Czyżby wszystkich zamurowało po opublikowaniu wyników? Niby lepsze niż w analogicznym okresie ubiegłego roku jednak strata jest stratą. A każdy pewnie liczył na solidny zysk.
Dzisiaj panika ale w przyszłym tygodniu kurs ustabilizuje się na poziomach 0,5x.. Przecież na dobrą sprawę nic złego w spółce nie wydarzyło się. Ale weekend zepsuty.. Dzisiaj już pewnie zawieszenie zostanie do końca sesji i temu m.in. służą te harce na zleceniach.
Uj bombki strzelił i zeta nie będzie__a jak już, to nie zbyt szybko. Choć z drugiej strony wciąż zastanawiające, gdzie sie podziały akcje__przecież te 45 kilo, to śmiech, przy tych wciąganych w maju ??? Kto trzyma te akcje i w jakim celu__???
Tu może być nawet mniej niż 40 grochów. Nie ma co się czarować i szukać jakichkolwiek pozytywów w tym raporcie.. Jeden DRAMAT!!! Teraz spółka może wrócić do ceny z połowy maja, czyli w granice 30-35gr. Tam też były największe obroty, gdzie brano papier, także ci co wtedy podkupili i tak sprzedadzą bez straty.
O dziwo popyt się znalazł__to tylko kwestia ceny_hehe Do następnego raportu powrót na zeta pewny_pod co ?__a pod rozwój spółki, który został potwierdzony informacją z raportu o inwestycji 2 melony__mało__hmm, jak na taką spółkę, której ewentualny zysk liczono ledwie w setkach tysi, to bardzo dużo__to musi przynieść wymierne korzyści, już niebawem !!! Kiosek, nie walcz z trendem tylko kupuj póki tanio, albo już kupiłeś, bo przecież z czystej zawiści i kompleksów tutaj chyba nie przebywasz_hehehe Spadło dzięki obsranym panikarzom, to jest okazja na zakupy___nie spierdol tego !!!
A od kiedy Twoim celem jest sprawdzanie się prognoz, które prezentujesz na forum? Przez dwa miesiące pisałeś dokładnie odwrotnie, z premedytacją, niż się działo. A co się teraz zmieniło, że zależy Ci na uwiarygodnieniu się? Zresztą nie do końca Twoje ostatnie przepowiednie sprawdziły się. Pisałeś, że nikt nie chce juz akcji spółki i że kurs spadnie do 0,20 zł. Tak więc nie masz się czym chwalić. Tak, przegapiłem głęboką korektę, ale teraz widzę tworzenie się bazy pod dalsze wzrosty na poziomie ok. 100% wyższym niż poprzednio. Gwałtowne ruchy kursu z reguły działają w dwie strony. Akcja, reakcja. A może tez "porzucone dziecko"? Zobaczymy.
3 misiące do nastpnej weryfikacji poczynan spółki która straciła kompletnie zaufanie wyprowadzajac tyle kasy...dodaj do tego wielu zniecierpliwionych ubranych powyzej 50 grochów tnących straty + zarobiobych ubranych 30-50 grochów i rysuje mi sie tu wielka WYPRZ buhahaha to podaż
Oczywiście do tematu dla Ciebie niewygodnego nie odniosłeś się ani słowem. Mylisz się też pisząc, że ja widziałem jakiegoś sternika. Ja wypowiedziałem się akurat odwrotnie. Co do popytu to już w piątek pisałeś, że brak go kompletnie. I w piątek rzeczywiście go nie było, szczególnie patrząc na zlecenia kupna podczas drugiego równoważenia.. Ale skąd wziął się dzisiaj? Zastanawiające. Ty zawsze możesz napisać, że to leszcze. A wyniki? na pewno byłty grubo poniżej oczekiwań większości zaangażowanych, którzy po przednim kwartale liczyli na sowity zysk. Ale porównując je z analogicznym okresem ubeigłego roku łatwo zauważyć, że strata zmniejszyła się prawie o połowę. I to jest pozytyw. Zadam jeszcze raz podstawowe pytanie dotyczące Twoijej osoby. Od kiedy zależy Ci na sprawdzalności prognoz, skoro przez dwa miesiące pisałeś dokładnie odwrotnie niż zachowywał się kurs i wcale Ci to nie przeszkadzało.
Dnia 2014-08-18 o godz. 15:33 ~pasza1 napisał(a): > Zadam jeszcze raz podstawowe pytanie dotyczące Twoijej osoby. Od kiedy > zależy Ci na sprawdzalności prognoz, skoro przez dwa miesiące pisałeś > dokładnie odwrotnie niż zachowywał się kurs i wcale Ci to nie > przeszkadzało.
Taaa__przez dwa miechy się nie chwalił, bo i nie było czym__hehe Aż w końcu trafił___głupi to ma zawsze szczęscie__hehehe
Kiosek, o dziwo popyt się znalazł__to tylko kwestia ceny_hehe Do następnego raportu powrót na zeta pewny_pod co ?__a pod rozwój spółki, który został potwierdzony informacją z raportu o inwestycji 2 melony__mało__hmm, jak na taką spółkę, której ewentualny zysk liczono ledwie w setkach tysi, to bardzo dużo__to musi przynieść wymierne korzyści, już niebawem !!! Kiosek, nie walcz z trendem tylko kupuj póki tanio, albo już kupiłeś, bo przecież z czystej zawiści i kompleksów tutaj chyba nie przebywasz_hehehe Spadło dzięki obsranym panikarzom, to jest okazja na zakupy___nie spierdol tego !!!
A co wyście tu robaczki ponawyprawiali jak cioci nie było?? E-kiosku kochanie, żyjesz?! Jak tam? Całe gacie i spodnie do prania? Buty też???!!!!! Ludzie, ty to masz spust.... ;P
Ciocia przyjechała, patrzy do swego koszyczka i oczom nie wierzy - w koszyczku smakowity pakiecik za 50 groni! Nooooo kochanie, dałes rade, ciocia jest dumna!
Szkoda, ze nie mam juz wolnej gotówki bo doładowalabym pod same jajniki.
W zeszłym roku tez w drugim kwartale mieli inwestycję, więc kto nie dostrzega cykliczności działań spółki, ten trąba.
E-kiosku skarbie, zgadnij co ciocia Lola ci przywiozła....:D:D:D Pilnowales swoją bestię? :D
A czy to musiała byc koniecznie pozycja pt. "inwestycje"? R/r wydatki zmniejszone , straty zmniejszone... Czytaj raporty z wyobraźnią. Takie moje wnioski, ty możesz mieć swoje.
Chłopaki, nie nerwujcie sie tak. Kiosku jest na zleceniu, on musi tutaj siać zamęt bo za to dostaje kasę. Pewnie jakies 5 groszy za posta. Im więcej ludzi sprowokuje, tym większe ma szanse na premię - +1 grosz do każdego posta. A to co zarobi, to jego kapitał na grę na giełdzie. Spokojnie.