• po ile macie papiery ? Autor: ~paweł [46.20.58.*]
    ja mam średnią1,50 nie mam kredytu nic mnie nie ciśnie potrzymam rok i zobaczę do ilu może spaśc albo wzrosnąć .jak teraz sprzedam to i tak mnie nic nie ratuje .
  • Re: po ile macie papiery ? Autor: ~jarek [95.50.110.*]
    No niestety znowu KNF, ja ma po 1,1 ale sporo. Tez nie spzredaje bo juz tak wielka strata ze szkoda gadac. Zobaczymy co i jak..czas pokaże. Myśle ze powinni wyjsc z tego. Niestety to sa jeszcze pozostałosci IDM-u. Ale IDM juz nic nie ma wiec jest szanasa n aodblokowanie.
    Pozdrawiam
  • Re: po ile macie papiery ? Autor: ~paweł [46.20.58.*]
    1.1 to dobra średnia ja 1,50 do 1,20 może się odbić ale dalej to kiepsko to widzę :-( choć uważam że to info z knf to raczej dobre dla spółki bo inwentum posiada skomplikowane aktywa i nie jest tak prosto umożyć jednostki . sądzę że do września się wszystko wyklaruje do tego czasu zobaczymy pewnie 30 groszy . to przykre ale trzeba się z tym pogodzić . tak niski kurs z pewnością negatywnie wpływa na wizerunek firmy a fundusz jak wiadomo opiera się na tym co ludzie zaniosą do okienek a ludzie patrzą i widzą . 30 groszy możemy zobaczyć i to będzie moment do większych zakupów ...pozdrawiam
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.185.35.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~przyjacieljerzy [94.254.193.*]
    Właśnie przyszedł czas zakupów!
  • Re: po ile macie papiery ? Autor: ~arek [185.18.135.*]
    a wizerunek to oni mają głęboko w d...pie, dla nich się liczy tylko ordynarny skup po jak najniższej cenie ( już psychicznie słabi wyzbyli się akcji), a cena do jakiej zbiją kurs to może być nawet 1 grosz, a potem split akcji.
    KNF powinien już dawno zawiesić obrót akcjami tej spółki jak cena spadła do 50% ceny emisyjnej ( KNF śpi, a komunikat wyda z 2letnim opóźnieniem jak w przypadku Ambergold-u)
  • Re: po ile macie papiery ? Autor: ~kot [109.243.93.*]
    Wiele społek z gpw było zajebistych,ale lata świetlne temu i dawal niezle zarobic. Dzis takie perły mozna spotkac wyłącznie na nc. Patrz ekoeksport, mabion,mwtrade,i inne. Teraz igoria, zapamiętajcie moje słowa dzis kupiłem bedzie gruba kasa!!!! Zapamietajcie date 11,08,2014 i kurs 1,47.Bedziecie okazje mieli podziękowac,na przeprosiny nie licze, bo i tak nie przyznacie sie do błedu, gdy nie kupicie a bedziecie teraz po mnie jechac, czy w najblizszych dniach.Ale jako Polak i katolik chce waszego dobra, dziele sie swoimi proroczymi wizjami i wybaczam wam te mase jadu skierowana w moja strone, wynikajacą z niskich pobudek, czysto ludzkich, ale zakorzenionych w pochodzeniu od zwierzecym czlowieka. Bóg zapłac za dostrzeżenie igorii!!!! Poczytajcie forum, jesli nie chce wam sie samemu analizowac.
  • Re: po ile macie papiery ? Autor: ~aaa [185.18.135.*]
    i mamy poniżej o,20 zł, ale wykańczają psychicznie akcjonariuszy którzy mają średnią powyżej 0,50
[x]
BACD 33,33% 0,04 2017-08-21 15:21:05
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.