początek ! ja daję większy procent na plus !
  • Re: zaczynamy odliczanie!!! Autor: ~dependziak [188.33.119.*]
    nawet jak nie dostana linii kredytowej to spolka bedzie istniec nawet jako wydmuszka ... zawsze sie ktos moze po nią schylic ...a noz widelec nowy inwestor bedzie ją chcial miec :)
    mysle ze duzo zlego juz za nami...
    3 lata boku na WIG20 kiedy w tym czasie USA mocno w gore to dawno tak slabo nie bylo ...
    .......po czasie spadków tylko hossa nas czeka !
  • Re: zaczynamy odliczanie!!! Autor: ~łajza_meneli [37.248.255.*]
    proszę was, nie bierzcie już narkotyków :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D 2 złote? hossa? przejęcie? ja już jestem przejęty faktem, jak ludzie szastają forsą kupując takie gnioty i myślą że zarobią
  • Re: zaczynamy odliczanie!!! Autor: ~Aleks [89.73.86.*]
    Ja już też nie sprzedam, niezależnie czy otrzymają kasę czy nie, na pewno nie po takiej cenie:( Jedynie co zostało to czekać i czekać i czekać, a resztą gotówki obracać poza giełdą:)
  • Re: zaczynamy odliczanie!!! Autor: ~jorgenn [83.7.51.*]
    .......zgadza się warto mieć chociaż kontrolny pakiecik , Mineli na pewno go posiada no bo na tyle wpisów to widać że jest zainteresowany !
  • Re: zaczynamy odliczanie!!! Autor: ~dependziak [31.174.38.*]
    dla mnie to kolejny z cudów swiata ...Lajza_Obciagelli codziennie klepie komentarze a akcji nie ma i w ogole nie jeste spolka zainteresowany ....
  • Re: zaczynamy odliczanie!!! Autor: ~jorgenn [83.7.51.*]
    ......to co społeczniak ?
  • Re: zaczynamy odliczanie!!! Autor: ~pasza1 [188.147.201.*]
    Muszę Was zmartwić. Zdarzają si e takie przypadki. Kiedyś na Nemexie był niejaki abc. Cały czas pisał na nie a inni forumowicze posądzali go o naganianie na spadki. I co? Do dzisiaj kurs nie urósł.
  • Re: zaczynamy odliczanie!!! Autor: ~dark7 [89.70.179.*]
    Pasza bo tak to już jest , prawie każda spółka ma swoją łajzę nadaje taki jeden z drugim i ma onankę jak kurs spadnie , to jest o tyle śmieszne że czasami to są całkiem prężnie prosperujące spółki nie to co ta nasza wydmucha :) Tutaj sprawa jest dosyć prosta albo wóz albo przewóz , paść nie padną bo nic złego się nie dzieje ale mogłoby się już zacząć dziać dobrze - czas najwyższy :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.254.*]
  • Re: zaczynamy odliczanie!!! Autor: ~dark7 [89.70.179.*]
    Tak sobie możesz pisać i co ci z tego, byłbym naiwniakiem jakbym dalej miał Digate ale o niej zdążyłem już dawno zapomnieć chociaż trochę można było i na niej zarobić to fakt :)
    Nie wiem tylko co Digate z Dependem ma wspólnego oprócz pierwszej litery ?
    Gdyby Depend był firmą zadłużoną a jedynym ratunkiem byłby ten kredyt mnie by tu też już dawno nie było, Depek może sobie spokojnie dryfować bez ryzyka bankructwa w nieskończoność , jak jednak kredyt będzie ( a podobno już jest) wtedy będzie firmą przez duże F - warto więc czekać a i tu co bardziej zapobiegliwi mają już niezły zysk.
    Próżne więc twoje zabiegi bo kto te akcje jeszcze ma to wie po co , daj sobie chłopie siana nikogo nie nawrócisz , jest tyle innych pięknych spółek.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.229.178.*]
  • Re: zaczynamy odliczanie!!! Autor: ~dependziak [188.33.191.*]
    jest inne wytlumaczenie tego zaangazowania....
    LAJZA jest niepelnosprawny .....lezy w lozku i jedyną jego rozrywką jest pisanie wlasnie .....a ze czasami nie pisze to przeciez umyc go trzeba przewinac itp
  • Re: zaczynamy odliczanie!!! Autor: ~4-5 [89.229.178.*]
    Co do zaangażowania, to wyjaśnienie jest dla mnie proste: wieszczone 200 mln $ stanowi wyjątkowość tego zdarzenia. Na dodatek wciągnięto w tę grę pozorów wiele "tęgich portfeli" naiwnego leszcza NC. Finał sprawy będzie intrygujący i wart przyglądania się aż do rozwiązania. Nie wykluczam, że po wielu miesiącach od zakończenia finans noweli związanej z tym Fiat Money, pisać się będzie na innych forach, przywołując właśnie Dependa jako przykład - też bezinteresownie i bez zaangażowania.
  • Re: zaczynamy odliczanie!!! Autor: ~bubu [77.253.192.*]
    Jakiś akcjonariusz zaangażował się dzisiaj chciał pchnąć kurs a inny nie chciał skutek widać a więc nadal cisza Bolek ma swoje interesy i to go operacyjnie nie interesuje puki kasy nie dokłada cisza i dryf ...
  • Re: zaczynamy odliczanie!!! Autor: ~kubuspuchatek [46.171.98.*]
    Umieralnia, hospicjum. Inaczej nie zmona tego nazwac.
  • Re: zaczynamy odliczanie!!! Autor: ~dependziak [46.113.24.*]
    powiedzmy ze nie przyznaja i podadza komunikat ...to kurs pewnie spadnie ponizej 10gr.

Ja zakladam ze dostaną ale z 1-5% tego co skladali .czyli 2-10mln USD linii kredytowej
    Pokaża zyski z tego co dostali to rok zwieksza za im linie kredytowa.

I tez bedzie dobrze wg mnie...w koncu jakis biznes bedzie z tego..... jakies zyski..spolka przestanie byc wydmuszką na NC.

Dla mnie to bedzie pozytywny scenariusz.
  • Re: zaczynamy odliczanie!!! Autor: ~4-5 [82.139.164.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Warszawskie-biurowce-strasza-pustkami-3184210.html

tu jest odpowiedź co ich czeka
  • Re: zaczynamy odliczanie!!! Autor: ~Kazik [80.72.34.*]
    Tyle Osób udupionych no no . Analityk nie wstyd ci
  • Re: zaczynamy odliczanie!!! Autor: ~łajza_meneli [37.248.254.*]
    ewentualnie dependziak razem z dark7 przejmiecie depa i otworzycie mega magazyn w europie pora, selera i jabłek, 20 baniek z wonga nie dostaniecie ale pani Jadzia z Końskowoli wam postawi i wyleczy ze wszystkich chorób, z tej o dolarach dla depa też
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.254.*]
  • Re: zaczynamy odliczanie!!! Autor: ~dependziak [46.113.24.*]
    czytalem ten artykul...jak jest dobrze biznes rozpisany to nawet w wawie sobie poradza...przy pustoszejacych biurowcach.

Kwestia ceny + kosztów i dobrego zarzadzania + głowa na karku a nie miedzy nogami sekretarki :)
  • Re: zaczynamy odliczanie!!! Autor: ~jarek [89.67.89.*]
    jaką zarząd ma głowę do załatwiania interesów to widać po czasie realizacji umowy kredytowej, ale jedno prezesowi trzeba przyznać na plus - akcji nie ma.
[x]
DEPEND -4,00% 0,25 2015-03-02 16:49:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.