Ale tu nikt z dużych nie wywala, nie ma żadnych komunikatów. Kurs jest na samym dnie, a spółka ma układ, także jest pod co grać. Sztuka jest tylko wejść wtedy, kiedy pociąg odjeżdża, bez kiszenia ogóra :) A tu powrót i do 50 groszy będzie szybciej niż myślisz, niech tylko uzbierają kwita na tych poziomach :) A Ty i tak tylko labidzisz, także dla Ciebie to i tak bez różnicy :)
Tu wielu cwaniaków wciąż pisze o odjeździe pociągu. No i parę razy odjechał tylko nie w tym kierunku a właściwie kierunek od dawna jedynie możliwy.
Skoro prezie chwalą się gigantycznym długiem, brakiem pomysłów, głupotą i brakiem jakiejkolwiek kasy to kto będzie aż tak głupi aby kupić drożej akcje niż po 1 groszu?
Dnia 2014-08-07 o godz. 15:13 ~666 napisał(a): > Tu wielu cwaniaków wciąż pisze o odjeździe pociągu. > No i parę razy odjechał tylko nie w tym kierunku a właściwie kierunek > od dawna jedynie możliwy. > > Skoro prezie chwalą się gigantycznym długiem, brakiem pomysłów, > głupotą i brakiem jakiejkolwiek kasy to kto będzie aż tak głupi aby > kupić drożej akcje niż po 1 groszu? to przelicz po ile była by akcja gdyby nie było scalenia
To że sąd zatwierdził upadłość układową to jeszcze o niczym nie świadczy. Najpierw spółka musi mieć biznes na którym będzie zarabiać, a tym złodziejom z zarządu i tak nikt już nie uwierzy. Jedyny biznes jaki potrafią to szemrane inwestycje w trupy jak bomi, United, dss tak aby wyprowadzać kasę. Dzięki układowi leszczynski będzie miał czas na upłynnienie majątku jaki jeszcze został i wyprowadzenie kasy.
Ja czekam, i pewnie jest wielu nas takich, którzy czekają. Dlaczego? Bo sprzedać się nie opłaca, bo tak czy tak strata. Czekając nic nie tracimy (bo i tak już dosyć straciliśmy) a możemy "trochę" zyskać o ile można - po scaleniu i obecnym kursie - mówić o jakichkolwiek zyskach. Teraz pan "prezes" ma możliwość pokazania czy jest człowiekiem na odpowiednim miejscu, czy tylko narzędziem w ręku innych......dalej bez komentarza. Pozdrawiam cierpliwych akcjonariuszy IDM-u. P.S. Miejmy nadzieję, że pan "prezes" (lub jego mocodawca) stanie na wysokości zadania. AKCJONARIUSZE CZEKAJĄ NA POZYTYWNE INFORMACJE!!! POWODZENIA!!!
tutaj sa wszyscy stratni od 95 - 99 % . od górnej ceny - nauczcie sie liczyc !!! a zeby doszlo do starej minimum 1 zl . to trzeba kilka setek % wzrostu co jest rzecza nie mozliwa !!!!!!!!!!!!
Ja tam jestem w plecy 90% na 150 tys . Shit happens . W pozytywne działanie prezesa nie wierzę , tu juz wszyscy liczyli na odbicie od 20gr potem od 12 ( po tyle poszły akcje w 2012) na Blankę itd... Sporo ludzi dało sie nabrać na Gwiazdowskiego i s-ke .Teraz po 0,5 grosza .Musieliby zrobic mega przekręt a na to jest za póżno po zabraniu pozwoleń a do wyborów i zmiany kliki na inną bardziej przychylna za daleko.Jeszcze liczylem na nieruchomości elektusa w Poznaniu ale teraz jak Falenta przepadł to koniec .
Igoria Trade rozpocznie działalność w Republice Czeskiej na platformie Trejdoo.com – umowy z kolejnym bankami Zarząd Igoria Trade S.A. (Spółka) informuje, iż Spółka podpisała umowy z kolejnymi bankami w Republice Czeskiej tj. ING Bank i Era Bank (CSOB Group). Usługi będą oferowane poprzez platformę transakcyjną Trejdoo.com i obejmują swoim zakresem transfery środków, płatności, wymianę walut, płatności mobilne oraz rachunek powierniczy escrow. Dotychczas Spółka podpisała umowy z 5 bankami w Republice Czeskiej i jest w trakcie rozmów o współpracy z kolejnymi bankami. Działalność w Republice Czeskiej będzie wykonywana na podstawie posiadanej przez Spółkę licencji jako Instytucja Płatnicza. Spółka posiada pozwolenie do świadczenia usług płatniczych w 31 krajach w Europie tj. Austria, Belgia, Bułgaria, Chorwacja, Cypr, Czechy, Dania, Estonia, Finlandia, Francja, Grecja, Hiszpania, Holandia, Irlandia, Islandia, Liechtenstein, Litwa, Luksemburg, Łotwa, Malta, Niemcy, Norwegia, Polska, Portugalia, Rumunia, Słowacja, Słowenia, Szwecja, Węgry, Wielka Brytania i Włochy. Rozpoczęcie działalności w Republice Czeskiej jest ważnym krokiem w rozwoju Spółki i kolejnym w ekspansji zagranicznej na terenie Europy. Operacyjna działalność zostanie podjęta po integracji platformy Trejdoo.com z systemami bankowymi oraz instalacji czeskiej wersji językowej platformy Trejdoo.com. Spółka zamierza sukcesywanie uruchamiać swoje usługi w kolejnych europejskich krajach.
Podstawa prawna: §3 ust. 1 oraz §3 ust. 2 pkt 2 Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".
Wiele społek z gpw było zajebistych,ale lata świetlne temu i dawal niezle zarobic. Dzis takie perły mozna spotkac wyłącznie na nc. Patrz ekoeksport, mabion,mwtrade,i inne. Teraz igoria, zapamiętajcie moje słowa dzis kupiłem bedzie gruba kasa!!!! Zapamietajcie date 11,08,2014 i kurs 1,47.Bedziecie okazje mieli podziękowac,na przeprosiny nie licze, bo i tak nie przyznacie sie do błedu, gdy nie kupicie a bedziecie teraz po mnie jechac, czy w najblizszych dniach.Ale jako Polak i katolik chce waszego dobra, dziele sie swoimi proroczymi wizjami i wybaczam wam te mase jadu skierowana w moja strone, wynikajacą z niskich pobudek, czysto ludzkich, ale zakorzenionych w pochodzeniu od zwierzecym czlowieka. Bóg zapłac za dostrzeżenie igorii!!!!